Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depi

PHILIPS DEPILATOR SATIN ICE HQ

Polecane posty

Gość depi

Kto jest szczesliwym posiadaczem tego depilatora i moze sie podzielic uwagami? Czy rzeczywiscie daje cos ta nakladka chlodzaca? A moze macie ten model PHILIPS DEPILATOR SATINELLE HP6463? Bardzo prosze o recenzje.

Gość upupupupupupupu

Gość zwykły
ja mam zwykłego philipsa i jestem zadowolona. miałam brauna (takiego z nasadka masujaca), ale mało nie ogłuchłam od niego taki był głośny.

Ja mam Satin Ice i w sumie super, ale ja sie trochę zdenerwowałam, że w Polsce jedyną nakładką, która otrzymujesz to nakładka ogólna, a np do okolic bikini i pach niet :/ Dzwoniłam nawet na infolinię Philipsa, ale jedyne co Pani mogła mi doradzic, to że z drugą nakładką tez można depilować wrazliwsze miejsca :| No nie mniej depilator jest fajny, efekt chłodzący cośtam daje, ale ja to odczuwam raczej jako - ogromny ból i ogromny chłód nastepujące po sobie :) Dla mnie fajniej by było jakby to działało tak, że najpierw jade nakładką chłodząca potem depilatorem, ale niestety budowa jest taka, że działa to odwrotnie. Się rozpisałam - ogólnie - fajny :) (Nie wiem czy jest to zasługa nakładki własciwie, ale mnie boli troszkę mniej niż kiedy depilowałam moim strszym Braunem)