Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a r c i a

8OOkcal od 19.02 czy ktoś się przyłączy?

Polecane posty

Gość M a r c i a

Gość jjjjjjjjja

Gość M a r c i a
Fajnie:) ja odchudzałam sie juz nie raz, za kazdym razem dopadało mnie jojo, byłam w szoku kiedy wkońcu stanęłam na wage i zobaczyłam 92 kg! :( ale postanowiłam KONIEC! mam do zrzucenia ponad 30 kg ale wytrwam tym razem się uda fajnie byłoby wspierać się nawzajem:) od jutra zaczynam dietę 800 kcal i tak przez 2 tyg następne 2 bedzie 1000kcal i tak wkółko dopóki nie osiągne wymarzonej wagi

Gość M a r c i a
dodam że moja znajoma stosowała tą dietę, w miesiąc schudła 8 kg liczę na podobny efekt chciałabym do końca czerwca zgubić ok 30kg wierze że się uda

Gość jjjjjjjjja
ale zamierzasz cwiczyc tez?

Gość M a r c i a
zamierzam ćwiczyc ale dopiero od marca, narazie nie bede miała czasu. Będe biegać , brzuszki ,może kupię sobie orbitreka

Gość lover_80

Gość M a r c i a
a Ty ile chcesz zrzucić?

Gość lover_80
Hej mam identyczny problem jak ty dlatego postanawiam razem z tobą od jutra a nawet już od dziś wziaśc sie za siebie mam dośc patrzenia na siebie z kwaśna miną a na koleżanki z zazdroscią razem musimy dac rade :)

wiesz zeby brzuszki cos daly musisz najpierw pozbyc sie tluszczu...inaczej mozesz od rana do wieczora te brzuszki robic a efekt bedzie mizerny

Gość lover_80
A ja postanawiam na początek około 50 przysiadów, skakanka i biegi w miejscu myśle że sobie poradze :)

Gość M a r c i a
lover_80 cieszę się bardzo :) uda nam się:) ile masz wzrostu i ile ważysz? ja mam 1,62 i 92 kg fisiowna dzięki za radę , więc najpierw bedę dużo biegać spale trochę tłuszczu i wtedy zaczne brzuszki

ja tez sie przyłacze...mam do zrzutu 10 kg...mam nadzieje, ze mi sie uda...i Wam tez:)

Gość o matyldziu
ja bym sie przylaczyla, ale preferuje diete 115 kal dziennie. nie wiem jak wy spaslaki mozecie jest tak duzo, a fe :P

Gość lover_80
ja mam 1,65 i waże tyle samo co ty :) wyczytałam na jednym z topików ze roworek w powietrzu jest dobry na wyszczuplenie nóg wiec chyba bede go robic bo wkrótce lato a spodenki trzeba bedzie zakładac :P

Gość korc12
.

Gość M a r c i a
fisiowna cieszę się ze się przyłączas :) uda się :) lover_80 w takim razie ja też bedę robic rowerek:) też w końcu chcę założyć krótkie spodenki w wakacje:) macie jakąś dietę rozpisaną ?

cześć ja się przyłączam,,,, juz byłam kiedys na takiej diecie około 700- 800 kcl mam do zrzucebia ponad 10 kg od jutra zaczynam dziś zjadłam 2 bułki jedna z serem zóltym a druga z nutella :( i juz nic wiecje nie jam DO JUTRA :*

Gość M a r c i a
cześc warmińska fajnie, że sie przyłaczasz:) ja niestety mam sporo więcej do zrzucenia:( ale wierzę, że wszystkie bedziemy uparcie dążyć do celu!

Gość M a r c i a
Proponuję żebyśmy ważyły się co tydzień np.w każdy poniedziałek wtedy najlepiej będziemy widziały jak spadją nasze kilogramy:) co Wy na to?

JUTRO SIĘ ZWAŻE, i wieczorem po pracy napisz wage, ale coś około 70 kg pewnie waże. :*

Gość M a r c i a
ok:*

Gość M a r c i a
hej:) dieta która ja bede stosowała to 2 tygodnie 800kcal (4posiłki dziennie) i pózniej 2 tygodnie 1000kcal też 4 posiłki dziennie. znalazła ja gdzieś na forum moja znajoma, postanowiła spróbować po miesiącu schudła 8kg np. jutro będę jadla: Sniadanie: jogurt truskawkowy0 %tłuszczu II Śniad.:gruszka Obiad: kostka morszczuka lub mintaja smażona na łyżce oliwy, surówka z tartych warzyw: 1/2 selera, marchew, jabłko, 1/2 szklannki poszatkowanej kapusty białej+sok z cytryny Kolacja: kromka chleba graham lub chrupkiego pieczywa, plaster chudego białego sera, pomidor,szklanka soku warzywnego mam rozpisane 4 tygodnie (2 po 800kcal i 2 po 1000kcal) jeżeli będziesz zainteresowana mogę rozpisać

Gość M a r c i a
DIETA 800 kcal PIERWSZY TYDZIEŃ PONIEDZIAŁEK I Śniadanie : jogurt truskawkowy 0% tłuszczu II Śniadanie: gruszka Obiad: kostka morszczuka lub mintaja smażona na łyżce oliwy; surówka z tartych warzyw: 1/2 selera, marchew, jabłko, 1/2 szkl. kapusty ( poszatkowanej) +sok z cytryny Kolacja: kromka grahama lub chrupkiego pieczywa, plasterek białego sera; pomidor szkl. soku wielowarzywnego; WTOREK I Ś: mały jogurt naturalny z łyżeczka otrąb; 2 mandarynki IIŚ: kromka chrupkiego pieczywa, plaster gouda; liść sałaty; Obiad: mały kotlet z piersi indyka (lub kurczaka) z bazylia lub oregano, podsmażona na łyżce oliwy; 250 g mieszanki wielowarzywnej; szkl. soku pomidorowego; Kolacja: sałatka z ugotowanego ziemniaka, 250 g mrożonki z brokułów; plastra szynki, 3 łyżki jogurtu, łyżka musztardy, oregano; ŚRODA I Ś:kromka grahama, 2 plasterki białego sera, łyżeczka dżemu niskosłodzonego; II Ś.: średnia pomarańcza Obiad: kostka morszczuka smażona na łyżce oliwy, ugotowany ziemniak, 1/2 szkl. fasolki szparagowej, surówka z pomidora, 1/2 cebuli, 2 łyżek kukurydzy, 2 łyżek jogurtu, szkl. soku pomidorowego; Kolacja: szpinak z szynką ( plaster) podduszony z 2 jajkami i czosnkiem CZWARTEK I Ś: szklanka mleka ( 0,5 % tłuszcz.); 3 łyżki musli lub płatki kukurydziane; średnia pomarańcza; II Ś: średnie jabłko; Obiad: bity zraz wołowy z bazylia usmażony na łyżce oliwy, ugotowany ziemniak; 250 g gotowanego mieszanki warzywnej, szkl. soku wielowarzywnego; Kolacja: sałatka z 1/2 makreli wędzonej,2 łyżek groszku konserwowego,2 łyżki natki pietruszki i 2 kukurydzy, plus sok z cytryny dla smaku;kromka chrupkiego pieczywa PIĄTEK I Ś: jogurt truskawkowy 0%tłuszczu II Ś: cienka kromka chleba razowego, plaster chudego białego sera, 1/2 pomidora; Obiad: kotlet ze 100 g mielonego indyka (lub kurczaka) przyprawiony bazylią i usmażony na łyżce oliwy;2 obrane i podduszone z cebulką jabłka przyprawiane curry Kolacja: sałatka z tuńczyka w sosie własnym ( 135 g); 3 liści sałaty, papryki, 1/2 cebuli; szkl. soku wielowarzywnego; SOBOTA I Ś.: kromka grahama; plaster chudej szynki, liść sałaty; II Ś; 2 mandarynki Obiad: mała pierś kurczaka z bazylia, podsmażona na łyżcze oliwy; gotowane warzywa: seler, marchewka, por , 1/2 papryki łyżka zielonego groszku; szkl. soku wielowarzywnego; Kolacja: sałatka z 2 pomidorów, 1/2 cebuli, małej papryki, 3 liści sałaty, 3 plasterków białego sera, oregano NIEDZIELA I Ś.: szklanka mleka ( 0,5 % tłuszcz.); 3 łyżki musli lub płatki kukurydziane; IIŚ : gruszka Obiad: plaster wołowiny pokrojony w paski, duszony na łyżce oliwy do miękkości + 250 g mrożonki warzywnej + bazylia + łyżeczka koncentratu pomidorowego; szkl. soku jabłkowego; Kolacja: kromka grahama, plaster ( duży ) szynki; liść sałaty; pomidor DRUGI TYDZIEŃ Poniedziałek: I Ś: szklanka mleka ( 0,5 % tłuszcz.); 2 łyżki musli; średnie jabłko; II Ś: pomarańcza Obiad: pulpet z mielonego mięsa indyka, przyprawiany solą i pieprzem i gałką muszkatołową; sałatka z 3 pomidorów, 1/2 cebuli, 2 plastry chudego białego sera Kolacja: sałatka z kiszonego ogórka i plastra chudej szynki, przyprawiona czosnkiem, kromka pieczywa chrupkiego; WTOREK I Ś. : jogurt 0%tłuszczu truskawkowy II Ś.: cienka kromka chleba razowego, plaster polędwicy drobiowej, 1/2 pomidora; Obiad: mała pierś kurczak z bazylia, podsmażona na łyżce oliwy; gotowane warzywa: szkl. fasolki szparagowej, szkl. brokułów; szkl. kalafiora ; szkl. soku wielowarzywnego; Kolacja: sałatka z 1/2 makreli wędzonej, łyżki gotowanego ryżu, łyżki natki pietruszki i kukurydzy, plus sok z cytryny dla smaku; ŚRODA I Ś.: kromka grahama; plaster chudej szynki, mały kiszony ogórek; II Ś.: 1/2 grejpfruta Obiad: 3/4 szkl. ryżu ( gotowanego) jajko sadzone, sałatka z sałaty, pomidora + sok z cytryny lub surówka z kiszonej kapusty, cebulki i natki pietruszki; Kolacja: kostka morszczuka smażona na łyżce oliwy; 250 g fasolki szparagowej; CZWARTEK I ś: szklanka mleka ( 0,5 % tłuszcz.); 3 łyżki musli lub płatki kukurydziane; średnie jabłko; II ś.: średnia gruszka; Obiad: kotlet z piersi indyka smażony na łyżce oliwy; 250 g gotowanej mieszanki warzywnej; szkl. soku z warzyw; Kolacja: sałatka z tuńczyka w sosie własnym (135g); 3 liście sałaty, pomidor, 1/2 cebuli, ogórek kiszony;kromka chrupkiego pieczywa; PIĄTEK I ś. : jogurt 0%tłuszczu truskawkowy II ś. kromka chrupkiego pieczywa, plaster gouda; liść sałaty; Obiad: sałatka z soczewicy (1/2 puszki lub 3 łyżki ugotowanej suchej); pomidora, papryki, jajka na twardo, liścia sałaty; cząbrem i łyżka niskotłuszczowego majonezu; szkl. soku pomidorowego; Kolacja: sałatka z 50 g wędzonej piersi kurczaka, 2 łyżek groszku, ziemniaka, 1/2 szkl. białej kapusty, 1/2 papryki + cytryna SOBOTA I ś.:kromka grahama, 2 plasterki białego sera łyżeczka dżemy niskosłodzonego; II ś. 1/2 grejpfruta Obiad: befsztyk wołowy ( 150g), oregano usmażony na łyżce oliwy; surówka z cykorii i 1/2 jabłka + cytryna: szkl. soku wielowarzywnego; Kolacja: kostka morszczuka lub mintaja smażona na łyżce oliwy; 250 g fasolki szparagowej lub paprykarza; NIEDZIELA I ś. : szkl. mleka o;5% 2 łyżki musli, kiwi; II ś.: średnie jabłko Obiad: zupa jarzynowa - mała pierś kurczaka+ 250 g włoskiej mrożonki+ garść makaronu+ łyżka koncentratu +odrobina soli; Kolacja: 200 g niskotł. sera feta, 4 liście sałaty; pomidor, 1/2 cebuli, papryka, czosnek, bazylia, sok z cytryny

Gość M a r c i a
to narazie 2 tygodnie diety 800kcal jak bedziesz chciała to pózniej wyślę Ci nastepne dwa 1000kcal

Gość M a r c i a
do tego zamierzam pić zieloną i czerwona herbatę no i kawę oczywiście bo jestem od niej uzależniona:)

To ja tez sie przylacze :) mam 158cm i waze ... o zgrozo juz 70kg :(

Chętnie się do Was przyłączę ważę 83kg i mam 160 cm wzrostu czas coś z tym zrobić ,idzie w końcu wiosna PRZYJMUJECIE MNIE