Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guma

Tarcza antyrakietowa

Polecane posty

Gość guma

Był okres w historii Polski że przeszło 1,5 wieku nie było jej na mapach Europy. Po zainstalowaniu tarczy antyrakietowej.może dojść do biologicznej likwidacji narodu. W wypadku wojny jądrowej pierwszą czynnościa napastnika będzie likwidacja tarczy. Niektórzy politycy hołdują zasadzie "po nas choćby potop" Ryszard z Gdańska

ale nasze polozenie geopolityczne jest takie a nie inne wiec w interesie naszej bytnosci jest tarcza bo Niemcy wciąz marzą o DRANG NACH OSTEN . a i ruski tez by chcial odbudowac imperuim.

Tylko chciałam zauważyć,że te tarcze,które mają być budowane w Czechach i Polsce,będą miały za zadanie,chronić USA.Nasze narody będą wręcz \"wystawione\"na ataki.Jestem na NIE!:O Putin,już teraz zapowiedział,że będzie \"odpowiednia reakcja Rosji\",cokolwiek ma to znaczyć

Gość po co nasi politycy
maja uczyc sie jezykow obcych, skoro mowia tylko 'yes'

Gość łączenie tematów.
Tarcza antyrakietowa 15:57 a_gata Już mam dosc, ciagle Polska robi tak jak mowi USA. W Irak siię wpieprzamy i wlasciwe wszedzie gdzie amerykanie chcieliby wyslac mieso armatnie to Polska tam pojedzie i jeszcze sie cieszy. Pieprza glupoty, ze tarcza zwiekszy bezpieczenstwo, jasne tylko kogo? bo nie nasze. tarcza predzej czy poizniej, jesli powstanie, zburzy porzadek wspolczesnego swiata. wkurza mnie, ze rzad nie chce robic referendum ws. tarczy. nie robia, bo wiedza jaki bedzie wynik. niekorzystny dla rzadu, bo Polacy nie zgodza sie na tarcze. ja jestem w 100% przeciw tarczy. uwazam, ze trzeba cos z tym zrobic. wierze, ze wiele/wielu z Was jest tez przeciw tarczy. mozemy zaprotestowac!!!wpisujcie tu swoje opinie i propozycje co z tym zrobic. ja proponuje, aby zorganizowac jakis marsz przeciw temu badziewiu czy cos w tym stylu. sami wybierzcie miejsce w swoich misatach i wspolnie ustalimy date, poinformujcie zanajomych. mozemy np. zrobic akcję , np 15 marca o godz. 12 jestem z Bydgoszczy proponuje Stary Rynek

Gość macica i świstak
BOJAM SIE NIEMCÓW. I RUSKICH TEZ!

Gość nikko
Powiedzmy tarczy nie! Tylko gdzie i kiedy, moze rzeczywiscie tem pomysli a_gata jest dobry.proponuje ten sam termin i godzine- Gdańsk pod pomnikiem Neptuna

Gość a ja jestem za tą tarczą

Gość nikko
a dlaczego jestez za?

Gość reakcja Putina
Rosyjskie systemy rakietowe będą wycelowane własnie w miejsca gdzie takowa tarcza zaistnieje....wiadomośc zasłyszana w radiu Polskim

Gość xa
Po ustawieniu tarczy wiem tylko tyle, ze w Polsce bedzie jeszcze bardziej niepewnie i niebezpiecznie :O

--> Mistrz cientej riposty { Jestem za i wiem co piszę } :D🖐️ A nie to jest obojętne. I tez wiem co piszę.

Gość Stelea
za tarcza są tylko ci którzy licza na wprowadzenie wiz dla Polaków i wtedy...żegnaj Polsko, nas tu juz nie ma.