Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUSICIE TO ZOBACZYĆ

Musicie to zobaczyć! co może zdziałać makijaż i fryzura u zwykłych kobiet

Polecane posty

Gość jak ja rano wstane
z łóżka i założe byle jakie szmaty to teżnie lepiej wyglądam ;) Wystarczy się umiejętnie pomalować, uczesaći ubrać. Czyli jednym słowem trzeba mieć kasę i albo umiejętności albo marsz do salonu urody :)

Gość te laski sa po kompletnym
makeover, wszystko maja zmienione, nietylko nalozony makijaz czy zmieniona fryzure ,ale i np wybielone zeby

Gość tak to prawda
wystarczy miec tylko ladna cere i zabki zeby zrobic z siebie bostwo

Gość a ja mysle ze duza role
odgrywaja brwi - to jest naprawde bardzo wazne

Gość boshe ee
zobaczcie ta ruda na dole jaka laska z niej odrazu sie zrobila aaa

Gość zuza xxxx
haha i wiecie na co wychodzi ze fotomodelka moze byc kazdy

Gość chyba z photoshopem też
bo niektórym magicznie zmienia się kolor całej skóry, nie tylko na twarzy i znikają piegi, te na dekolcie i ramionach też. No chyba, że ktoś chce się wymaloważ kamuflażem i podkładem na całym ciele.

Gość aaaaddddddddaaaaaaaaa
photoshop tu byl na bank zobaczcie na taka jedna zmulona w bialym podkoszulku ma takie podkowy duze nawet jak by je zakryla podkładem i tak by miala takie wglebienia no chyba ze jej operacje zrobili

Gość te laski sa po kompletnym
PIC NA WODE jak to moj dziadek raczy mowic :D

Gość niektóre są z ekstremalnych
metamorfoz, a tam miały: operacje plastyczne, zabiegi kosmetyczne, trenera fitness, makijaż, itp., więc to nie tylko po samym umalowaniu tak wygladają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość widać że niektóre mają inne
nosy, liftingi, zlikwidowane podbródki, więc się tak dziecko nie podniecaj

Niektóre z tych zdjec przedstawiaja panie, ktore brały udzial w ekstremalnych metamorfozach (ogladalam to chyba na zone club) , wiec nie jest to kwestia tylko samego makijazu (przynajmniej w kilku przypadkach).

Gość oprocz makijazu
zdjecia byly poprawiane komputerowo, ew kilka z nich moglo sie poddac operacji plastycznej.

Gość Macan
No tak. Pani na piątym zdjęciu fryzjer dokleił włosy a makijaż w tajemniczy sposób wyrznął podgardle. Dobre, dobre...

Gość DO widać że niektóre mają inne
no tak, niektórym to nawet lifting czy zlikwidowany podbródek nie pomoże, bo i tak będzie zrzędzącą starą, jędzą:O

Gość ale co to ma za zanczenie
to ze zdjecia sa zmieniane w photoshopie nie zmienia faktu ze taka osoba nie moze zostac fotomodelka skoro ja tak zmienia :) ogladalyscie filmik dove jak nie to obejrzyjcie niezla bk naprawde

Gość aaa nie wazne
ta kobieta 4 od konca...no teraz jest cudem. sliczna.

Ogladałam ten program. Część z tych kobietek miala operacje plastyczne, poprawianie ząbkow i ich wybielanie, treningi odchudzajace, solaria, wizytę u fryzjera i stylisty, itp, a na końcu super makijaż. Prawda, kobietki są nie do poznania!

Gość ja jestem porazona ta w okular
i rozowej koszulce ! to sie nazywa zmiana hehe naprawde kazdy moze isc na fotomodelke to zaden problem wystarczy makeup i photoshop przeciez we wszystkich gazetach tak robia a potem sie dziewczyny podniecaja ze one sa takie idealne w tych gazetach acha czy mozna linka do tej reklamy dove

Gość wogole te z ostatniej
kolumny sa super zrobione nie ma co :)

Gość oł szit
!

Gość oł szit
chociaz w sumie to po tych zmianach czuc od nich cos nienaturalnego. A tak w ogole niektore naturalnie to nawet niebrzydkie sa. Np. 4 z ostatniego rzedu

tak tez sie zgadzam ze tu duza, nawet bardzo dużą rolę odgrywa Photoshop.. mam dopiero skonczone 16 lat i ucze sie w pierwszej klasie Techniku8m Informatycznego i wiem cóż to za program i jakie cuda potrafi zdziałać.. także niektórzy mysla ze to w rzeczywistosci cud sie zdarzyl a do takiego efektu wystarczy zreczna reka i znajomosc programu, który potrafi zmienić np. twarz człowieka nie do poznania. P.S. Chciałam tylko dodac ze oglądałam nie raz program \"Chcę być piękna\" i uważam ze można dokonać przemiany zewnętrznej, ale nie w takim stopniu jak na rysunku.. - odrobina lakierów, pudrów,kremów i efekt gwarantowany hhehe POZDRAWIAM:)