Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy on mnie uderzył

czy on mnie uderzył?

Polecane posty

Gość czy on mnie uderzył

bylismy tak bardzo pokloceni :( od dwoch dni :( przez to ze mnie olal w sobote i po prostu zostawil, strzelil focha i jak bylismy u mnie to sobie po prostu poszedl :( dzwonilam do niego i prosilam zeby przyjechal to pogadamy spokojnie ze go kocham itd :( a on przyjechal i widzialam ze jest zly i mielismy jechac do niego a on podjechal pod parking na tesco i mowi "mow, skoro chcialas rozmawiac" :( a ja sie pytalam czy mozemy gdzies jechac do niego albo do baru a on ze nie no to powiedzialam ze moze mni eodwiezc w takim razie :( i mnie odwiozl i rozmawialismy chwile pod moim blokiem w samochodzie i ja mu mowilam m in ze myslalam ze przyjechal z emna porozmawiac bo chcial a nie dlatego ze ja chce i ze to chyba bez sensu w takim razie skoro tylko jedna osoba chce sie pogodzic :( i on powiedzial pary razy do mni ezebym przestala pierdolic i ze jestem glupia i za to go tak lekko uderzylam w reke wtedy :( bo wie ze ma tak do mnie nie mowic :( i na koncu jak przyjechal i stalismy tam w aucie to powiedzial do mnie spierdalaj i ja go tez znowu tak lekko w reke uderzylam i on za to mnie chwycil tak mocno za twarz i za wlosy :(:(:( i ja wysiadlam jak tylko mnie puscil i szlam i plakalam a on podjechal i powiedzial "glupia kurwa!" :( :(:(:( i po chwili napisal smsa "dostalabys w pysk gdybys nie byla kobieta" :(

Gość Jesteś jego suką

Gość chamstwo nie zna granic
BOże jak można być z takim chujem

Gość Prensesim
Za co Ty go kochasz dziewczyno? :( To zauroczenie...

Gość heellouuu
Zostaw palanta. Damski bokser d tego zaczyna,pozniej nie bedzie rozowiej.

masz pobierdolonego faceta.nie odzywalabym sie do niego.tak.uderzyl Cie.uciekaj od niego !!!!!!!!!!!!!!!

przesadzil i to ostro! niech debil lata za Toba a Ty go olewaj ile wlezie!!!!!!!!!!!!!!

Gość glosniczek
moim zdaniem zrobil cos jeszcze gorszego...czasami czlowiek nie panuje nad emocjami i ,chociaz tego absolutnie nie popieram i nie usprawiedliwiam!!!!,uderzy zanim pomysli,w przyplywie emocji...a twoj chlopak to zwykly prostak,ktory nie ma ani troche szacunku do ciebie...nie powiedzial "tego" raz,w przyplywie emocji,tylko co chwila ci te przykre rzeczy powtarzal...moim zdaniem,gdy z nim bedziesz wykonczy cie psychicznie...

Gość odejdz
Dziewczyno to zwykly skurwiel, uciekaj poki mozesz! On nie ma dla Ciebie szacunku! I tak, popieram, on zrobil coś gorszego niż uderzenie! On Cie potraktowal jak smiecia! Nie panuje nad soba, ale je4go fryustracja i nienawisc byla tak duza ze po chwili jeszcze dowalil smsem! To jakiś psychol! cala wine jeszcze na Ciebie zrzuca! A czym Ty zawinilas? Tym ze go kochasz i chcesz dobrze? Odejdz poki nic was wiekszego nei wiaze! Bo bedziesz pozniej szmatą jjesli z nim zostaniesz!

Gość odejdz
Ten człowiek nie umie normalknie rozmawiać, ranił Cie slowami i uderzyl! Gdybyscie dluzej rozmawiali, np. gdybyscie mieszkali razem to na pewno bvy Cie pobil!!!!!!!!!

Gość czy go cos usprawiedliwia

Gość no pewnie jak zawsze
Pewnie juz sie pogodzili :O(

Gość tania prowokacja
:P

Gość a tam prowokacja
!! Dziewczyna go naprawdę kocha i teraz poszła go pewnie przepraszac !

Gość no pewnie jak zawsze
powyrywalabym jaja takim smieciom!

Gość nie tania prowokacja ale
marna i żenująca :O

Gość _kobra
jak to sie stało, ze cie olał w sobotę...z jakiego powodu?

Gość fess
o tym kolesiu nic nie napisze ale bym nu chetnie najebał ale pojade po tobie czy jestes naprawde tak głopia i beznadziejna zeby z nim byc kurwa co jest?? ej a dziewczyny narzekaja , naprawde nie znasz kogos bardziej wartosciowego a moze wy nie decydujecie same z kim jestescie tylko jakas siła poza wami albo lubicie byc olewane i traktowane jak szmaty(oczywiscie nie obrarzaj sie tylko go zostaw)

Gość meeeeee
o tym kolesiu nic nie napisze ale bym nu chetnie najebał ale pojade po tobie czy jestes naprawde tak głopia i beznadziejna zeby z nim byc kurwa co jest?? ej a dziewczyny narzekaja , naprawde nie znasz kogos bardziej wartosciowego a moze wy nie decydujecie same z kim jestescie tylko jakas siła poza wami albo lubicie byc olewane i traktowane jak szmaty(oczywiscie nie obrarzaj sie tylko go zostaw)

Gość Atka1972
olej tego gnojka jak teraz cie bije co bedzie potem ,jestes młoda i znajdziesz sobie normalnego faceta a nie takiego gnojka

Gość nairda3