Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MistiQ

Nigdy nie polknę spermy!!!

Polecane posty

Gość jaaa tez nieee
zeby nie wiem co

Gość MistiQ
Ogórek wlasnie tacy jak ty tego nie rozumieja.. nie dla wszystkich jest to oczywiste.....

Gość agivp
nigdy nie mow nigdy hehehe tez sie kiedys zarzekalam a teraz prosze .. mniam

Ja lubię nie ukrywam jak moja połknie, jednak nie smakuje jej i nie chce połykać i nie połyka i jej nie zmuszam!! Coż takie życie nie zawsze to co nas kręci musi kręcić innych-trza z tym żyć :-)

Gość MistiQ
Ogórek zgodze sie z toba. jezeli nie chce nie mozna jej zmusic, bo wtedy to nie bedzie przyjemne ani dla ciebie a tym bardziej dla niej:)

no dokładnie!! musi obojgu być dobrze!! Facet, który w łóżku szuka tylko swojego spełnienia to dupa nie facet

Gość nigdy nie mów nigdy cz.2
mam koleżankę która zarzekała się ze w życiu nie weźmie penisa do buzi a teraz nie tylko bierze ale łyka spermę natomiast mnie nigdy nie brzydził członek i zawsze mówiłam ze seks oralny musi być super i rzeczywiście jest:) ale bez kończenia w buzi i połykania spremy

Gość MistiQ
Ogorek to predzej egoista Nigdy nie mow nigdy cz2 a wiec jednak tez nie polykasz... ja robie lodzika mojemu chlopakowi ale bez konczenia...

Gość nigdy nie mów nigdy cz.2
nie połykam i nie pozwalam mu skończyć w buzi chociaż mnie o to prosi, nie mogę się przełamać ale nie z tego względu ze brzydzi mnie sperma czy jej smak(próbowałam) po prostu wydaje mi się to poniżające? - sama nie wiem

Gość MistiQ
mnie tez obrzydza:( chciala bym mu dogodzic ale nie potrafie... on to rozumie ale kiedy teraz widze ile dziewczyn to robi i lubi to jeszcze bardziej jetem przygnebiona...

Gość speremka
speremka jest jak afrodyzjak dla kobiety.... wogole slyszlalam ze podobno jest uzdrawiajaca i leczy choroby miazdzycy... i ze ma wlasciwosc regenerujace;)

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
tzn jak bez konczenia?? moj sie spuszcza na siebie ale to ja mu robie dobrze tylko nie pozwalam mu sie spuscic do ryja!!!

Gość MistiQ
To nie jest ponizajace ale jednym sie to podba a innym nie....

Gość MistiQ
niektore nawet tak uwazaja.... poprostu nie wyibrazaja sobie tego ze mogly by miec to w przelyku( tak jak ja) ale nie uwazam ze to ponizajace. Czytala niedwano jakis komentarz ze skoro dziewczyna kocha to polknie!!! to jest totalne niezrozumienie:(

mnie coraz bardziej sperma fascynuje i podnieca... Juz ostatnio miałam duża ochote zlizac ja z Jego brzucha i z niego... Na samym poczatku gdy były \'robotki reczne\' od razu myłam lub co najmniej wycierałam reke.Teraz bez problemu dotykam, a juz 7 marca połknę :) . kocham kazdy skrawek jego ciała...

Gość MistiQ
kto jeszcze nie lubi spermy?

Ja lubie i zawsze tak koncze.Musze sie kiedys go zapytac czy mu to czasem nie przeszkadza...;-)

Gość zboczona starucha
"speremka" ma rację, że to działa jak afrodyzjak! Co do miażdżycy to nie wiem, ale że połykanie dobrze robi na cerę to chyba prawda. Niejedna młoda może mi cery pozazdrościć ;)

Gość nigdy nie mów nigdy dziewczyno
a sperma nie jest taka zła, co ja mówię suuuuper jest