Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MistiQ

Nigdy nie polknę spermy!!!

Polecane posty

Gość sorry o ile pamiętam
aż dziwne... ten topik miał się zamknąć jednym postem: >> nie - to nie

Gość MistiQ
widocznie ktos ma cos do powiedzenia na ten tem

Gość trallalinka
ja to zrobilam raz i nigdy wiecej

Gość lia....
oj tak tesknoa i pozadanie, czuje tego tyle,ze jak wroci to go bede dluuuuuuugo meczyc :D . juz sie nie moge doczekac, dzis powiedizałam mu,ze chciałabym zeby doszedł od lodzia i finishował w mojej buzi... ucieszył sie strasznie powiedział,ze jestem cudowna i potrafie i dac mu szczescie i spełniac jego najwieksze fantazje seksualne:) na koniec zapytał: 'kochanie...połkniesz czy wyplujesz?...:) ' a ja,ze zobaczymy, ale chyba juz wiem...wiesz co? 'a on jak znam Twoja ambicje to napewno polkniesz :D .'

Gość lia....
trallalinka-dlaczego? ja sie martwie jednym... mój kochany ma strasznie odległe i mocne strzały, i spermy tez jest sporo... jak mi walnie w krtan to sie zaczne chyba ksztusic:)

Gość llllIII
Mrrr

To kwestia akceptacji, z jednej i drugiej strony. Facetowi sprawia przyjemność połykanie przez kobietę właśnie dla tego że wyplucie, zwłaszcza ostentacyjne (albo zaznaczenie tuż przed żeby nie kończył w buzi) to jakby stwierdzenie gardzę twoją fizycznością, twój orgazm to tylko fizjologia- nie wiem jak to opisać, ale to działa bardziej w podświadomości a z drugiej strony nie można zmuszać drugiej osoby do robienia czegoś co jest dla niej nieprzyjemne (nie rób drugiemu co tobie niemiłe!!) Podobnie jak w pocałunku wymieniamy się śliną, tak w seksie oralnym wymieniamy się innymi płynami fizjologicznymi- to normalne i trzeba to zaakceptować, albo zrezygnować z tej formy kontaktów

Gość Yhh
Kiedys robilam mu handjoba i sie spuscil na moja raczke :) Poszedl po picie ja wzielam paluszek do buzi bo chcialam zobaczyc jaki to ma smak i myslalam ze sie pozygam, nigdy chyba mu nie zrobie z polknieciem ;( Jest kwasna i ohydna fuj...

Gość MistiQ
Same widzicie ze nie wszystkim sie to podoba:) dobrzez e nie jestem jedyna

Gość durna baba
ja jestem z hlopakiem od 2 lat i nigdy nawet do buzi mi sie nie spuscil a co owic dopiero o polykaniu!!! a mimo to mamy udane zycie sexualne moze kiedys pojde na to bo wiem ze on by chcial ale poki co niech zapomni!!:)

Gość lilo23
ja tez jestem z chlopakiem 1,5 roku i nie spuscil mi sie do buzi bo ja mu powiedzialam ze nie chce. On to zrozumial i jest ok.

moja lady raz kiedyś połknęla i powiedziała ze nigdy wiecej! no ale cóż... nie bede jej zmuszać! :) sam jej kiedyś spróbowałem i wiem że pyszna w smaku nie jest :P choć jej soki też do przyjemnych nie należa! a i tak je w trakcie maksymalnego podniecenia połykam :D

Gość durna baba
mojemu facetowi smakuja moje soki:)

a próbowałas je kiedyś???? chyba najgorzej jest tuż przed okresem... tak kwaśne ze szok!!! bleeeeee

Gość MistiQ
Wlasnie slyszalam ze przed kresem smakuje inaczej po okresie smakuje inaczej...czyli jestesmy roznosmakowe:Dja w zyciu nie sprobuje ani swoich sokow ani mojego faceta.

Gość durna baba
nie probowalam ale jakby mu nie smakowaly to uwierz mi powiedzialby mi to!!!

Gość durna baba
a ja nigdy o tym nie slyszalam musze sie go zapytac czy czuje jakas roznice bo akurat jestem przed okresem:)

Gość MistiQ
Chciala bym chciec ale nie moge:( Bede musiala zrezygnowac z tego...

Gość durna baba
ale ta reaszta jest naprawde przyjemna trzeba sie tylko do tego przekonac mi to zajelo troche czasu ale dalam rade!!

z moich obserwacji kobiece soki najlepiej smakuja po stosunku, najlepiej kilku!!! oczywisćie bez wytrysku w środku :P nie wiedziec czemu wtedy ten smak jest dla mnie najberdziej do przyjecia (przez gardło) :D

:) przeciez smak spermy w duzym stopniu zalezy od tego co wasz partner jadł, to tak samo jak z potem i innymi wydzielinami z organizmu:) moj sie b zdrowo odzywia je duzo owocow (!!) i jego sperma jest całkiem całkiem przyzwoita w smaku:) no nie powiem zebym połykala bo to akurat nie w miom stylu ale np po wytrysku pieszcze go dalej i czuje smak :)

Gość Elizka20
Moj za to sie bardzo niezdrowo odzywia i wiem juz ze nie bede smakowac tego:)

Gość Prensesim
Ja moge mieć w buzi...Wszędzie..Ale połknąć też nie chce..Bo to mi się wydaje takie..poniżające.

Gość dziecko slona
ja tez tak mysle:( moze nie tyle ponizajace jak wraz z polknieciem znikala by Twoja wartosc

Gość Zboczony_tomek
Prubowalem swojej..jest bardzo nidobra ale mozna sie przywyczaić..mysle ze po 6-10 sprubowaniach bardzo by mi smakowała:) 🖐️

Gość durna baba
oj ogorek a myslisz ze to takie proste jak facet caly czas ci mowi ze to jego marzenie zeby spuscic ci sie do ryja a do tego zebys to polknela!!!