Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam 22

ALE MAM NERWA!!!!!!CO O TYM MYSLICIE??? CO O TYM MYSLEC????? JAK SIE ZACHOWAC??

Polecane posty

Gość chamkaaaaaa
:) wyluzuj i odpusc, nie masz przeciez zadnych dowodow ze jest nieuczciwy. moze byc zupelnie inny niz pozostali, nie wolno ci tego zepsuc :)

Gość pytanko mam 22
No dobra troche podnieśliście mnie na duchu :D i troche sie uspokoiłam!! A to, ze ciągnie się za mną stary związek to nie prawda! Juz nie! Wiele miesięcy opłakiwalam byłego ale to juz minęło:) teraz daje sobie szanse na nowe uczucie:) Zostało mi tylko to, ze stalam sie bardziej ostrożna :D Ale wkurza mnie, ze on tam ocenia te dziewcyny, daje im "10stki", a jednak mu napisala (bo chyba wchodzil na jej konto, czy cos nie wiem nie znam sie na tym) "podglądasz mnie blablabla poznajmy sie" :O:O:O:O Nie wiem czy bede potrafila normalnie z nim o tym pogadac i nie wiem od czego mialabym zacząć??????

Gość pytanko mam 22
i juz znowu sie wkurwi***** :O:O:O Napisalam mu esa niecałą godzine temu (normalnego, jak sie czuje bo chory jest), nie odpisał mi jeszcze a wlasnie weszlam jeszcze na jego fotke i co?????? logowal sie 30 minut temu :O:O:o ------------------------------------------------------------------

Gość hemmmmmmmmmmm

Gość i co dalej

Gość pytanko mam 22
nikt nic nie napisał :( dac sobie spokoj co?