Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam 22

ALE MAM NERWA!!!!!!CO O TYM MYSLICIE??? CO O TYM MYSLEC????? JAK SIE ZACHOWAC??

Polecane posty

Gość pytanko mam 22

Spotykam sie od ok.miesiaca z pewnym chłopakiem. Jest miły itd. lubie go choc na zywo jest dosc niesmialy (nie mial nigdy dziewczyny z tego co mowi....), jednak w esach czasem napisze cos bardziej odwaznego.... np. na walentynki (ktore z nim spedzialm) dostalam slicznego esa mowiacego ze cos by wiecej chcial.....ze on jest w moim rękach i mam podjac decyzje czy sprobowac.... no i podal mi linka do jego strony na fotce (bo chcielismy swoje fotki miec.. on moje tez ma ale ja mu normalne wyslaalm na meila a nie z fotki bo nie mam konta). Od razu mnie to odrzucilo bo nie lubie czegos takiego jak fotka.pl no ale ok. No i weszlam w komantarze a tam k**waaaaaaaaaaa pełno jakis dziewczyn normalnie kilkaset wpisow tzn. rozmow bo widac ze gada z nimi...... sa to laski z naszego miasta i z okolic....... nawet jedna pisala ze go widziala we walentynki z kims (czyli ze mną) a on jej napisal, ze ja tez widzial........... kurde nie wiem co mam o tym myslec bo nie lubie kolesi ktorzy szukają sobie LASEK (NIEKTORE JAK ROZEBRANE FUJJJJJJJJJ) na fotkach ble. Sorry jesli kogos tu urarze, moze jestem stare daty ale jak koles spotyka sie ze mną to nie lubie zeby pisal jeszcze z 41515216 innymi Tak wiem nie jestesmy parą,,,, ale teraz mysle nawet, ze tego esa miłosnego walentynkowego dostalo moze wiecej osob niz ja........ Nie wiem czy powiedziec mu to, czy przestac sie odzywac czy co............ ZDENERWOWAL MNIE I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dac szanse czy nie

Gość wiedzma_wroc
gdzie go poznałaś?

Gość pytanko mam 22
no wlasnie nie wiem o co moglabym zapytac?? jak mi odpowie, ze przeciez to tylko kolezanki, tak jak i ja?? a moze odsunąc sie, zerwac kontakt i zobaczyc czy bedzie sie odzywał?

Gość pytanko mam 22
poznalam w klubie

Gość chamkaaaaaa
skoro podal ci linka sam, to nie ma nic do ukrycia, nie chowa sie z tymi dziewczynami- to naprawde sa tylko kolezanki. nie masz sie czym denerwowac

Gość wiedzma_wroc
jesli jest nieśmiały ,to nie dziwi mnie,ze szukał znajomości w necie. Efekty jakie są ,takie są

Gość pytanko mam 22
wiec co mi teraz radzicie zrobic??? (tak wiem najpierw musze sie uspokoić....)

Gość usmiechnieta
a pozniej z nim pogadac:)

Gość chamkaaaaaa
:) uspokoic racja, a potem jak ci serce dyktuje- jesli chcesz baaardzo z nim byc to zycze szczescia we dwoje :)

Gość pytanko mam 22
pogadac wiem ale jak to rozegrac??????????????

Gość wiedzma_wroc
nie grać...

Gość chamkaaaaaa
powiedz mu wprost ze niepokoi cie ta liczba dziewczyn na fotce i dlaczego poznaje ich az tyle

Gość pytanko mam 22
Nie wiem czy bym chciala z nim byc. Narazie sie po prostu spotykamy, poznajemy. Ale teraaz nie wiem czy nie przerwac tego :O

Gość pytanko mam
Nie, ja nie chce nic grac, tylko nie wiem jak mu to powiedziec, bo przeciez on moze sie wkurzyc albo powiedziec ze to kolezanki, takie same jak ja:O

Gość chamkaaaaaa
jesli masz jakies watpliwosci to radze rozmawiac szczerze na bierzaca, zeby nie bylo ich coraz wiecej- spotkaj sie i zapytaj o to, czy jakby byl w stalym zwiazku to uznawalby gadanie z innymi, siedzenie na fotkach- zobaczysz co powie i zdecydujesz na ile to bylo szczere i czy mu wierzysz

Gość usmiechnieta
to niehc powie! przynajmniej bedziesz miala jasnosc! ale moze tez sciemniac ze teraz poznal Ciebie i tamto sie skonczy, a tak naprawde gadac z nimi na gg i wcale nie skonczyc z innymi podejrzanymi znajomosciami

Gość pytanko mam
A nie wystrasze go takim pytaniem o zwiazek hmmmmm

Gość chamkaaaaaa
wiesz co, jak nie bedziesz miec pretensji to nie wkurzysz w koncu zaproponowal ci bycie razem wiec nie jestes taka znow kolezanka i masz prawo dopytywac sie jakim jest czlowiekiem...jak sie bedzie o to wkurzal to niech spada na drzewo tylko zapytaj spokojnie, a na pewno odpowie

Gość on zakompleksiony jest
mysle, ze podal ci ten link specjalnie, zebys wiedziala,ze ma duzo znajomych. Wyraznie chce, zebys byla zazdrosna.

Gość chamkaaaaaa
jesli powiedzial ci ze jest w twoich rekach i zebys decydowala...to jesli to jest powazne z jego strony to nie powinien sie wystraszyc mozesz dodac we wstepie ze jeszcze nie myslisz o stalym zwiazku, ale zastanawia cie jakie on ma do tego podejscie (jako typowy facet)

Gość pytanko mam 22
usmiechnieta no to mnie zdołowalas....... on nie wyglada na faceta ktory by kłamał, jest cholernie inteligenty itd. no i ta niesmialosc... hmmm ale przeciez go nie znam

Gość usmiechnieta
wszystko da sie sprawdzic ;) a z czasem samo wyjdzie. tak czy owak musisz z nim pogadac

Gość pytanko mam 22
ja tego jego esa w sumie nie potraktowalam za bardzo powaznie, bo nie wiedzialam co napisac, bo nie wiem czy to bylo na powaznie, skoro robil takie minki ;-) hmmm kurcze bylam przedtem w długim zwiazku i nie pamietam juz jak to bylo hehe

Gość pytanko mam 22
CHAMKAAAAAA myslisz ze ten sms to byla propozycja bycia razem?????

Gość chamkaaaaaa
z tresci smsa wnioskuje ze tak, a te minki to moze dlatego ze go troche kosztowalo te wyznanie ...hmmm po takim smsie ja bym pogadala o zwiazku bo nie moglabym tak ciagle sie zastanawiac co on mysli, czego chce

Gość pytanko mam 22
po tym smsie spotkalam sie z nim NA ZYWO ale zachowywal sie bardzo niesmialo i rozmawial tylko o studiach, pracy itd. zadnych flirtow.. nic nie próbował... nawet malo sie odzywal... wiec.....

Gość pytanko mam 22
Wiecie, moze ja nic nie powiedzialam...bo jestem po dlugim powaznym zwiazku i nie chce wiazac sie z kims kogo znam od miesiaca i praktycznie go nie znam... nie chce znowu sie przejechac :O:O:O stalam sie po prostu ostrozniejsza i moze przez to tak mnie wkurzył tą fotką!!!!!!!!!!

Gość chamkaaaaaa
mozliwe ze poprzedni zwiazek jeszcze ciagnie sie za toba. uwazam ze jest niesmialy:) jesli sie zdecydowal na pierwszy krok, to nastepny nalezy do ciebie :)

Gość pytanko mam 22
no tak a ja mam ochote w nastepnym kroku pokazac moją złosc na fotke bleeee