Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SZCZUPLA TWARZ

JAKA FRYZURA Z BLOND CIEMNYMI I ZNISZCZONYMI WLOSAMIDO SZCZUPLEJ TWARZY

Polecane posty

Go艣膰 SZCZUPLA TWARZ

Moj wiek- 26 lat oczy-niebieskie wlosy- ciemny blond,suche, z rozdwajajacym isie koncowkami, do ramion-ostatnio jeazcze bardziej ,,doprawione'' po lokowce:/ zaqwsze mialam proste wlosy, bo bylo ich malo, a dlugie wlosy wydawaly m isie romantyczne. - mam ochote ,,cos zrobic'' pozytywnego na mojej glowce. - bylam kiedys ,dawno dawno temu u fryzjera osiedlowego i .....obcial mnie nie tak jak trzeba-mam do tego wystajace uszy:/ - po zrobieniu fryzury nie moglabym stosowac zadnych lakierow, zeli itp bo jestem uczulona i nienawidze zapachu tyych chemikaliow. co radzicie? jaka fryzura by mi pasowala? nie chce sie calkiem krotko obcianac, bo mysle o zapuszczaniu wlosow.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SZCZUPLA TWARZ
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja cie nie widze
wiec tego nie ocenie..fryzjer powinien ci pomoc.przejyj rozne katalogi, poszukja kobiet o podobnej budowie i sama wybierz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla twarz
no szkoda... poszlabym do tendow ale tam tyle chca ze ja na to to bym oszczedzala z 4 miechy:/a czuje ze moje wlosy potrzebuja pomocy teraz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla twarz
do TRENDOW mialo byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnossze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bvnmcbm
jak masz ma艂o w艂os贸w , to nie hoduj d艂ugich , b臋d膮 wygl膮da艂y mizernie; trzymaj sie okolicy ramion mo偶esz scieniowa膰 , tylko nie za mocno; jakas pianka by ci si臋 przyda艂a , bo pewnie nie masz za duzej obj臋to艣ci - mo偶na znale藕膰 cos o przyjemnym zapachu - no chyba 偶e na wszystko jeste艣 uczulona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla twarz
zadnych pianek niestety...zle sie czuje z czyms na glowie. ja nawet suszarki nie uzywam ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do gory heja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fryzura na brithney

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przede wszystkim zetnij
te suche ko艅ce!!! Nie rozumiem jak mo偶na jeszcze pisa膰, 偶e ma si臋 zniszczone... :O Zr贸b co艣 z tym, a nie strasz na ulicy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla twarz
wiesz ja je scielam/mialam do lopatek wlosy/, ale chodzi mi teraz o jakas fryzurke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgd
http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=6490&month1=1&pg=1&styl1= mi si臋 np taka kr贸tka fryzurka podoba, sama mam d艂ugie i nie 艣cinam i nie zamierzam ale gdybym musia艂a to pewnie co艣 takiego bym wybra艂a, lub takiego http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3595&month1=&pg=1&styl1=Anne%20McGuigan jezeli interesuj膮 cie d艂u偶sze w艂osy. Ci臋zko jest co cokolwiek doradzi膰 bo nikt nie wie jak wygl膮dasz, najlepiej id藕 do dobrego fryzjera no i opr贸cz pozbycia si臋 tych konc贸wek odzyw w艂osy, jak polecam wax

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla ywarz
zaraz zobacze te stronki z fryzurami. bylam dzis sie pytac jaka fryzure m i pani poleca a ona mi powiedziala, ze scieniowac. jakos myslalam ze sa fryzury mniej oklepane-gdzie sie czlowiek nieo bejrzy tam scieniowane wlosy:/ a wax uzywalam i nic nie pomogl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla ywarz
swietne te fryzurki sa. jedna ta romantyczna to chyba trzeba ja ukladac a ja wlasnie wolalabym bez,,nicnierobienia:)''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgd
ta druga? mi si臋 wydaje 偶e ie za du偶o, jedynie na ko艅ce troche czego艣, ale czego to nie wiem bo si臋 nie znam :P

Udost臋pnij ten post

chcesz fryzure taka zeby nic nie robic z wlosami a cieniowane ci sie nie podobaja to co my ci mamy doradzic :o jeszcze w dodatku nie za krotko bo chcesz zapuszczac :o wg mnie najlepsze bedzie cieniowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla ywarz
no nie ze sie nie podoba ale jaklos tak za bardzo oklepane jest. a moze zrobic tak: sciac wlosy do brody,scieniowac, plus grzywka... czy z grzywka byloby fajnie czy raczej odradzacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja tez chetnie poslucham rad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnosimyyy
.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ucziuczi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfd
to zalezy nie ka偶demu grzywka pasuje, najlepiej id藕 do dobrego fryzjera i mu wyt艂umacz o co ci chodzi i on ci doradzi najlepiej tak ciezko jest cokolwiek powiedzie膰 bo nikt nie wie jak wygl膮dasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla ywarz
bylam u kilku fryzjerow osiedlowych i tak na serio- byla tylko mowa o podcieciu ... a jak sie spytalam ze chciALabym cos zmienic, to pproponowano mi ...farbowanie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla ywarz
wiecie co- jak w krakowie jest KTOS komu moge powierzyc swoje wlosy i byc pewna dobrego efektu to byloby super. ps. ale do 20 zl gora. moze tu jest jakis fryzjer z powolania a nie ze musial isc do szkoly...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaa npooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla ywarz
podnosze ku pamieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppuu

Udost臋pnij ten post