Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salchicha

Od dzis zmieniam tryb zycia,kto sie dolączy?

Polecane posty

Gość Salchicha

No wlasnie,kto,bo razem razniej:) Postaram sie raz w tyg chodzic na silownie,fitness(bo wiecej czasu niestety nie mam), raz w tyg.solarium i wyprobuje 6Weidera choc nie wiem czy to przezyje,ale kusza mnie wypowiedzi osob,ktore ja wykonaly. Moze jeszcze dopiszecie cos do listy? Pozdrawiam

ja sie dopisze do listy...musze cos ze soba zrobic...nie dosc ze ze smutasem ciagle chodze to jeszcze zaniedbalam prace magisterska...na nic nie mam ochoty...

Gość 091276r
ja bym chciala..ale nie ma u mnie w miescinie nawet fitness:(A z silna wola tez u mnie kiepsko..hmm..w sumie przydaloby mi sie nieco schudnac:(Ale zycze Tobie powodzenia;)

Gość Salchicha
hej dziewczyny,razem moze nam sie uda,ja tez mam slomiany zapal,zaczynam cos a potem juz mi sie nie chce:/ ale nie chce sie poddawac,trzeba dalej probowac,moze tym razem:)

Gość 091276r
salchicha- a pracujesz? Ja pewnie bede z Was najstarsza:(Ja mam wiecej obowiazkow...:(

Gość Salchicha
studiuje i pracuje,tez mam malo czasu:/ ale chcialabym sie wreszcie wziac za siebie

to może ja też ;) często nie chce mi się zrobić nawet 10 brzuszków dziennie ;(

Gość Kamerka
skad ja to znam:)

Gość miss strawberry
kurczę dziewczyny ja też chcę. - nie chciabym schudnąć ale pozbyć się celulitu z brzucha, ud i pośladków - zrobić coś z cerą bo jest fatalna( pryszcze, przebarwienia) -zregenerować włosy bo się sianowate zrobiły - wybielic trochę zabki - zmienić styl ubierania się tylko mam jeden problem. właśnie szukam pracy i nie mam kasy na to wszystko, bo wydaje mi sie ze bez sporych nakładów finansowych to nie da rady:(

Gość Salchicha
nie martw sie,jakos to bedzie jak sie bedziemy wspierac:) Tez niedawno szukalam pracy,bylam w tej samej sytuacji,ale udalo sie. Mozesz zaczac od rzeczy ktore nie wymagaja nakladow finansowych jak np.cwiczenia w domu,ja od dwoch dni cwicze 6Weidera na brzuch(i umieram) oraz masuje sie zwykla szorstka gabka (moje cellulitowe uda) zobaczymy jak dlugo wytrwam z moim slomianym zapalem.

Gość Kamerka
i jak tam dziewczyny?

Gość Salchicha
ja bylam wczoraj na silowni ,basenie i solarium i teraz cierpie,zakwasy daja sie we znaki,ale ciesze sie ze zrobilam cos dla siebie