Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasialubek

poradzcie mi

Polecane posty

Gość kasialubek

czy spodnie są ważne w ubiorze....mam dużo fajnych bluzek ,ale kupuje mało spodni,raz na jakis czas;) mam 3 pary jeansow i 2 pary bojowek(nie są złe,ale żaden szok...takie zwykłe),natomiast mnostwo ślicznych bluzek,czesto je kupuje.Czy spodnie są drugoplanowe,zaczac zwracac na nie uwage ? Czy jezeli bedzie fakna blzuka to spodnie jzu schodzą na drugi plan? czy faceci zwracajha uwage na to jakie dziewczyna ma spodnie czy raczej bluzka jest wanzijesza,jak sie am fajną bluzke to juz jest ok:)?

Gość AsiaNiebieska
Ładne bluzki to podstawa, a czy nosisz spodnie, czy spódnicę to zalezy tylko od tego co lubisz. Myślę, że bluzki są ważniejsze, byleby pasowały kolorystycznie. Ja noszę ciemno niebieskie dżinsy i przy krótszych bluzkach szeroki pasek z ozdobną klamrą w odpowiednim do bluzki kolorze. Tak jest modnie i ładnie. To dobry łącznik.

wszystko jest wazne w ubiorze moze nie takim codziennym bo czasem rzeczywiscie ubieram to co jest pod reka i nie przejmuje sie zbyt czy to zielone czy czerwone bo za 3 minuty wychodze:P:P:P:P jednak imprezy, randki, rozmowy z szefem czy egzaminy itd wtedy chce sie ubrac bardzo dobrze bo to dodaje pewnosci a wtedy wszystko jets na rowni wazne . bluzka, spodnie spodnica plaszczyk torebka dodatki. spytalas czy faceci zwracaja uwage no wiesz jak idziesz przed nimi na schodak to wzrok maja na wysokosci twoich posladkow, nie wspominajac ze no coz powiedzmy sobie wiekszosc facetow patrzy twarz piersi pupa nogi przynajmniej tak mowia:P:P:P. nie przejmuj sie ze zwykle. do blyszczacej zwracajacej uwage bluzki najlepsze sa proste spodnie np. ciemne proste dzinsy. ja przykladowo tez nie lubie spodni z roznymi bajerkami stanowczo wybieram proste o jednolitym kolorze lub czasem przecierane dzinsy ale sa one raczej standardowe. wazne zeby dobrze lezaly. ja sama chodze w tym co lubie i w tej chwili ogranicam sie do 5 par spodni bo zimno i najlepiej sie w nich czuje czasem ubiore cos innego ale to juz specjalnea okazja.

moim zdaniem spodnie są bardzo ważne jak dzinsy to tylko najlepsze , bo wtedy nawet zwykła koszulka wyglada OK , a do bazarowego badziewia nawet jak założysz super bluzeczkę jest bleeeeeeeee...............

Gość magda0707
Droga " kasialubek" liczy się połączenie całości . Spodnie... spodnie powinny być dopasowane do Twojej figury , już od paru sezonów modne są spodnie tzw. "szczurki" czyli o prostych nogawkach , wyglądają ślicznie do czółenek na obcasie ;) ,jednak moim zdaniem zdecydowanie trzeba mieć szczupłe nóżki do takich spodni . Powracając do Twego pytania spodnie odgrywają dużą role , wystarczy,że będą dobrze na Tobie leżeć(ładnie wyglądająca pupa i nogi) a spodnie będą uznane przez większość osobników płci przeciwnej za ładne. Co się tyczy górnej garderoby pań... bluzka , do zwykłych spodni bez żadnych ćwieków, "doczepek" itp. można założyć bluzkę nieco "odważniejszą" . Pasek na biodrach , czy w tali także odgrywa dużą role jednak obowiązuje on wtedy gdy strój jest "lekki" i nie ma za dużo detali. Co do bojówek...jest to w moim własnym guście opcja sportowa (nie jestem zwolenniczką tych spodni , lecz to wyłącznie kwestia gustu ;) ) do tego rodzaju spodni bluzka sportowa bez żadnych większych dodatków . Spodnie zarówno jak i bluzka muszą pasować do Ciebie i masz się w tym czuć dobrze . dopasowane spodnie+fajna bluzka = ładnie wyglądająca kobieta :) pozdrawiam.