Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku...kuleczka

czy ktos mi odpowie?

Polecane posty

Gość ku...kuleczka

dziewczyny... biorę teraz 3 opakowanie yasmin... skutki uboczne jedynie bol piersi i troszeczke przytylam... kocham sie z moim chlopakiem dziennie bez zadnego innego zabezpieczenia od samego poczatku brania tych tabletek :) zawsze staram sie brac punktualnie jeszcze nie zdazylo mi sie zebym wziela 2 godziny pozniej czy nawet godzine.. ...uspokojcie mnie prosze... bo boje sie ze jednak moge zajsc w ciaze... pozdrawiam

Gość do 12 godzin spoznienia
jestes bezpieczna.

Gość ku...kuleczka
biorę je w miare punktualnie... ale czy jest jakas mozliwosc ze jednak moglabym zajsc w ta strasznie niechciana ciaze? :P

Gość do 12 godzin spoznienia
ale troche sie minelam z pytaniem:) mysle ze nie masz zadnych powodow do obaw, tylko przy ewentualnych problemach z zoladkiem, wymioty, rozwolnienie, moze byc skutecznosc obnizona, ja bralam tabletki przez ponad 4 lata i zadnej wpadki nie zaliczylam, zadnych dodatkowych metod nie stosowalismy.

Gość ja polecam jedynie
ja biorę od 5 lat Cilest, przez ten czas, zapominałam i brałam po więcej niż 12 h, popijałam sokami cytrusowymi, miałam biegunki , i inne cuda, biorę raz o 18 raz o 24 i jest ok :)

Gość ku...kuleczka
dziekuje wam... na jakis czas bedzie mi lepiej ;)