Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluska w gardle

Co moze mi doelgac?

Polecane posty

Gość kluska w gardle

gdy przelykam sline czuje w gardle jakbym co tam miala ..czesto pojawaia mi sie po jedzeniu juz od jakis 3 tygodni ... nie piecze ani nic tylko troszke muska mi gardlo ..

Gość kluska w gardle
oczywiscie mialo byc co moze mi DOLEGAC ;-)

Gość ja tez tak mam wlasniee
a dzis sie cala noc z tym meczylam .Wie ktos moze co to moze byc ,to jest takie cos jakby kluska w gardle i trudno jest przelknac sline ,trudno zlapac gleboki oddech.Czy ktos wie o co chodzi :(

Gość ingusia
Mnie zawsze tak zaczyna się angina ropna najczęściej, mam zablokowane gardło jakbym coś połknęła i nie poszło dalej. Kup sobie zioła Septosan i płucz nimi gradło+chlorchinaldin do ssania ona zabija bakterie,drożdżaki i takie tam potwory

Gość tylko to przychodzi mi do głow
nie wiem co to może być, ale jeżeli te dolegliwości macie tylko w noc może to być np zakażenie larwami glisty ludzkiej, której larwy właśnie najczęsciej nocą przedostają się z płuc do układu pokarmowego, dając właśnie wrażenie takich klusek. Najlepiej idźcie do lekarza

Mialam to samo, lekarz mnie zbadal ale nic nie widzial, gardlo tez mnie nie bolalo, okazalo sie po pewnym czasie ze to tarczyca, (nadczynnosc tarczycy), byla powiekdzona.