Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaa

ile kilogramów wam ubylo w dniu porodu?????????????????????

Polecane posty

ja miałam taki mały brzuszek, ale nie zwisał, wchłaniał się powoli a teraz jest tak jak przed ciążą, ale u każdego jest inaczej. Każdy organizm jest inny

w ciąży przytyłam 10kg,po wypisie do domu na trzecia dobę (poród siłami natury) - 5 kg mniej,potem jeszcze 7 kg,rodziłam we wrzesniu,dziecko ważyło 3.550

Gość odswiezamm

Niewiem od czego to zalezy - w pierwszej ciąży przytyłam 11 kg. - po powrocie do domu ubyło od razu 9 kg.( dziecko wazyło 3350gr) 2 ciąża przytyłam 17 kg a po porodzie spadlo od razu 12kg ( dziecko 4150)

Gość tez bym tak chciala

Gość ululululul
w dniu porodu 6 a przytylam 12

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to ciekawa jest od czego to zalezy ze jedna traci mniej a druga wiecej w dniu porodu mimio tego ze dzieci wazyly tyle samo , kilogram lub dwa bylyby jeszcze zrozumiale bo wiadomo jedna z nas moze miec troche wiecej wod plodowych itp. ale 6 kg i 12 no to jest ogromnaaaaaaaaa roznica

Gość upupuppp
:P

na trzeci dzień po porodzie było mnie 8 kg mniej a przytyłam w ciązy 18 kg. czyli jeszcze 10 kg :O do schudnięcia :(

zaczne od tego ,ze jestem w szoku czytajac jako mało przytyłyście ...:) moja \"waga wyjsciowa \" to było 55 kg ...165 wzrostu czyli raczej drobna dziewczyna .... \"zamieniłam sie \" w 73 kg (dokładnie tyle wazyłam w dniu porodu ,Łukasz mnie ważył na korytarzu ...-wazyłam tyle mimo ze od 2 dni nie jadłam prawie nic - tak moj organizm rozpoczal akkcje porodowa) czyli wygladałm jak kuleczka - kazdy kto mnie spotykał mówił \" ale Ty przytyłas !!\" .....:):O .... po porodzie (kilka godzin po ...)koniecznie chciałam wskoczyc na wage .....spodziewałam sie conajmnie 10 kg w dół....okazało sie ze waze tylko 5 kg mniej .....Ale juz po 2 miesiacahc wygladałam \"jak ja\":D terazspokojnie wchodze w jeany sprzed ciazy. Dobrze mi z tym ....:)🖐️

Siwek - GRATKI 🌻 nie wiedziałam ze urodziłas :)🌻 córeczka? :) zdrówka i radosci za malucha 🌻

Gość onaaasia
moje dziecko wazylo 4900 jak sie urodzilo..brzuch mialam strasznie duzy,,mozecie sobie wyobrazic.. ogolnie przez całą ciąze przytyla 30kg, po porodzie-po wyjsciu ze szpitala stracilam ok6kg, pozniej w domu ok4-5kg i waga stoi w miejscu,,,mam jakies 18kg nadwagi.

Hmmm... W 8 tyg ciąży byłam pierwszy raz u gina i wazyłam 62kg (wzrost - 176cm). Nie wiem ile ważyłam w dniu porodu, ale chyba około 84kg:o Czyli przytyłam 22kg, a moze więcej. Dzień po porodzie ważyłam juz 10 kg mniej, a dwa czy trzy miesiące później wazyłam juz 62:) Teraz nie wiem dokładnie ile wazę, ale raczej mniej niż 60. Mało tego... spokojnie wchodzę w jeansy ze szkoły średniej!! Dziwne to wszystko:o

grzywka_🖐️ Dziwne ....ale prawdziwe ....! ;):D Wiele osób nazwałoby Cie szczesciara....:) zeszczuplec po ciazy :D :classic_cool: zreszta nie wyobrazam sobie ciebie gubej ;) ....aw ciazymiałasduzybrzuszek no ale Zuzankakawałkobity ;) Dziskonczy 9mcy🌻 :) Mi dobrze z waga taka jak miałam ....a własciwie waze 1 kg wiecej niz przed ciaza- bo obecnie 56 kg ale...:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
to moze ktoras z was zna jakis zloty srodek na schudniecie??? ja rodze w kwietniu i obiecalam sobie ze bede spacerowac z wozkiem non stop zeby schudnąc bo jak narazie mam juz 13 kilo na plusie

jaaaaaaa zrzucisz,,,,przy dziecku sie nabiegasz ....;)

Najlepszym srodkiem powodujacym zrzucanie pociążowych kilogramów jest karmienie cysiem :) ja w obu ciążach przytyłam po około 25 kg, w dniu porodu ginęło mi około 7 kg, a pozostałe 18 kg zostało wyssane przez dzieci, nie stosowałam żadnych diet, wręcz przeciwnie :) teraz waże tyle samo co przed ciążami :) :) :)

Tak Acha!! Dziś moje Słoneczko skończyło 9 miesięcy❤️ Boze...!! jak ten czas leci.

Ja przytyłam 16 kg i przed samym porodem ważyłam 67kg.Po porodzie spadło mi 8,a po miesiącu karmienia piersią wróciłam do swojej normalnej wagi,czyli 51 kg.Pozostał mi tylko większy brzuszek i piersi,bo jeszcze karmie.