Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scroll

Technikum dla doroslych

Polecane posty

Gość scroll

Chcialabym pomoc pewnej osobie, ktora ukonczyla zawodowke w zdobyciu wyksztalcenia sredniego. Sytuacja jest o tyle skomplikowana, ze osoba ta nie ma pieniedzy na ksztalcenie. Czy sa jakies placowki w Warszawie ktore ksztalca bezplatnie badz za w miare male pieniadze?

Gość wodolot
Chwalebne , że ktoś wychodzi z robolstwa. Tylko po co ??

Gość scroll
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to siedz cicho! Roznie sie w zyciu uklada.....

Gość wodolot
Robol ma być do końca życia robole. Trzeba go jebać w dupę i pytać czy jeszcze , bo ma obywatela przed nazwiskiem.

Gość scroll
:o szkoda gadac z parapetem

Gość scroll
Zależy kto dla kogo jest robolem....

muszą być jakieś technika wieczorowe przecież także na pewno coś znajdziecie, z tego co wiem są nieodpłatne a jeżeli nawet to na pewno kwoty sa niskie a dla wszystkich tych co to się tak plują powiem WSTYD , znam wielu ludzi którzy zaczęli od zawodówki ze względu chociażby na zainteresowania i skończyli edukację na studiach z bardzo dobrymi wynikami zatem nie ma reguły i ten co zaczyna od najniższego stopnia często ma więcej do zaoferowania swą osobą niż wielcy licealiści chodzący z głową podniesioną tak wysoko, że innych nie widzą

Gość scroll
Znalazlam coś takiego jak Centrum Ksztalcenia Ustawicznego.

Gość oooooooooooooo
Nie wiem jak to jest w warszawie ale ja konczylam wlasnie technikum wieczorowe dla doroslych i oplata nie byla wielka cos jak 50 zł za semestr, oczywiscie byla to placowka panstwowa, wiec takiej szukaj. Ja mieszkalam w miasteczku gdzie bylo ok 12 tys mieszkancow i do wyboru byly dwie szkoly panstwowe + jedna prywatna gdzie placilo sie ok 100 zł za miesiac + za kazdy egzamin chyba 30 zł, jesli chodzi o warszawe to wybor powinien byc wiekszy. Jesli chodzi o te wypowiedzi powyzej to sie nimi nie przejmuj, cham zawsze pozostanie chamem, chocby nie wiem jak sie wyksztalcil, poniewaz inteligencja z wyksztalceniem nie zawsze ida w parze...

Gość scroll
a przyzakladowa muzyczna przy fabryce grzebieni? bo bym chciala artystką zostać.

Gość scroll
Dzięki, szukalam wlaśnie kogoś kto skończyl taką szkolę. 10.36 :D :D :D raczej mam umysl scislyi artystki ze mnie nie bedzie.

Gość scroll
ooooooooooooooo a powiedz mi jeszcze jak wyglada rekrutacja?

Gość oooooooooooooo
codziennie w parku skaryszewskim w Warszawie chlopaki przyjmuja zapisy od 13 do 16. trzeba przynieść : opinie ksiedza proboszcza, opinie dzielnicowego, zgode dziadkow i rodzicow, podac swoje dane takie jak : numer buta, kolnierzyka, ile zamkow w dzwiach i oczywiscie dowod osobisty. termin rozpatrzenia 14 dni. powodzenia!

Gość scroll
Wiecie, jestescie beznadziejni, mierzycie wszystkich jedna miarka. Myslicie ze jak ktos skonczyl zawodowke to jest jakims imbecylem?! Czujecie sie lepsi? No to przyjmijcie do wiadomiosci, ze ta osoba ne miala oparcia w rodzinie, nie miala pozytywnych wzorcow do nasladowania. To nie jej wina ze miala rodzicow takich jakich miala.

Gość scroll
a w koncu podszywaczu to przeciez nie ich sprawa . takie miala zycie i tylko ona za nie odpowiada. a ze sie nie uczyla to do kogo zale? i sie pode mnie nie podszywaj. robolu.

Gość scroll
Zdanie zaczyna sie z wielkiej litery, po kropce to samo. Czas wrocic do podstawowki :D

Gość a ja mam zupełnie inny
problem, bo nie mam matury, tylko LO, a nie zdawałem, bo nie znam ruskiego, z tego co wiem, to do dziś język obcy jest obowiązkowy, nie wiem jak to ominąć, wiem, że w technikach obowiązkowy nie był. Nie wiem, czy upierać sie dla tej matury i potem dla tych studiów?

Gość scroll
To zalezy czy bedziesz zdawal stara czy nowa mature. Jezyk obcy powowiazuje tylko przy starej.

Gość aszufidbghaj
to w nowej nie jest obowiązkowy język na maturze?

Gość ooooooooooooooo
Z tego co sie orientuje to w nowej maturze obowiazkowy jest jezyk obcy, ja mialam pisalam stara i jezyka obcego nie mialam.

Gość scroll
Sorki, pomylilam sie. Masz racje, jezyk obcy obowiazuje na nowej.