Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę daleko jechać do

Czy jak nie głosuje to nie mam prawa krytykować rządu?

Polecane posty

Gość prawde mowiac to moim
zdaniem nie masz prawa krytykowac, bo nie zrobilas nic, zeby temu zapobiec, choc hehhe chetnie przyznam, ze w przypadku tego "rzadu" naprawde jest trudno nie krytykowac.

Gość Sedzia Dreed
Nie głosowałaś więc nie masz.

no dobra, a czy to ze jestem obywatelem to mi nie daje prawa? przeciez oni mną rzadzą, wcale sie nie godziłem na to.

oczywiscie, ze ma prawo!! moze nie glosowala poniewaz nie miala na kogo??!! nie kazdy wychodzi z zalozenia, ze trzeba glosowac chociazby po to, zeby wybrac \"lepsze zlo\"!! to jest chore podejcie, tak jak powiedzialam, nie glosowala bo nie miala na kogo i dlatego teraz ma prawo krytykowac poniewaz miala racje!!!!

Oczywiscie, ze mozesz. W demokratycznym panstwie zawsze mozesz (i nawet powinnas) krytykowac rzad, nikt Ci tego nie zabroni :P W tej sytuacji najwyzej ktos Ci moze dogryzc: to trzeba bylo glosowac na kogos innego :D

Gość będzie lepiej
jak zajmiesz się sobą, upierzesz majtki,umyjesz nogi, może przydalo by się umyć okno. Do rządzenia to trzeba mieć wiedzę i trochę oleju w głowie, a pogadać przy piwie możesz sobie do woli.

Gość Sedzia Dreeddd
Skoro nie było nikogo na kogo byś mogła głosować to trzeba było samemu wystartować. A dlaczego nie było na kogo głosować ? to powiedz kogo byś chciała? Polacy dużo gadają ale jak mają coś zrobić to ogon podkulony....