Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh smutna.

odkąd zaczełam studia nie umiem cieszyć się życiem.

Polecane posty

Gość eh smutna.

Odkąd zaczełam studia czyli połtora roku temu strasznie się zmienilam... z wesołej żywiolowej dziewczyny stalam sie pochmurna i zamyślona caly czas. nie umiem już się śmiać i nie mam ku temu powodów jest mi ciągle żle. martwie sie przyszłościa, egzaminy przezywam przez miesiąc conajmniej martwie sie swym wygladem - skora tradzikowa ktora jest dla mnie strasznym dyskomfortem, praca dorywcza ktora przestałam lubić i kasa ktorej zawsze mało... ogólnie martwie sie wszystkim i niczym. ze znajomymi sie nie widze bo musze sie uczyc a siedze w domu i i tak sie nie ucze ;( nie wiem co mam robic jet mi żle i to juz taki dugi czas ;((

Gość Sedzia Dreed
Jesteś z Poznania ? Nie tylk oty tak masz, studia wykończają...

Gość mala dziewczynka z zapalkami
boje sie ze tak bedzie ze mna. boje sie toche zycia studenckiego.. slyszalam ze to najlepszy okre w zyciu

Gość trochę daleko jechać do
to skończ albo studia albo życie

Gość eh smutna.
nie nie jestem z Poznania. a czemu pytasz? ehh. fakt wykańczaja studia :( moze powinnam jakąś przerwe sobie zrobic dziekanke jakaś... eh. napiszcie coś wiecej o sobie.

Gość zmartwiona niestety
a co studiujesz??

Gość o qurcze.
y a czy to ważne? w sumie kierunek nie az tak trudny.

ooooooooooo boze ile ty sie uczysz? bo jak dla mnie nauka = sesja. a kierunku latwego nie studiuje z praca jest ciezko bo zawsze wtedy jest przerabane ale ja nie narzekam. wspolczuje bo dla mnie studia to najpieknieszy okres zycia.

Gość -mmmmmmmmmm
tak sie u mnie zaczynała depresja :(

Gość a ja wstałam dopiero
mimo, że miałam podobne warunki do Twoich-gdybym mogła wróciłabym do tego okresu-więc głowa do góry i koniec użalania sie nad sobą-potem to dopiero może być przejebane, teraz korzystaj z życia-bo studia to zabawa-mimo wszystko

Gość bvnmcbm
mieszkasz w akademiu czy na stancji ? myslę , ze nie spotkałaś jeszcze fajnego towarzystwa; jak się polubi ludzi , z którymi się studiuje , to i studia wydaja sie przyjemniejsze ja dopieo na studiach zaczęłam korzystac z zycia