Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamper

30-letnie panny...

Polecane posty

Gość zamper

30-letnie panny to chyba nie najlepszy material na zone... Po tylu latach samotnosci to pewnie wielkoe egoistki... Co o tym myslicie?

Gość taona
A co Ty myslisz o 30-letnich kawalerach?

Gość zamper
Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie... Ale odpowiem: to samo co mysle o kobietach :-D

Gość od razu widać jaki z Ciebie
mężczyzna.... :)

Gość jhgtfds
A Ty ile masz lat?

Istoną kwestią jest to czy ta trzydziestka była juz w związku czy nie no można bawić sie w uogólnienia ze taka bez bycia w zwiazku moze byc egoistka ale jezeli tak sie jej zycie potoczylo ze rozstala sie w tym wieku z facetem po wieloletnim związku no to czy jest taka egoistką?:)

Gość anitka1
w jakim sensie egoistka?

anitka1 ja sobie mysle ze w tym sensie ze przyzwyczaona jest to swoje wolnoscize nie musi sie dzielic np. półkami w szafie ze robi to co chce ze nie musi sie z nikim liczyc -> patrz facet ewentualny:)

Gość *gwiazdeczka*77
"po tylu latach samotności to pewnie wielkie egoistki"

Gość *gwiazdeczka*77
aaa ucieło, nie będę się już drugi raz rozpisywać ale jak dla mnie też nie oznacza że panna 30-sto letnia nie jest z kimś związana albo włąśnie się z kimś nie rozstała ;>

Gość tantara
matko, o co Wam chodzi??? właśnie skończyłam 30 lat mój ostatni związek zakończył się rok temu, jestem spełniona zawodowo, materialnie....marzę (i wierzę z całych sił), że spotkam kogoś wyjątkowego, że wyjdę za mąż, urodzę dziecko, nie jestem żadną egoistką !!!chętnie podzielę się półkami w szafie z kimś wyjątkowym, 30 tka to najlepszy materiał na żonę dla faceta dojrzałego, który mając 30 lat i więcej, nie spędza całych dni grając w gierki lub chodząc z koleżkami do pubów

rozumiem ze wszyscy wypowiadający sie negatywnie to jeszcze przed 30-ką ludzie uwielbiają uogólniać ja znam osobiści dużó fajnych trzydziestek i powyżej ni nie mająą nic z tych cech które tutaj przedstawiacie:)

ja tez nie jestem egoistka. Po prostu nie wzielabym już byle kogo. A to akurat sie nie nazywa egoizm.

To zależy od kobiety , nie od wieku. Pozdrawiam serdecznie.

Gość daria1
bez sensu rownie dobrze 20 moze byc zapatrzona w siebie egositka wiec uogolnianie jest tutaj na nic wszystko zalezy od osobowosci i to tyle

Jak to było z Wami trzydziestoletnie panny, że się zapomniałyście ? Spróbuję zgadnąć : W wieku 24-25 lat wiele z Was chciało skończyć studia, nauka i nauka, czy tak ? Potem wolność , czyli nadszedł czas hulania i co chwilę wczasy nad gorącym Adriatykiem , kąpiele słoneczne i laba oraz zwiedzanie, jednocześnie początek robienia kariery zawodowej i co chwilę pójście na ślub do koleżanki , weseliska nie wolno darować ( prawda ? ) i tak czas uciekł na balowaniu , kawiarniach i ploteczkach z koleżankami przy okazji zakupów w hipermarkecie czas zleciał :) I co teraz zastanawia się zapewne wiele z Was, czy poczekać aż rozwodnicy będą wolni ? Więc, jakie plany na przyszłość ? Pozostaje chyba tylko kafeteria , chrupki przed telewizorem i głaskanie kota ?

Kuglarz autopsja? Wszystkie, które ja znam nie są takie i nie miały takiego życia jak piszesz:) zupełnie co innego wchodziało w grę, ale ty masz takie dośwaidczenia:)

Fanousek To może zechcesz napisać co przeszkodziło Twoim trzydziestoletnim koleżankom ( pannom ) , że są nadal samotne ? Czy niechęć do facetów, czy niechcęć do wszytkiego i tak naprawdę najlepiej się czuły samotnie ?

Gość przeszkoda
wybrakowani faceci szydzący z tego, jak komuś się życie ułożyło:)

Kuglarzu możesz sobie wyobarazić ze był w związkach które sie porozpadał w takim czasie jak to juz ktos tu ująl najlepsze kąski zaostał zajęte z drugiej strony moze w tym wieku nie ma juz takiej spontaniczności w każdym bądź razem nic im nie brakuje SERiO!!!!!

Gość kdhfhfuhfhufhrufhfhhfhjhhh
.

Gość korneliusz_500
do Kuglarza; Ty chyba mało w życiu doświadczyłeś (pewnie dlatego, że jesteś bardzo dorosłym 20 paro latkiem)... w jakim świecie Ty żyjesz?? to dziś powszechne i normalne, że są kobiety 30 letnie, które są same z różnych powodów znam takich kilka, bły w różnych związkach, czasem to faceci odchodzili, czasem one, nie chodzi o robienie kariery kosztem życia osobistego, po prostu tak czasami jest, że nie spotyka się tej właściwej osoby i jest się samemu, można być też z byle kim ale po co? pozdrawiam wszystkie mądre, spełnione, życzliwe, nieegoistyczne 30 tki, które znam :)

Gość jednorazowy czytelnik
30-to letnie panny sa wspaniale :) Sam mam 32 lata i niedawno poznalem dziewczyne po 30-tce. Naprawde fajna kobieta. Ulozona, wie co chce od zycia, pewna siebie, stanowcza. Po prostu silna, swiadoma swojej wartosci kobieta. Z nia mozna budowac przyszlosc, bo czlowiek wie, ze bedzie mogl na niej polegac. Jak sobie przypomne te 25 -27 latki, ktore pierwsze co robia to pytaja sie co robisz i oceniaja twoja zdolnosc kredytowa, oraz sprawdzaja, czy jezdzisz na zagraniczne wczasy to mnie slabi. :( Stad 30-letnie panny sa bardzo dobrym materialem na partnerke zyciowa, zone, matke dzieci. :)

Gość panna po trzydziestce
Dzięki Korneliuszu i Jednorazowy Czytelniku! :) 🖐️