Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobbieta z kłopotem

boląca łechtaczka? ......

Polecane posty

Gość kobbieta z kłopotem

cały dzien mnie dzisiaj boli łechataczka(tylko jak dotykam) jest jakby napuchnienta, dotyk jej sprawia ból....pierwszy raz mi si e to przydarzyło.... do miesiączki daleko, w ciązy tez raczej nie jestem..... miałyscie kiedys cos podobnego? jaka jest przyczyna? proszę o odp. Głupie komentarze proszę zachowac dla siebie

za duzo masturbacji na sucho :( :P mialam tak chyba w wieku 15stu lat, oj, bolalo.. ale przeszlo :D

Gość chetny facet
moze byc to spowodowane ... srodkami chigieny uczeulenie ... albo np. podpaska lub tamponem :)

Gość kobbieta z kłopotem
hehe sex był tydzien temu , ostatnio sie tez nie marsturbowałam , mam 18 lat

Gość kobbieta z kłopotem
kurcze podpaska z tamponem odpada... mam zaburzenia hormonalne... okres co poł roku:o co do higieny- uzywam specjalnych srodków

Gość chetny facet
sexxi bi nie sledze ... a wyczytałem ze jestes młoda :) a propo łęchtaczka moze bolex równiez z powodu choroby lub infekcji

Gość chetny facet
i własnie te srdki moga powodowac uczulenie lub np nowy roszek do prania .. któy spowodował uczulenie

Gość kobbieta z kłopotem
ale to tylko ból łechtaczki , wydzielina z pochwy normalna... wszystko wporzadku tylko ta łechtaczka... mam nadzieje ze jutroi przejdzie

Gość chetny facet
ciepła kąpiel moze pomoze :)

Gość Dixie xD
Od południa boli mnie łechtaczka!! Troszkę jak chodzę ale już gorzej jak dotknę! co to może być ? dołączam sie do pytania

ja mialam cos takiego jakies 2 moze 3 tyg temu i tez hehe pisalam o porade na kafeterii...tyle ze ja to musialam miec od pieszczenia bo dzien wczesniej mo facet ja porzadnie wymeczyl(bardzo lubie intensywne jej pieszczenie) no i na 2 dzien zaczynamy sie kochac a tu zonk bol jak ja pierdziele az sie balam jej dotknac.bylismy z moim pod prysznicem razem i jak mnie myl(czesto tak robimy po seksiku albo przed-niezla gra wstepna) to mi ja "przebadal" jak wyszlismy to sprawnym okiem obejrzal.byla podpuchnieta zaczerwieniona ale rano juz bylo ok... tyleez ja mialam troche inaczej niz autorka.mnie dopiero w momencie podniecenia bolala,troche sie powiekszyla przez podniecenie i to byl tak jakby katalizator.ale przez noc odpoczela

Gość nowa i szukająca
spytaj Komedianta :-P

Gość Martuśka93
Od jakiegoś czasu bardzo boli mnie łechtaczka i cewka moczowa. Pod koniec załatwiania się ból się nasila i boli mnie dół brzucha później oczywiście cały czas czuję pulsowanie i strasznie swędzenie po jakiś 2 godzinach mija aż do kolejnego załatwienia się. Boję się że to coś poważnego. Pomóżcie mi. Ps. Ból utrzymuje się już od około 2 tygodni

Gość gość
@Martuśka93 dokładnie to samo miałam, krótki, ale bardzo mocny ból, po załatweniu się, w tym samym czasie miałam powiększone węzły chłonne. Poszłam do rodzinnego lekarza, przepisal mi antybiotyk na węzły i powiedział że na pęcherz też pomoże i pomoglo :) co do łechtaczki, mam ten sam problem.. powiększona i boli jak chodzę, albo dotykam, już od dwóch dni. Kupilam dziś żel, bo słyszałam, że moze pomóc, dziś go wypróbuję i zobaczymy, czy coś mi to pomoże. Jak nie, to niestety wizyta u ginekologa :c