Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajkina

wesle w Legnicy, Lubine

Polecane posty

Gość ajkina

Znacie jakies fajne sale itp Podzielcie sie :)

hej :) no masz sale na kawaleryjskiej klub nauczyciela na jordana potem akademie rycerska ale tylko w tym roku bo w przyszlym jest remont chata w karczowiskach ale drozyzna tam jest :/ a i jeszcze takie dwie nowe oberża i sina club na gwiezdnej :) to wszystko oczywiscie w legnicy

Gość kinnn28
no i koło oszołoma na domkach hotelik tanio tam maja i dobre zarcie

Gość kinnn28
a lubin to lutnie polecam

Gość ajkina
a mozna prosic o tel. na ta sale kolo oszołoma:)

Gość extazka
czesc wam aja mam kolo polkowic slub u zenka restauracja...mial tam mzoe ktos???/mam latem...

Gość dublinek1
witam planuje wesele za rok i musze sie rozgladac za jakas sala i dobra orkiestra. Interesuje mnie jakas karczma lub hotel na obrzezach miast Legnicy Złotoryji, Jeleniej Gory itp. okreg legnicki. Prosze podpowiedzcie jak znacie jakies fajne miejsca.Interesuje mnie tez nocleg w tym miejscu. dzieki pozdrawiam]

Ja polecam chatę karczowiską przy trasie Legnica- Lubin, jak na razie słyszałam o niej same dobre opinie... jest tam nie tylko ładnie ale i czysto, miła obsługa, kierowniczka i organizatorki są naprawde w porządku A co ważnie nie naciągają tak jak np. w \"Rezydencji\", ;) Mają tam pyszne lody.... i inne dania...Jeśli chodzi o termin to lepiej go szybciej zarezerwuj bo sale są zajęte. Mi się cudem parę miesięcy przed udało mi się znalezc taką salę jaką chciałam ale powtarzam to był ciut szczęścia... przekonaj sie sama.... jak oni dbają o klienta-pozdrawiam :)

Gość dublinek1
A może coś w okolicach Jeleniej Góry tam jest pieknie. Bo wydaje mi sie ze Karczewiska to za blisko drogi i tam jest napewno hałas??