Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joliska

Miesiaczka

Polecane posty

Gość Joliska

Mam pytanie Mam juz moją 2 miesiączke i używam podpasek bella perffecta orange . Czy znacie jakieś również bardzo dobre?? Odpiszcie bo bella starczają mi na 6 godzin i to chyba mało:(

Gość *kajka
Na 6 h starcza Ci cała paczka czy 1 podpaska ? Jesli cała paczka - to kierunek ginekolog , jesli jedna podpaska , to to jest jak najbardziej normalne , a zmieniać podpaski powinno sie cześciej niz co 6 h. Sama tez użewam belli , ale niebieskich.

Gość Joliska
Jedna starcza podpaska na 6 h ale w nocy ostatnio zmieniałam co 3 h :( nie wiem co i jak nie znam sie pomóżcie doradzcie coś bo na tampony jestem zamłoda:(

Gość lepsze Alwaysy
ale i tak trzeba zmieniać co 4 - 5 godz żeby czysto było

Gość na noc
na noc najlepsze sa bella granatowe.

Gość Joliska
No nam w szkole rozdawali always i jakoś zachwycona nimi nie byłam bo strasznie szybko przesiąkały na 3 h starczały:( A co do bella to słyszałam jeszcze jakieś różne opinnie na temat zielonych ale nie wiem czy są też dobre. Potrzebuje jakieś dobre ale najlepiej bez skrzydełek

Gość 28
fajne tez sa libresse

Gość blond666
a ile masz lat? ja zaczełam tamponów uzywac jak mialm 14 ;) no ale tampon zmienialam gdzies co 4-5 godzin podpaski tez sie tak zmienia ;] a co do podpasek to uzywałam różnych i najlepsze sa moim zdaniem always ultra plus ;)

Gość ja uzywam
bella perfecta green i są dobre jak dla mnie. Kazde podpsaki musisz zmieniac chocby dla higieny i nie rzadziej niz co 5-6 godz. A na noc mozesz kupic jakies wieksze (z belli sa, nie pamietam jak sie nazwaja w kazdym razie nie perfecta, sa wieksz ei dluzsze, wiec na noc odpowiedniejsze) i po problemie:)

Gość lepsze Alwaysy
no ja mam dokładnie odwrotne przezycia z balla - przeciekły mi (w szkole na lekcji - myślałam że umrę jak wstałam z krzesła..) więc tylko i wyłącznie polecam Always - są bardzo chłonne, mic nie wycieka na boki a nie przeciekają (chyba ze się jakoś bardzo długo nosi moze...) belli nienawidzę - po 2 godz zaczyna przeciekać i brudzić bieliznę..

Gość mnie jeszcze żadna nie
przeciekła, a używałam nawet tych najzwyklejszych belli, z tym że jesli jest bez skrzydełek to mi brzegi brudzi

Gość MOIM ZDANIEM.
najlepsze są bella niebieskie Allwaysy odparzaja

Gość Joliska
dzieki ja nie mam jeszcze 13 lat więc tampony odpadają:( Te bella na noc kupiłam ciemne niebieskie i nic przeciekaja mi :( Wstaje co 3-4 h zmieniać a dzisiaj wstałam po jakiś 2 to juz ledwo zdarzyłam:( Dzięki ale słyszałam jeszcze ok opinie o naturelli bo tak sie czyba zwą:(

Gość upp
podnosze:D

Gość gość
KrYBhpB9jKrmUT5prInVYHAo