Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie male takie

Brała ktoras z Was slub 13 ego? albo w maju?

Polecane posty

Gość zapytanie male takie

Jak to jest z tym pechem? Nie balyscie sie? moj tato jest przerazony ze zamierzam wyjsc za mąz 13 ego. Ale coz zrobic jak wszsytkie sale sa juz porezerwowane, a pod koniec paździrnika nie chce bo napewno bedzie zimno.

Gość kinnn28
głupie przesady dla zacofanych ludzi. ja sie w takie pierdoły nie bawiłam jak niebieska podwiazka, cos pozyczonego itp. a slub specjalnie wziełamw maju

Gość podziwiam Cie...
..ja bym sie chyba nie odwazyła.

Gość kinnn28
i miałam perły ponoc pecha przynosza, i kwiaty to kalie ponoc tylko na pogrzeby powinny byc... hie hie do odwaznych swiat nalezy. Robicie slub dla siebie czy dla ludzi....a maj takim pieknym miesiacem jest.A wiecie dlaczego poszła fama , ze pecha przynosi , bo nie ma R a lipiec ma czy styczen a juz pecha nie przynosi. Bo durnowaci ksieza to wymyslili. bo w maju sa komunie i oni nie maja czasu

ja mam ślub 12 maja:) to dzień przede 13 no i co?? nasze szczęscie ma zależeć od jakieś dnia czy miesiąca???chyba to nie na tym polega❤️

Gość a ja też
zamierzam wyjść za mąż w maju. W ogóle nie przejmuję się tymi zabobonami. Jeśli małżeństwo ma się rozpaść to i tak się rozpadnie, a jesli ma przetrwać to przetrwa, bez względu na to czy było zawierane w maju czy czerwcu.

Gość kinnn28
acha i jak w dzien slubu pada deszcz to bedziecie mieli opłakane zycie :):) gdu wychodziłam z domu zaczoł padac deszcz i padał do konca dnia a w niedziele wyszło piekne słonce

Gość podziwiam Cie...
niekoniecznie. Ja slyszalam ze jak pada to bedie kasa ;) i powiem Wam ze bylam na kilku weselach gdzie padalo, i powaznie. Obie pary oplywaja w gotowke.

Gość kinnn28
a my klepiemy biede ale jak sie kochamy..........

Gość myślę
że to prosta wymówka na nieudane małżeństwo. Jak łatwo powiedzieć - na pewno nie udało się nam, bo braliśmy ślub w maju, na dodatek 13-ego, jak szłam do ołtarza to się odwróciłam i inne tego typu głupoty.

Nie daj się opanować zaboboną.Ja brałam ślub w maju i jestem szczęsliwa.Teraz będe obchodziła 3 rocznicę

Gość jfj
znajoma brała slub 13 maja :) nie pamiętam ile to lat temu ale ok 10

ja tez bire slub 12 maja i jakos nie jestem przerazona z tego powodu,wrecz odwrotnie maj piekny miesiac zakochanych:) pozdrawiam