Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super niesmialek...

Lepiej być skromną i zrównoważoną czy szaloną i latającą za chłopakami?

Polecane posty

Gość super niesmialek...

To pytanie jest skierowane głownie dla panów ale dziewczyny tez mile widziane. Mój problem polega na tym że jestem skromna dziewczyna poszukująca chłopaka trzeżwo myslacego dla ktorego najwazniejsza wartoscia jest rodzina. A z tego co widze faceci rozgladaja sie jak idioci za super idiotkami. Nie myslcie sobie z e jestem jakims szkaradztwem gdyz czesto faceci ogladaja sie za mna lecz ja nie mam odwagi zeby zrobic ten krok. Prosze o rady

Gość tom86/
kochany super niesmialku... twoj problem dotyczy wielu dziewczyn i musze powiedziec ze my mezczyzni nie zawsze mamy upodobanie w takich "lalkach" one moga byc jedynie na jakis czas przy doborze rodziny raczej szukalbym kobiety dojzalej uczuciowej musi miec w sobie to cieplo i kobiecosc a nie sztucznosc mam nadzieje ze powiedzie ci sie w przyszlosci pozdrawiam nie zalamuj sie bedzie dobrze

Gość deza
tom86/ pragnę zwróci ci uwagę, że to jednak nie jest problem nas- dziewczyn, lecz was - mężczyzn

Gość ale wy dziwni jesteście
wiesz, to zależy od tego, czy na starość chcesz mieć wspomienia szalonej młodości :D trzeba to wypośrodkować, no i nie zwracać w ogóle uwagi na tapeciarzy i fanów plastiku, jeśli szukasz wartościowego faceta, to nie będą się dla niego liczyły tipsiory czy wylewające się z ubrania cycki, tylko to co masz w głowie

Gość lepiej byc sobą
🖐️