Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

GDYBYŚ MOGŁA BYC ?

Polecane posty

Lubie fale...lubie patrzec na fale...rozpływac sie w falach..ogarnia mnie wtedy..takie waniliowe spełnienie..

Gość ....cia
waniliowe opuszki palców i dotknięcia słodkie rozpłynę ciebie słodyczą słonko rozbyłyska lukrowane krówki słodziutkie ryczą

Loczek ciemnowłosy mozna delikatnie pociagnąć....owinac sie wokół niego....wplesc sie w jego spiralny kształt

Gość puciol
i mam kakaowe oko

Loczek ciemnowłosy mozna powiesić na ścianie Jako pamiątkę gdy będziemy w dali;) Jego widok i zapach to Ja:)

Pucio nie pali...ma oddech jak smak jabłek....a Ty palisz ? hmmm a Ministerswto zdrowie ostrzega na opakowaniu papierosów

Loczek ciemnowłosy mozna powiesić na ścianie wtedy Tęsknota ma smak wanilii :) I skraca czekanie na kolejne face to face A raczej loczek ciemnowłosy do złotej słomki;)

Gość ....cia
waniliowego spełnienia nie dość mi włosków złotych promyki i słodycz kolorów oczęta jak dwa smakołyki

Gość pipollll
ty poeta lecn na waniliowa wyspe

Łabedzico nie pragnij tak szybko pamiątki tej wiesz jak łatwo Ci to przychodzi bo gdy będziemy w dali Jego widok i zapach na fali to Ja Pucio a serce prawie z uczucia jak młot wali

Gość zakorzeniona
PUCIEK! TY rapujesz :D boże, już sobie to wyobraziłam i gumę połknęłam :O

Ci którzy maja słodkie sny nie zawsze je realizuja...ale mozna im nadac takie imie...Sweet Dreams...siet hahahahahaa

Gość zakorzeniona
co do pytania średniej długości, brązowe, proste ;)

Gość ....cia
słodkie całusy i delikatne jak krem najsłodszy przytulanie do słomkowego złotka pasuje karmelu przenajsłodsze smakowanie :classic_cool:

jesli ograniczysz mnie tylko do rapowania ograniczysz siebie..Pucio to cos wiecej niz rapowanie...to np. delikatne drapanie...słodkie misianie...gilgotanie....

W dali czyli po spotkaniu ja u siebie Ty u siebie ale ciągle Razem stęsnieni kolejnego face to face A jako waćpanna podaruję Ci mój niesforny Loczek:)

Gość zakorzeniona
:D toż to KABARET Pucio próbuje rapować opętana łabędzica pisze do swojego wyimaginowanego kochasia i jakaś pomarańczka przepisuje wierszyki ze szkolnego pamiętnika Pucio - Twoje topiki są przesłodkie! :D

Gość jakaś pomarańczka
ja tworzę na bieżąco, nie przepisuję, tu taka tfurcza atmosfera :p (na kolanach mam torebkę na wymiociny)

W dali nie tylko ale tez z bliska czyli razem i w oddali tez po spotkaniu wiedziałas ze chcesz ja u siebie wiedziałem tez Ty u siebie a ja w Tobie ale razem w sercu błogiem ciągle i nieustannie Razem blisko blizej stęsnieni, spragnieni kolejnego face to face, gilgotek, klapsików miłosnych musnieć duszy i waniliowych dotyków pocałunków słów i delikatnosci duszy tak jak w sercu spiewa i w duszy poruszy

Gość jakaś pomarańczka
Mistrzu... :D

Gość zakorzeniona
:D a ja nie potrzebuję żadnej torebki na wymiociny ja lubię czytać te bzdury Pućka, i jeszcze jak wszysycy tak się denerwują :D zastanawiam się tylko, może tak mały zjazd fan anty_club Pućka :D tylko żeby On też wpadł na inaguracje