Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

GDYBYŚ MOGŁA BYC ?

Polecane posty

kiedys byłem nad potokiem górskim i promienie słonca odbijały sie w nim tanczac i goniac przemykajace pstragi które płyneły w bystrej zródlanej wodzie pomiedzy kamykami

Wypadaja Ci garnki z rąk, zsuwaja sie na podłoge ? czyzbys traciła swa kulinarna pewnośc przy mnie..? niemozliwe

Myślę żekuchnia nie rowna się z takim potokiem Też byłam nad takim,ale ryb nie było. A taka złowiona jest pyszna:)

Czemu chcesz byc Łabedziem ? czy spogladasz moze ukratkiem ? rzucasz dostojnie spojrzenie ?

Słowa mi się pięknie układają przy Tobie a czy garnki lecą z rąk trzeba to sprawdzić Mam 2 lewe dłonie do pichcenia i ganrków:P

na górze niebo na dole ziemia u nas mimo lat nic się nie zmienia grychamy sobie jak te 2 gołąbki:) chciałabym:)

To prawda teraz moje słowa ukl;adają się w wyraz Dobranoc i do rychłego zobaczeia:) 👄 sweet dreams

na górze niebo pełne chmur na dole ziemia stoi jak mur u nas mimo wieczoru i cienia nic się nie a nic nie zmienia gruchamy sobie cwierkamy miło jak te 2 gołąbki co by nie było

\"Gdybym ja była słowikiem na niebie, to zaśpiewałabym ja tylko dla Ciebie...\" ;) :D Witaj Puciu, miło, że wróciłeś. :D 🖐️

jak jeszcze raz pomacham Ci na dobranoc to zasniesz ? 🖐️ Kobiety jednak wieczorem bardzo delikatnieja

Orange Tobie tylko sex w głowie a my gilgotalismy powierzchownie nasze dusze tylko...widelec wiem jak wyglada...

tylko buziaka ......buziaki sa dla dzieci....ale moze byc tylko buziak...pełen wieczorowego musnięcia....od poezji

Banderas juz dawno nie zyje miał duze kłopoty z nerkami i został uśpiony..:( Biedny kiedys go przygarnełem

buziaki są slodkie:) jak poezja A i Kotek by się najadł z nami tą rybką Spij Kochanie Śpij ( ja vel Kayah spiewam Ci na dbranoc:)