Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamarysia

jakie KOŁA u wozu

Polecane posty

proszę was, drogie mamy, o opinie nt. kół w wózkach: piankowe, pompowane i takie podwójne - nie wiem nic o tych właśnie. Wiem ze liczy sie wielkość. No i to by było na tyle.

Gość Pompowane...
zdecydowanie! Korzystałam z takich przez 4 latka.Niestety przednie były podwójne i to sie raczej nie sprawdziło.Zbyt dziurawe drogi mamy i problem byl z podjazdami dla wózków(takimi gdzie są schodki miedzy nimi). Teraz kupię na pompowanych ale pojedynczych....Podwójne sie sprawdają na super rownych alejkach np.parkowych.

czyli jak mieszkam w centrum, które jest wybrukowane, to mogę zapomnieć. Tak też myślałam. Szkoda tylko, że wózki graco mają takie. Szkoda. Dzięki

Gość Pompowane...
Polecam ABC . To tez niemieckie:)

zawsze uważałam, że pompowane najlepsze :) aż kupiliśmy emmaljungę na kołach dużych, szprychowych, znakomicie amortyzowanych, o szerokoch gumach, ale pełnych!odpada problem ewentualnego naprawiania dętek i pompowania :) są doskonałe na każdym podłożu i takie polecam! pompowane też nie są złe :)

Gość Pompowane...
ABC są solidne jak na nasze nierówności chodnikowe. I wytrzymuja dużo! po tym wszystkim co mój synio wyrabiał , jeszcze własciwie sie nadaje.Kolorki też nie wyblakły.A jeżdzil w nim do 4 roku zycia z hakiem.Bo mu się chodzić nie chciało....haha.Wydaje mi sie że graco są bardziej plastikowe.

dlaczego są takie TANIE; zastanawiam się na wózkami travel system jeden kosztuje 450 zl, drugi 100 więcej. nie jest to dosyć dziwne?

no właśnie, takie tradycyjne zwykłe koła, prawie ostatnio nie spotykane...

Pompowane!!!!!!!!!!!!!! Nie mają sobie równych na wszystkich wertepach, dziurawych chodnikach, na błocie, śniegu i wysokich krawężnikach. Teraz przeskoczyłam na spacerówkę typu parasolka z podwójnymi sztywnymi kołami i .... buźnię, jak szewc. NIGDY WIĘCEJ!

mój ABC był duży, tak, że jak młodszy syn miał ok. rok to woziłam ich obu, a czasem i polegli w nim obaj. I do dziś stoi na strychu bo szkoda go wyrzucić - solidne jak mało co!;)