Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Jak się wreszcie ośmielę do dziewczyn, to nie zamierzam poprzestać na jednej!

Polecane posty

Gość STOP TROLLOM

Gość Licealista z Marsa*
pytam serio, co Ci jest????? Po co Ci tyle topów?

Gość STOP TROLLOM
Nie jesteś sławny, przeceniasz się. Jesteś natomiast śmieszny

Gość Licealista z Marsa*
kolo jesteś jakimś fetyszysta chyba :-O I na co ci ta tania popolarność.

Gość wątpię
by jakaś dziewczyna chciała być twoim króliczkiem doswiadczalnym.. prawiczek, a już kurwiarz

Gość moreladna
ale czego Ty chcesz z nimi probowac?? zwiazku?? sexu??

Gość Licealista z Marsa*
Na nieudacznika zadna nie poleci, zrozum to!

a po drugie to takiej naiwnej do probowania nie znajdziesz..chyba ze jestes dobrym aktorem...chyba ze taka, ktora tez sobie bedzie \'\'probowac\'\'

Gość gfgdrf
no i tak trzymaj chlopie! panie z domu spokojnej stosci beda ci bardzo wdziedzne 🖐️

Gość no to próbuj
pytanie tylko, czy któraś będzie cię chciała:O Nie mam nic przeciwko prawiczkom itd., ale gdyby ktoś, kto jest prawiczkiem, nagle zamienił się w kurwiarza, który posuwa co się nawinie, to dla mnie byłby po prostu śmieciem. Kompromitujesz sam siebie, pokazujesz, ze nie masz żadnych zasad i jesteś tylko biednym, zakompleksionym, wyalienowanym koniotrzepem. Jak się w końcu ośmielisz do dziewczyn, to powiedz im o tym, że chcesz ruchać wszystko, co się rusza, bo do tej pory ruchałeś tylko własne ręce- raz lewą, raz prawą:o🖐️

Gość Licealista z Marsa*
Fajnie, że studiujesz, fajnie też, że się interesujesz laskami, ale juz samo roztrząsanie tego problemu w dziesięciu wątkach świadczy, że coś z Tobą, kolo, nie tak. Noooo, jesteś chyba niezrównoważony emocjonalnie, przejebane. :-(

--->no to próbuj Jakieś tam zasady mam, z tym to trochę ściemniałem ale, że estem zakompleksionym, wyalienowanym koniotrzepem to prawda i pewnie dlatego nie mam pewnosci siebie i smialosci do dziewczyn ale czy z mojej sytuacji jest w takim razie jakiekolwiek wyjscie?

Z jednej strony nie chciałbym z tego wychodzić i przez wiele lat nie próbowałem wychodzić. Ale po pierwsze są tęsknoty. A to żeby mieć znajpomych, przyjaciół, bywać na imprezach. Tą tęskonąte udało mi się wyobraźcie sobie, zaspokoić. Przez to zacząłem wierzyć, że może i tęsknotę za dziewczyną da się zaspokoić. Po drugie świat zmusza do tego, żeby wychodzić do ludzi. Żeby pracować np.

Gość Licealista z Marsa*
A ludzi na kafe to się nie boisz? Przecież dręczy Cię pragnienie bycia w centrum zainteresowania i nawijania jednego tekstu. Tu też trzeba jakiejś odwagi, szczególnie z tymi topami. I jeszcze jedno, wkurwiające jest to, że ktoś Ci ubliża, a Ty się od razu z tym zgadzasz. Godności wiecej, dumy!

Gość arturroo gatttii
czyżbyś chciał zostać największym kafeteryjnym niedojebem po tomku? :classic_cool: