Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 Chcę spróbować z wieloma, żeby zaspokoić ciekawość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość STOP TROLLOM Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Licealista z Marsa* Napisano Luty 19, 2007 pytam serio, co Ci jest????? Po co Ci tyle topów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 Zakładam nowy topki zawsze kiedy poruszam trochę inny temat. Poza tym, gdybym kontynuował wciąż jeden to mniej ludzi by się wypowiadało no i w końcu nie byłbym tak sławny na kafe jak jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość STOP TROLLOM Napisano Luty 19, 2007 Nie jesteś sławny, przeceniasz się. Jesteś natomiast śmieszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesznica Magdalena 0 Napisano Luty 19, 2007 Przynudzasz... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Licealista z Marsa* Napisano Luty 19, 2007 kolo jesteś jakimś fetyszysta chyba :-O I na co ci ta tania popolarność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wątpię Napisano Luty 19, 2007 by jakaś dziewczyna chciała być twoim króliczkiem doswiadczalnym.. prawiczek, a już kurwiarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 żałosne ale co z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moreladna Napisano Luty 19, 2007 ale czego Ty chcesz z nimi probowac?? zwiazku?? sexu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelandia 0 Napisano Luty 19, 2007 ale czego Ty chcesz z nimi probowac?? zwiazku?? sexu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 a jakich dziewczyn ja szukam powiedz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Licealista z Marsa* Napisano Luty 19, 2007 Na nieudacznika zadna nie poleci, zrozum to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelandia 0 Napisano Luty 19, 2007 jak sie zakochasz to nie bedziesz chcial probowac z inna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 licealisto, niby czemu jestem nieudacznikiem? przeciez studiuję,a podobno w moim wieku to najlepsza opcja, lepsza niz nic nierobienie lub pracowanie bez ukonczenia studiów. no wiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelandia 0 Napisano Luty 19, 2007 a po drugie to takiej naiwnej do probowania nie znajdziesz..chyba ze jestes dobrym aktorem...chyba ze taka, ktora tez sobie bedzie \'\'probowac\'\' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfgdrf Napisano Luty 19, 2007 no i tak trzymaj chlopie! panie z domu spokojnej stosci beda ci bardzo wdziedzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 nie szukam dziewczyn do seksu ani na jedną noc ani na jeden tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to próbuj Napisano Luty 19, 2007 pytanie tylko, czy któraś będzie cię chciała:O Nie mam nic przeciwko prawiczkom itd., ale gdyby ktoś, kto jest prawiczkiem, nagle zamienił się w kurwiarza, który posuwa co się nawinie, to dla mnie byłby po prostu śmieciem. Kompromitujesz sam siebie, pokazujesz, ze nie masz żadnych zasad i jesteś tylko biednym, zakompleksionym, wyalienowanym koniotrzepem. Jak się w końcu ośmielisz do dziewczyn, to powiedz im o tym, że chcesz ruchać wszystko, co się rusza, bo do tej pory ruchałeś tylko własne ręce- raz lewą, raz prawą:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 za co te panie beda mi wdzieczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Licealista z Marsa* Napisano Luty 19, 2007 Fajnie, że studiujesz, fajnie też, że się interesujesz laskami, ale juz samo roztrząsanie tego problemu w dziesięciu wątkach świadczy, że coś z Tobą, kolo, nie tak. Noooo, jesteś chyba niezrównoważony emocjonalnie, przejebane. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 --->no to próbuj Jakieś tam zasady mam, z tym to trochę ściemniałem ale, że estem zakompleksionym, wyalienowanym koniotrzepem to prawda i pewnie dlatego nie mam pewnosci siebie i smialosci do dziewczyn ale czy z mojej sytuacji jest w takim razie jakiekolwiek wyjscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 Chyba rzeczywiście ejstem niezrównoważony emocjonalnie, wszystkeigo się nadmiernie boje (zwłaszcza ludzi) i miałem tak już odkąd poszedełm do pszedszkola. dlatego zamknąłęm się w sobie, w swiecie fatazji...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 I dlatego nie miałem nigdy dziewczyny. I dlatego nawet jeśli skończę studia to mi nie wiele da. Czy jest dla mnie jakaś szansa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 Z jednej strony nie chciałbym z tego wychodzić i przez wiele lat nie próbowałem wychodzić. Ale po pierwsze są tęsknoty. A to żeby mieć znajpomych, przyjaciół, bywać na imprezach. Tą tęskonąte udało mi się wyobraźcie sobie, zaspokoić. Przez to zacząłem wierzyć, że może i tęsknotę za dziewczyną da się zaspokoić. Po drugie świat zmusza do tego, żeby wychodzić do ludzi. Żeby pracować np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Licealista z Marsa* Napisano Luty 19, 2007 A ludzi na kafe to się nie boisz? Przecież dręczy Cię pragnienie bycia w centrum zainteresowania i nawijania jednego tekstu. Tu też trzeba jakiejś odwagi, szczególnie z tymi topami. I jeszcze jedno, wkurwiające jest to, że ktoś Ci ubliża, a Ty się od razu z tym zgadzasz. Godności wiecej, dumy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 jak ktos mi ubliza bezpodstawnie to sie nie zgadzam ale jak ma racje to przyznaje mu ją --->=ja= nie stawiam sie ponizej przecietnej jeli chodzi o inteligencje ani o wyglad ale jesli o calokształt:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 czyżbyś chciał zostać największym kafeteryjnym niedojebem po tomku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 niedo co???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach