Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 jakś puśke??????? ja tam jestem jestem, zawajta mi pytania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjj Napisano Luty 19, 2007 czy to prawda to co napisala ta powyzej ze dales zdj na fotke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 łże jak pies!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyglądasz ja k korniszon Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjj Napisano Luty 19, 2007 to po co by tak pisala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytaniaaaaaa Napisano Luty 19, 2007 do pięknego romeo ile maszz wzrostu? jaki rozmiar buta? jak długość wichajstra? jaki obwód? obwód bicepsa? masz kaloryferek? Czym jeźdxisz? ile masz na koncie? Masz dom? masz prace? co studiujesz? jesteś zdrowy? ile zarabiasz? jak pozytywnie odpowiesz na te pytania rozważe zostanie twoją dziewczyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 a ja mam tylko 40cm obwód wichajstra..więcej nie powiem bo siem wstydzem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 Nie jestem żadnym prześmiewcą tylko A. Kuczyńskim!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach