Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooooomba bromba

Czy wasi faceci gola się w miejscach intymnych?

Polecane posty

Gość booooooomba bromba

Gość soczysta brzoskwinia
mój się goli w łazience

Gość tak ponieważ ja wymogłam
wcześniej, dopoki nie poprosiłam, nie golił

Gość spox
nie na szczęście, nie wyobrażam sobie faceta z wygolonymi ja**mi

Gość iyujmija
moj nie :P Chociaz chcialabym zeby kiedys sprobwal :P a jak mu to oznajmilam ze moze sie ogoli kiedys tak raz zeby sprobowac jak jest bez wlosow to powiedzial - przeeestan, bede wygladac jak pedał :P

mój też sie nie goli bo powiedział, że nie chce się spedalić :P a mi jego owłosienie bynajmniej nie przeszkadza :D

Gość spox
haha mój tak samo mówi że to dobre dla pedziów, ale jakoś mi nie przeszkadza jego owłosienie, nawet lubię sobie tam pomiziać czasami:)

No ale przeciez nie musza do konca sie golic moga tylko podciac hihi ale moj tez nie goli ;)

Gość route66
mój też się nie goli tam,czasami przestrzyga sobie włoski ale nigdy nie jest łysy,ja sobie nie wyobrażam ogolonego faceta,fuj

Gość iyujmija
a tam fuj ale pewnie jak sie ogoli to jest mieciutko tam :D a tak to Ci sie zawsze jakis wlos zaczepi o palec :D

a mi sie wydaje ze potem wiekszy problem bedzie z odrstajacymi i kłukącymi wloskami :P a moj ma teraz takie mieciutkie i przyjemne w dotyku i nic a nic mi to nie przeszkadza :D

żeby tylko o palec:) ja mam aparat orto więc...:D

Gość iyujmija
teoria - a co on robi ze ma takie mieciutkie? :D Moj ma druciki :P

Gość spox
ale przecież nie bierzesz jego kłaków do ust tylko kutaska a ten jest nieowłosiony:)

iyujmija -- > nic nie robi po prostu takimi go natura obdarzyła ;) na twarzy tez ma mieciutki zarost i wogole ma go mało i strasznie wolno mu rosnie :D

kiedys moj ekscio sobie wygolil jajca :P myslal ze bedzie mial dluzszego ;) ja go akceptowalam takiego jakim byl, on chyba siebie nie bardzo ;)

Gość iyujmija
spox - ale te wlosy wypadaja odrazu wiec jak trzymasz kutaska i robisz loda to pewnie wloski wypadaja jak trzymasz je reka i wierzgasz nią :P i potem sie znajduja w roznych miejscach :P

spox ---> niektorym dziewczynom przeszkadza owlosienie na jajkach w momencie ich ssania :P takze wiesz rozne są gusta :P

Gość soczysta brzoskwinia
hmmmm zależy jaką techniką wykonywane są lodziki hihihh deep throat np i wszystko jasne:)

nie wiem jak wy to robicie, ale po jakimś czasie zabawy jego kłaczki byly wszędzie - więc siłą rzeczy potem także w moich ustach na aparacie, co jest dla mnie obrzydliwe (naprawdę, po prostu yego nie mogę przeżyć..) a tak, wszyscy są zadowoleni:)

Gość iyujmija
teoria -zazdroszcze :P

moj przycina maszynka do strzyzenia wlosow i jest milusio tez :) mi tam zawsze dlugie klaki przyszkadzaly, szczegolnie po seksie, wiec poprosilam aby przystrzygl, ale zeby na lyso golic to nieeeeeeeeeeeee.... ja sie gole wystarczy ;) teoria

iyujmija ---> heheh to nie wierzgaj tyle tą ręką :P pozatym jak ja mojemu robię loda to nie używam rąk w tym celu :classic_cool:

Gość spox
hmmm jakoś nie przepadam za ssaniem jajek, mimo częstego mycia utrzymuje się tam taki swoisty zapaszek:) wolę kutaska jest czyściutki, bez włosów i taki hmmmmmmmmm no super!!

Gość iyujmija
to sie nie da nie wierzgac ręka :D Jak go dotykam to moja ręka sama sie niesie :P

iyujmija to zwiąż sobie rączki z tyłu a loda rób buźką :P Wesolutka coś Ty taka całuśna ? :D :D

Gość iyujmija
ahh.. szczerze to loda jeszcze nie robilam, bo nie wyobrazam sobie polknac spermy :/ ale pogadam z chlopakiem i powiem ze wypluje do chusteczki najwyzej :P a chociaz przyjemne to jest ? :P :D:D:D:D ale debil ze mnie :D