Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Unique

jestem piękna, bede jeszcze piekniejsza...

Polecane posty

Witam :) bede pisac jak z dnia na dzien zdobywam ladna figure :) jesli jest ktos chetny zapraszam :) kilka slow co mam zamiar robic - chcialabym schudnac kilka kg, spalic tluszczyk i pozbyc sie cellulitu. Moj plan dzialania - zdrowe odzywianie. zeby pozbyc sie cellulitu postaram sie ograniczyc do minimum slodycze i fastfoody, bialy chleb i ser zolty oraz tluszcze,ktorych i tam malo jadam. Ogolnie postaram sie zeby moja dieta, a raczej sposob odzywiania byl zdrowy. Duzo warzyw, owocow, chudego miesa, ryb, ciemnego chleba, jogurtow... jak najrzadziej cos slodkiego i najlepiej wogole bez fastfoodow :) Starac sie nie jesc nic na noc, gdy bede glodna np. jablko. poza tym - najwazniejsze - rowerek, w miare mozliwosci codziennie, 30 minut a najlepiej godzine.Raz w tygodniu fitness. Do tego brzuszki - zaczynam 6aw,ile dotrwam porobie, potem brzuszki. i bede krecic hula hop :) zaczynam od jutra :) dzis na pozegnanie zjadlam troche czekolady,az mnie zemdlilo ;) wiec nie bede tesknic :) chce byc szczupla, zgrabna i zdrowa :) miec jedrne nogi bez cellulitu i ladna figurke :)

kupilam tez serum evelin na celulit i bede sie smarowac, czy 2 razy dziennie to sie okaze,ale postaram sie przynajmniej co wieczor plus masaz sizalowa rekawica i jak bede miec sily to jeszcze rekawica z wypustkami :)

Gość Alkajda
Ja od jutra zaczynam biegać. O 5.50 będe wstawać i biegać. Chcę mieć szczupłe nużki:) Dzisiaj na próbe nastawiałam budzik na 5 bo chcialam sprawdzic czy zdołam wstac. Udalo sie. Więc od jutra biegam. Pozdrawiam Unique.

Hej. Masz bardzo dobry plan, chociaz z sera zoltego az tak do konca nie rezygnowalabym bo to dobre zrodlo wapnia i bialka. Po prostu ogranicz sie do plasterka dziennie. Na cellulitis polecam natomiast masaze pod prysznicem i pillig kawowy.

Gość Ance
Jestem z tobą od dziś Cel mam podobny, figurke mam fajna, tylko trzeba ja dopracowac Zredukowac cellulit, cwiczyc, zeby miec ladne cialko i bez wstydu wyjsc na plaze czy w krotkich spodniach :) Planuje zrzucic 4 kg Byc na diecie 800-1300 kcal W zaleznosci od tego, czy bede cwiczyc, jesli ruchu mam duzo to jem wiecej, jesli siedze na tylku to jem mniej Wazne zeby zdrowo, bo tutaj robie wielkie bledy, slodycze to moja zmora Dziś : koktail - banan, jablko, kefir, cytryna ( przepyszny) 550 ml/ 400 kcal

czesc dziewczynki :) jak milo ze tyle was tu zagladnelo :) Alkajda podziwiam szczerze...ja ledwo o 9 sie moge wygramolic z lozka ;) ale bieganie jest napewno super :) ja bede pedalowac ty biegac a efekt mam nadzieje bedzie oszalamiajacy :) lady in red calkiem nie zrezygnuje bo bardzo lubie, ale nie bede jesc wiecej niz 1-2 plasterki wlasnie. chodzi ci o masaze rekawica taka szortska? wlasnie taka mam ale nie wiem czy powinno sie je wykonywac pod prysznicem czy na sucho? zawsze robilam na sucho ale raczej chyba nie ma roznicy ;) Ance moja figurka tez jest ok ale jakby tak sie pozbyc tluszczyku bedzie jeszcze lepiej :) i cellulitu... ja kalorii nie cierpie liczyc,ale jesli tobie to pomaga to mam nadzieje ze szybko zobaczysz efekty :) ale jadlas dzis cos oprocz koktailu?? jak nie to chyba taki dzien oczyszczajacy ci wyszedl :) ja dzis nie za super: drozdzowka, chelebek chrupki z serkiem, jablko, zapiekanka, troche czekolady i activia ble ale od jutra jak najwiecej swiezych zdrowych rzeczy i sport. chce w wakacje pokazac swiatu moj brzuszek i nozki :) pozdrawiam!

Na poczatku zawsze jest trudno, ale warto, chce juz na wiosne ladnie wygladac, bez zastrzezen a smietnik zrobilam niezly, tak nie moze byc :) Zjadlam kolejny posilek, oczywiscie Piers z kurczaka gotowana, bez skory 250 g/ 250 kcal/ 53 g białka Warzywa hortex na patelnie, z tym ze ja je zrobilam na parze- 450 g/ 180 kcal Bez przypraw, sól odstawilam kilka lat temu, bulionu uzywam, ale nie zawsze Ok 830 kcal, lacznie Oliwy brakuje, dobrze polac nia warzywa, ale nie mam, trzeba bedzie kupic Licze kalorie, tak w przyblizeniu, wazne zeby jesc zdrowiej i mniej niz dotychczas no i ruszac sie Ja dzis ruchu nie mialam, wiekszosc dnia w lozku, bo zle sie czuje, angina- koncowka bo jestem prawie zdrowa, tylko zmeczona, ale jak sie uda to cos sie poruszam,

O właśnie, o masazu musze pamietac, nie lubie sie szorowac, ale zimne prysznice za to biore, codziennie, chyba ze chora jestem, to wtedy pasuje, chyba nie ma zanczenia czy na mokro czy sucho

do dziela! od jutra zaczynam zdrowsze odzywianie i cwiczenia!dzis troche bylo nie za bardzo ale od jutra postaram sie zeby bylo super :) i bede miala super sylwetke...w wakacje wyjde dumna z siebie na plaze ;)

Unique...tez bym tak chciala...tylko wiary w siebie brak... pomimo tego zycze powodzenia:-)

Gość no to istny szok
dołączyłabym się do was ale piękniejsza już nie mogę być więc szkoda zachodu :P

U mnie doszło jabłko- 100 I na tym koniec, dzien pierwszy zaliczony Tez od jutra chce ostro sie wziac, pierwsze 3 dni sa najgorsze, mam nadzieje ze nam sie uda wszystkim Dobranoc

co to za gadanie ze nie mozna byc piekniejszym? zawsze mozna cos poprawic ;) do tego daze :) wiosenka. wiara w siebie hmm... to rzecz nabyta :) musisz sobie powiedziec ze przeciez jestes fajna ladna dziewczyna :) zreszta przeciez o tym dobrzez wiesz prawda? duzo lepiej miec do siebie taki stosunek niz narzekac na ewentualne rzeczy ktore sie nam w sobie nie podobaja i ksupiac na nich cala swoja uwage.... urastaja one wtedy do nierzeczywistych rozmiarow ;) zreszta moja deta do niedieta... nie eliminuje ani slodyczy ani ziemniakow... chce jesc po prostu zdrowiej bez pizz itd i slodyczy. no moze w minimalnych ilosciach w czasie kryzysu jesli takowy sie pojawi ;) i ewentualna kolacje chce jesc najpozniej o 8. i cwiczyc. zobaczymy co z tego wyjdzie. hehe napewno poczuje sie lepiej ;) ale zeby pokonac cellulit musze sie naprawde postarac. zadnych syfow w jedzeniu, zadnej chemii,tluszczu. albo malo. i ruch. czytalam ze dziewczynom to pomaga. mam tez serum. i rekawice :) wiec zobaczymy :) dzis ladne sniadanko. kawka i activia z odrobina musli.

No ta ja też chętnie się do Was przyłączę. Próbowałam już zacząć kilka razy w tym roku.... ale samej mi nie wychodzi. Muszę mieć kogoś, kto zmobilizuje, więc liczę na Was. Ja chcę zrzucić 4 kilogramy, wymodelować sylwetkę i zgubić cellulit. We wrześniu biorę ślub i chce wtedy wyglądać dobrze. Wagę muszę zrzucić dużo szybiej, bo pasowałoby już zacząć rozglądać się za sukienką, ale najpierw trzeba usunąć zbędny balast. Dzionek zaczęłam dzisiaj od serka wiejskiego który ma 210 kalorii w 200 gramach. Do tego była bułeczka maślana - ale muszę dopiero sprawdzić jak kaloryczny to był dodatek :) Będę się starała jeś około 1300 kcal dziennie - będzie ciężko... ale dam radę :D No i duuuuuuuuużo wody mineralnej. W zeszłym roku piłam też herbatkę czerwoną. Pomaga - polecam. Chyba znów zacznę pić. Napewno też będzie rowerek, ale może jak będzie troszkę cieplej ...

MANGANIAN VII ----> peeling kawowy: zalewasz ze dwie łyżeczki kawy wrzątkiem, albo wypijasz, albo wylewasz. Fusy zabierasz ze sobą do łazienki i mieszasz z żelem do kąpieli, a następnie wmasowujesz w skórę. Skuteczne!!! Też w zaeszłym roku praktykowałam, ale jakoś w zmie mnie lenistwo totalne opętało. Ja napewno wrócę do tej metody.

dzis spedzam dzien w domu... zabralam sie za porzadki. byla tez godzina rowerka :) potem zamknelam sie w lazience, wiadomo babskie sprawy pedicure, depilacja i masaz szczotka i wmasowanie serum antycellulit takim przyrzadem z wypustkami.... mysle ze to podziala... haha napewno na miesnie moich rak :D ale fajnie, mam uczucie ze zrobilam dla swoich nog cos dobrego i cellulit bedzie sie topil z dnia na dzien ;) wieczrokiem pocwicze 1 dzien szostki weidera, jakos wole przed snem.... jeszcze moze gdzies hula hop wcisne ;) choc watpie ;) mam plan masowac nozki tydzien bez przerwy, no 2 i zobaczyc rezultaty :) i cwiczyc do tego, choc to sie okaze jak bede z czasem... pozdrawiam! a i mam pytanie czy gorace kubki sa szkodliwe? cos mi sie wydaje ze przez te konserwanty i cala chemie nie za dobre na walke z cellulitem co? chyba sie z nimi tez pozegnam... wlasnie polykam jedna zupke ;) moze ostatnia...

moglabym tez pic czerwona herbatke ale nie cierpie...moze sprobuje sie przekonac... po zielonej natomiast mam mdlosci, zwlaszcza gdy ja wypije rano po jedzeniu lub na czczo dziwne :) chyba kupie taki mix smukla talia w skladzie jest tez czerwona herbata a w smaku nawet dobre :) mysle ze musze sie przygotowac na wydatki zwiazane z tymi zelami na cellulit. nie mam duzych ud, nie schodzi az tyle ;) ale masuje lydki,uda,tylek i brzuch wiec jednak troche...ale przynajmniej robie cos dla siebie, cos aby sie pozbyc tego dziadostwa :) to jest wojna :) a piling kawowy pewnie skuteczny...ale ja nie lubie sie babrac...jestem leniwa...wole cos z tubki...ale czytalam tu na kafe ze kawa dziala

Witam No prosze, Ja po zielonej tez mam mdlosci, nie zawsze ale czesto Ja juz kilka lat pije codziennie zielona, czerwona herbate i wode, ostatnio doszla gorzka kawa, mocna z rana Takze przywyklam A propos tluszczy to musisz je jesc, ale te zdrowe, jak oliwa, olej z winiogron, wiesiolka, sezamowy, pestki sloneczika i dyni Bo zawieraja kwasy omega, a to one zwalczaja cellulicior najlepiej Dieta odpowiednia i ruch, to podstawa, bez tego ani rusz, ale widze ze ladnie sobie z tym radzisz Gorace kubki, czasami mozesz wypic te 80 % warzyw, smaczne i niby bez chemii Najlepiej ugotowac sobie gar zupy z warzyw, mozna popijac caly dzien a kcal ma malo i zdrowe

czesc :) nie no odstawiam te kubki. oliwe w salatkach lubie, zdrowe tluszcze sa tez w rybach tez jadam, ale tych pestek i innych oleji co wymienilas to ie...z czym to sie je? ;) narazie radze sobie ladnie oby tak dalej ;)

Hej lalki:) tak sobie czytam... :) ja stosuje kremy EVELINE i jestem zadowlona, pellengu z kawy nie robiłam choc podobno skuteczny a jeszcze bardziej pilling cynomnowy bo rozgrzewa... Schudłam 7 kg i cały czas używam kremów EVELINE i mam owiele mnijeszy celuliit ... powodzenia

masarze rekawica lepiej rebic na mokro bo na sucho mocno draznisz naskorek a to zbyt przyjemne nie jest. moja metoda to pilling kawowy, zimny natrysk, szybkie wklepanie serum na cellulit. zawiniecie nog, brzucha i posladkow w folie, godzina pod kocem, po godzine zmywamy zimna woda, masujemy i wklepujemy krem z serii eveline. mialam prawie ze masakryczny cellulit a po 3 tygodniach takich zabiegow stal sie niemal niewidoczny. w zimie oczywiscie mi sie nie chce. ale pilling kawowy oraz te dwa specyfuki eveline to bardzo tania sprawa i warto przed wiosna troche czasu na to poswiecic. 2-3 razy w tygodniu i po miesiacu mamy boskie cialo. rozjasnia tez troche rozstepy a to dlatego, ze naskorek sie zluszcza.

O to ladnie, 7 kg :) Ryby jak najbardziej, one maja te omega, tak tak :) Oliwe z oliwek, czy winogron itp to dodajesz wlasnie do salatek, mozesz dodac to tunczyka takiego z wody jedna lyzeczke, do zup, do ziemniaczkow jak je ubijasz itd itp Ja tez jem ziemniaki, jem banany i jak czytam ze to tuczy to sie usmiecham :D Trzeba wiedziec jak jesc i ile, a ziemniak to zdrowe warzywo Gotuje bez soli, oczywiscie Lubie dodac jogurt naturalny i ubic, lub lyzke oliwy, do tego warzywa i mniam mniam Nie robie kawowych zabiegow bo zapycha i wanne, zreszta mi wystarcza masaz szorstka gabka i zimna woda, dobry balsam lub oliwka i to wsio Wiele osob chwali sobie eveline, co najlepsze- ze nie sa drogie Pamietam jak kupilam galenic elancyl- tyle kasy wybulilam a guzik to warte bylo, dlatego nie stosuje takich kosmetykow, juz wole zazywac te kapsulki na cellulit, jednak nic go tak nie zlikwiduje jak wlasnie ruch i dieta

Ooo Lady to naprawde krzepiace :) Moze sie skusze, ale to pozniej, jak juz sie wkrece w diete, sport O cos jeszcze chciala zapytac i mi wypadlo z glowy ...

Gość baniak
Co zrobić jeśli się ma kaczy chód, tułów dłuższy niż nogi, wielki dupsztyl i bebech, chory kręgosłup, zniekształconą morde, brzydkie włosy i do tego wszystkiego chce się zabić? Do tego wszystkiego wyżywa się na pięknych kobietach, których się nienawidzi za to, że są szczęśliwe ze swoim ciałem? Co zrobić jak przez wygląd nie jest się akceptowanym i nic w tym wyglądzie się nie zmieni bo i tak nic to nie da? Co z tego że schudnie skoro i tak będzie obleśna niczym jej własne gówno? Błagam was nie zmieniajcie się, nie chce zeby było więcej pięknych ludzi na swiecie. Nienawidze ich!

no niby ładenie te 7 kg ale ja i tak nie moge sie doczekac az w koncu któregos pieknego dnia zobacze 6 na pączatku swojej wagi... nie jem ziemniaków i chleba... pozatym ograniczam węgle i diete niełaczenia... mam słabości do słodyczy... czwicze na orbiterku... jakos idzie :) coraz wolniej ale ok...

Gość baniak
Od czego? Od swojego wyglądu kochaniutka. Nikt mnie nigdy nie akceptował przez fizyczność. Mam się z tego cieszyć? Rozumiesz? Oczywiście, że nie.

Nie pisz tak, głuptasie :) Z akceptacja jest ciezko, ale da sie to zrobic, nie ma ludzi bez skazy Nalezy skupic sie na zaletach i je podkreslac, nie zadreczac sie wadami, bo nikt nie jest doskonaly !

Gość AsiaNiebieska
Hej "Baniaczku", kto Ci tyle naopowiadał?! Na pewno nie jest tak źle. Na kaczy chód pomoże kilka kilogramów w dół (nie wiem jak na prawdę wyglądasz), zmniejszy się dupsztyl i bebech :) Włosy poprawi dobry fryzjer(-ka). A kiedy porawi się odrobinę wygląd, popatrzysz na siebie łaskawiej i zobaczysz, że wszyscy zauważą jaka jesteś piękna. Głowa do góry. Wpisuję meil, gdybyś chciała pogadać. I nie chodzi tu o wagę, tylko o to, jak Ty na siebie patrzysz, zbyt krytycznie?