Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Unique

jestem piękna, bede jeszcze piekniejsza...

Polecane posty

do wiosny tylko 3 tygodnie????? o rany... no to trzeba dzialac.....!!!!!!! niedlugo trzeba bedzie ubrac letnie ubranka.....a mi jak narazie wskazowak wagi poszla ale w druga strone ;) ale sprowadzilas mnie na ziemie ta informacja. dzieki :) trzeba ograniczyc slodkie. i jedzenie na noc :) dbamy o siebie laseczki!

ponownie z usmiechem na ustach. daje sobie wiecej luzu, pozwalam na grzeszki ale z umiarem ;) i cwiczenia. zwaze sie 1 marca czyli juz tuz tuz :) dzis: musli i paluszki, oczywiscie nie naraz ;)

nowy,zmodyfikopwany plan uwzgledniajacy moje smaczki i grzeszki ;) : => rowerek codziennie, niech to sie stanie zwyczajem - moze nie godzina, ale 40 minut, podobno po 30 ie spala tluszcz => hula hop wieczorkiem 20 minut => zdrowa dietka z uwzglednieniem nawet codziennej porcji slodyczy czy paluszkow ale z umiarem i bez obzarstwa duzo owocow, warzyw, nabailu, oliwy z oliwek czyli tego co pozwala zwalczyc cellulit => wieczorne smarowanie ud serum, masowac nie mam juz sily...jak nie pomoze doloze masaze :) tzn rekawica z gumowymi wypustkami mi sie nie chce bo to czasochlonne, ale przed posmarowaniem nog zawsze masaz rekawica z szorstkiego wlosia dla poprawy krazenia - dziala jak peeling, usuwa martwy naskorek i duzo wody by wyplukac toksyny z organizmu. bosko :D bede zdrowsza, wysportowana, szczuplejszajedrniejsza i piekniejsza :D oby oby ;)

Gość Tatianka
baniak->to, ze jestesmy na tym forum wcale nie znaczy, ze waga to nasz jedyny problem. Jak przegladniesz inne tematy to sama zobaczysz, ze dziewczyny maja rozne problemy. Ale nie zalamuja rak i walcza! Poza tym...jesli sama nie masz do siebie szacunku i nazywasz kupa to wybacz, ale nikt Cie szanowal nie bedzie. Jeszcze cos... Jesli nie chcesz tu byc i przeszkadza Ci to, ze dziewczyny sa wesole, optymistyczne i cos ze soba robia, to nie wchodz tu w ogole. Moze tak zastanow sie nad soba? Zrob cos ze swoim zyciem i psychika. Tutaj dziewczyny chca Ci jedynie pomoc. Ale sorry, nikt nie bedzie sie dolowal z Toba bo Ty masz taki kaprys!

hej dziewczynki! w sumie chyba wszystkie wywialo ale ja jestem :) moj jadlospis hmmm....popatrzcie same: musli paluszki - tak 1/3 szklanki jablko banan kawalek pieczeni surowka 1 plasterek sera zoltego 1 ciasteczko hit jogobella nie zle,nie super ale w sam raz :) i dobrze :) ide poogaldac tv i popedalowac troche :) jutro dokupuje krem evelin na cellulit i bede smarowac tak jak pisze producent - serum i krem, czytalam w damksiej torebce ze sa wieksze efekty...co mi tam szkodzi sprobowac :D

Dni mi sie pomieszaly, dzis ostatni a ja bylam pewna ze mamy 27 Ja zaczynam od 1 marca i to ostro, teraz jem normalnie a wczoraj byl slodycz- biala czekolada, niestety do tego kanapki z zoltym serem i filetem, 2 jablka, jogobella dzis kawa i zupa z soczewicy, warzyw, ciemnego ryzu

godzina zero wybila. dzis wstalam o 5 zjadalm juz 1 mala kromke z serem zoltym, prince polo, kinder country i 2 activie, okolo 800 kcal. 1 marca godzina 9.34. zmieniam swoje odzywianie na lepsze, trwale i na zawsze. i schudne.

wpadlam sie pochwalic :) schudlam juz 2 kg :) nie wiem czemu ale stalo sie to kiedy przestalam codziennie jezdzic na roerku...hmmm :) nie jezdze bo nie mam teraz czasu,ale bede bo lubie. dziwi mnie tylko ten fakt... :) pozdrawiam