Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca.

Gdzie robiłyście kurs prawa jazdy w warszawie?

Polecane posty

Gość pytajaca.

w jakim ośrodku, czy polecacie czy też odradzacie? zadowolone byłyście? szukam jakiegoś ośrodka i nie wiem który wybrać. boje sie trafić na jakiegoś instruktora pokręconego.

Gość w gore.

ja robilam w kruku... calkiem spoko ale zalerzy na kogo trafisz. ogolnie nie najgorzej ale nie najlepiej.

Gość a ja w Warszawie

Gość fantastyczna szkoła
ja robiłam w osk Mobilek i polecam ta szkołę, maja nowe auta, dużo jeździ się po mieście i ćwiczy na placu manewrowym, jestem zadowolona gdyż i wykładowca i instruktor bardzo dobrze wszystko tłumaczyli i nie miałam żadnych problemów z egzaminem

Gość Luca2222
Dobre wspomnienia mam ze szkołą Havranek. Przyjemna atmosfera, sympatycznie, ale też szło się tutaj nauczyć jeździć. Wiem jak to bywa w innych miejscach, gdzie ludzie kończą kurs i nic dalej nie potrafią. Na portalu www.havranek.entro.pl masz całą ofertę, kontakt itd. Ogólnie robią jazdy przez cały tydzień, także można się dogadać co do terminów, godzin itd.

Gość gość
Dla wlasnego i innych uzytkownikow drogi niech ci tak da w pipe zebys sobie i innym niezrobla krzywdy:-) warto umiec jezdzic:-)

Gość gość
Popieram Luce. Havranek to super szkoła! Zdane za pierwszym razem :D :D :D

Gość szynyszylo
a ja polecem wesołą szkole jazdy, marek jest de best! http://www.ale-jazda.pl/ super instruktozy, daja sporo wskazowek, podchodza do ludzi indywidulanie.