Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durna baba

cz on jest ze mna z milosci czy dla sexu??

Polecane posty

Gość durna baba

kocham swojego faceta, o pracuje za granica a ja studiuje w Polsce. Rzadko sie widujemy. Czesto pisze mi ze mi kocha i nie moze docekac sie kiedy sie zobaczymy!!jestesmy ze soba ponad 2 lata. Nigdy wczesniej nie okazywal mi uczuc czesto powtarzal ze i tak sie kiedys rozstaniemy i dalej tak twierdzi w takim razie nie wiem co jest grane dlaczego dalej jest ze mna?? dlaczego chce zebym do niego przyjechala chociaz na miesiac?? napisal mi ze chce sie nawet oswiadczyc a gdy moja przyjaciolka zapytala sie czy to prawda wyparl sie wszystkiego powiedzial ze zrobil to dla jaj i mi rowniez potem tak powiedzial! zrobilo mi sie przykro mimo ze nie chcialam zeby tak sie stalo bo nie jestem zwolenniczka mlodych malzenstw ale go kocham i wiem ze chce z nim byc tylko nie wiem na czym stoje! on jest maniakiem seksualnym i nie moze wytrzymac bez sexu dlatego boje sie ze to okazywanie milosci jest tylko po to zeby sie ze mna pie...!co robic?? jak sprawdzic czy to prawdziwa milosc i czy warto z nim byc??

Z tego co tu piszesz widać,że jemu nie zalezy za bardzo na Tobie...W sumie to nie chce snuc jakis dziwnych i przykrych insynuacji,ale jezeli on jest manniakiem seksualnym to czy on jest Ci wierny?

Gość durna baba
mimo tego ze uwielbia sex to mysle ze tak w polsce bylby z tym problem ale tutaj raczej na 100% jestem przekonana ze tak!!

Gość aniaaa23
to nie milosc chyba ze jakas chora.. naprawde chcesz sie z nim meczyc??

تحيي المراكز والمنظما العربية الموقعة أدناه مجلس حقوق الإنسان التابع للأمم المتحدة على تقييمه الموضوعي لأزمة الحرب على لبنان، وإصداره قراراً بإدانة الجرائم الإسرائي ية. وتجدر الإشارة إلى أن هذا القرار يعتبر خطوة هامة لإرساء رؤية حيادية جديدة حول ما يجري بالشرق الأوسط،، ترصد الانتهاك والاعتدا ;ات الإسرائية المتراكم كمشهد واحد متصل، وتفصل في حكمها ما بين الفاعل الحقيقي الذي يقترف العدوان على مدار العقود الماضية و حتى الآن (إسرائيل ، وبين رد فعل يهدف للدفاع عن النفس ضد هذا العدوان ( لبنان ويمارس مقاومة الاحتلال كحق طبيعي لا يقبل الجدل أو المساومة. وفي هذا السياق وتأكيدا على قرار المجلس، ترى المراكز والمنظما العربية الموقعة أدناه أن أي محاولة لتوصيف الاعتداء الإسرائية وحصرها في لقطات منفصلة لا يجمعها المشهد التاريخي الكامل بغرض تخفيف أثرها على المجتمع الدولي والشعوب الغربية إنما هي محاولة مجحفة وغير مقبولة. واليوم تضيف إسرائيل إلى ميراثها الممعن في خرق القوانين هجوما جديدا على دولة لبنان، تحت ر

Gość durna baba
nie wiem jak to skonczyc bo kiedy jestem z nim to jest naprawde dobrze przynajmniej czasami:) moje psipsioly od poczatku zwiazku namawialy mnie na zerwanie z nim a wytrzymuje juz 2 lata!!

Gość aniaaa23
no i co chcesz wytrzymac nastepne 2 ? 3? i co dalej ?? zastanow sie .. w zwiazku nie chodzi przeciez o to zeby wytrzymac.. trzeba byc szczesliwym, zycie masz tylko jedno

Gość durna baba
moze i tak w sumie jetem jeszcze mloda i podobam sie chlopakom, bylam tylko z nim moze faktycznie czas na zmiany!!

Jezeli akceptujesz takie jego zachowania teraz, to wiedz, że mało prawdopodobne że to się kiedyś zmieni... Tak będą cie mężczyźni traktować jak im na to pozwolisz. Ddaj o siebie.. Zrezygnuj z seksu z nim i bądź konsekwentna w tym postanowieniu. Wtedy zaobaczysz czy miłość, którą cię darzy jest prawdziwa. Jeżeli nie to zobaczysz jak zacznie wzbudzac w tobie poczucie winy, jak ty go bardzo nie ranisz odmawiając mu ciała, zacznie cię szantażować że pójdzie do innej. Pamiętaj na całe życie: MIŁOSĆ CIERPLIWA JEST. Prawdziwe kochający dziewczynę chłopak poczeka z seksem do ślubu, i nie bedzie jej ani szantazowal, ani wbudzal pocucia winy..bedzie sie cieszyl z zawiazywania miłości duchowej z dziewczyną, bedzie jej okazywal czulosc, szacunek, wyrozumiełość. Małżeństwa budowane na takim fundamencie sa wilokrotnie częsciej trwałe i szczęsliwe, w porównaniu z małżestwami budowanymi na rozwiązłości.