ika0011 0 Napisano Luty 19, 2007 Doradżcie jaki krem na noc jest najlepszy dla cery mieszanej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Luty 19, 2007 Mam i polecam krem na noc do cery mieszanej z Oriflame, z tej \"zielonej\" serii -bardzo fajny i bardzo dobry . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokr0tka 0 Napisano Luty 20, 2007 a jakie ma być działanie tego kremu? oczekujesz nawilżania? to polecam bambino, bo jesli masz problemy z trądzikiem to sudocrem, jest naprawdę swietny. stosuję go codziennie i skóra poprawiła mię po miesiacu regularnego stosowania. teraz mam tylko przebarwienia. ale jesli chodzi o nawilżanie to bambino jest jak dla mnie najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika0011 0 Napisano Luty 20, 2007 Witaj Stokrotko! Krem Bambino jest dla mnie za ciężki. Żle mi się wchłania. Ten krem ma za zadanie m.in. być przeciwzmarszczkowy? A czy Ty w ogóle uważasz , że mając 30 lat warto zabierać się za takie kremy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokr0tka 0 Napisano Luty 20, 2007 Ika moja siostra cioteczna jest już sporo po 30 i najbardziej chwali sobie krem bambino. jej skora nie toleruje żadnego innego kremu. jestes jeszcze moda także moze szukaj kremow +25 lub +30. mi np krem bambino swietnie się wchłania. moze cos z dr irena eris, lub aa. to sa dobre kosmetyki i w mire tanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggusia 0 Napisano Luty 21, 2007 ja również z czystym sercem mogę Ci polecić krem oriflame- zielona seria.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika0011 0 Napisano Luty 21, 2007 Ale jaki to jest -chodzi mi o nazwę, dlatego , że ja do tej port stosowałam kosmetyki z Avonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo2 0 Napisano Marzec 7, 2008 Podobnie jak ty mam cerę mieszaną i wg mnie najlepszy jest krem do tej cery perfekta z dax cosmetics.REWELACJA!!!Jest on na dzien i na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo2 0 Napisano Marzec 7, 2008 Podobnie jak ty mam cerę mieszaną i wg mnie najlepszy jest krem do tej cery perfekta z dax cosmetics.REWELACJA!!!Jest on na dzien i na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha154 Napisano Marzec 15, 2008 taki z olay po 25 +, super jest tez na dzien i pod oczy rewelacja!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zizazu Napisano Marzec 15, 2008 http://www.3dwhite.pl/?click=4e3a05681d1d0f269d4794313db7de61 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach