Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna kobietka

Jak to jest u Was w związkach?

Polecane posty

Gość Taka jedna kobietka

Czy mówicie swoim partnerom/partnerkom jakie macie plany na wieczór, następny dzień, weekend jeśli nie spędzacie go razem? Czy mówicie dziewczynom że na przykład w sobotę idziecie z kumplami na piwo albo kiedy pracujecie? Nie mam tu na myśli spowiadania się z każdej czynności dnia, ale np wieczorne wyjścia z kumplami, odwiedziny rodziny, oglądnie.... itp? Bo mój chłop twierdzi że to jest ograniczanie i nie ma zamiaru mi się tłumaczyć ze swojego wolnego czasu. Ja jestem jakaś dziwna czy on ma jakieś dziwne podejście do związku?

U mnie w domu to jest nie do pomyślenia. Z szacunku do siebie na wzajem, zawsze mówi się gdzie się wychodzi, o której wróci. Pozdrawiam serdecznie.

a jakie macie IQ?

Gość 098765
ja jestem ze swoim od 2 lat i w te dni kiedy sie nei spotykamy to zazwyczaj gadamy na gg albo smsujemy i opowiadmy sobie co bedziemy robic itp,na pewno nie jestes dziwna raczej twoj chlopak tak jakby mial jakas tajemnice:/dziwne to dla mnie

Gość aniaaa1
ja sie nie spowiadam, ale informuje gdzie i z kim jestem. oczywiście działa to w dwie strony, gdy działa tylko w jedną to znaczy że coś jest nie tak. a co robisz w czasie gdy on sam organizuje sobie czas?

Gość Taka jedna kobietka
no różnie. Czasem się spotykam ze swoimi znajomymi a czasem siedzę w domu. Denerwują mnie niektóre rzeczy bo np jak się długo nie widzimy bo on pracuje, to chciałabym by w jego wolny dzień się spotkać. A on np czasem wtedy idzie z kumplami na piwo... I nie mam prawa się wkurzać bo on się obraża. To są dopiero początki więc powiedzmy że na razie mu jeszcze pozwalam na coś takiego, ale przypuszczam że długo nie wytrzymam w czymś takim.

Taka jedna.. widze ze masz taki sam problem jak ja.. Moj facet twierdzi identycznie jak Twoj.. ze nie ma zamiaru spowiadac mi sie co robi w swoim wolnym czasie.. i ze jest mu glupio przed innymi ze baba go sprawdza.. tylko z naszej strony jest to raczej forma martwienia sie a nie sprawdzania.. przynajmniej dla Mnie.. nie lam sie nie jestes sama.. niewiem jak mam sobie z tym poradzic.. poprostu nie pytam i tyle.. jak sam powie to wiem gdzie jest i co robi.. w przeciwnym razie tylko sie domyslam. Pozdrawiam

Nie wyobrażam sobie NIE wiedzieć gdzie idzie mój partner (choć razem jeszcze nie mieszkamy) w wieczór gdy akurat się nie spotykamy. Z drugiej strony - ja ZAWSZE informuję go o wyjściach z psiapsiółami na kawę czy plotuchy. I wcale nie chodzi tu o \'spowiadanie się\' czy \'ograniczanie\' - to kwestia troski, świadomośći tego, co się z ukochaną osobą dzieje. Pozatym, jest to bardzo praktyczne i wygodne. Jeśli wiem, że moja Druga Połowa idzie na piwo z kumplami, to go nie dręczę tego wieczora smsami, żeby nie musiał się kumplom tłumaczyć ;), ani też na drugi dzień nie wpadam do niego skoro świt z niespodziewaną wizytą. Jeśli Twój mężczyzna uważa to za \'zakładanie smyczy\' (jak zwał, tak zwał :P ), to zacznij robić dokładnie to, co on - w dniu, kiedy ma wolne, idź bez zapowiedzi z przyjaciółkami do kina, do pubu, lub nawet na zakupy! Nie odbieraj tel, nie odpisuj na smsy (zawsze możesz powiedzieć, że było głośno ;) ). Sądzę że kilka takich wyjść i zmieni zdanie :P.

Gość Pikpik
Dziwne. Bardzo dziwne podejście. Nie chciałabym partnera, który wstydziłby się przed kumplami, że się o niego martwię... Mój często wychodzi z kolegami, ale nie robi afery, kiedy akurat wtedy do niego zadzwonię. Ale nie jestem upierdliwa. Chociaż nieraz mnie korci ;) Trzeba spędzać trochę czasu osobno, żeby potem cieszyć się z chwil spędzonych razem :)

Hmm... tacy niestety sa faceci.. Oni nie wiedza co czuja Kobiety.. albo tylko sie im tak wydaje..