Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KiSsMyAsS

Mam 180cm wzrostu i waże 35kg. Czy jestem gruba??

Polecane posty

Po 1 - jestem facetem :P Po 2 - tytul topiku to prowokacja majaca na celu zwrocenie uwagi na obsesje odchudzania panujaca wsrod forumowiczek Po 3 - ja tam lubie jak laseczka ma troche cialka ;) Jest za co zlapac :P

Kiss, masz rację, ale to jakaś psychoza. ja latem ubiegłego roku zaczynałam sie odchudzać. Wagę docelowa ustanowiłam na 63 kg (mam 177 cm), jednak czytając te wszystkie wypowiedzi postanowiłam schudnąć do 60kg. Mnie wkurza, jak laska idzie do restauracji i je salatke owocową, rzucając przy okazja jedzącym normalnie potępieńcze spojrzenia. Sama dbam o to, co jem, ale jak idę do restauracji, to mówię trudno i wybieram normalne danie. W końcu po jednym obiedzie świat się nie zawali. Ostatnio jakaś laska kłóciła się ze mna, ze 500 kcal na dzień to bardzo dużo. Wszystkich uwazających inaczej, wyzywała od obżerających się.

Ale co to za przyjemnosc zabrac laske na obiad i patrzec jak ona biedna meczy jakas salatke! Dla niej taki obiad to jakis koszmar :P I bądź tu chlopie madry ;) Lubie jak kobieta je normalne jedzenie a nie salatki i jogurty :P Moze jestem stary i niemodny ale nie lece na wieszaki :classic_cool:

Gość ale ubawww
o rany jakies chude laski tutaj myslały że Kiss my Ass pisze serio o swoim wzroście i wadze. Chociaz to nie jest śmieszne, co te babki mają w głowie??????

Gość No a ja nie mam w nosie..
Jogurt i sałate ..a co wy myslicie ;) Ćwiczę od wczoraj kurze uda.Jestem normalna dziewczyna z nadmiarem tluszczu w jednym punkciku ciala i wpienia mnie to niesamowicie :D Chociaz bycie chudą ma swoje plusy..obnizki na rozmiar 36 i 34:D i mozna sie ubierac w ciuchy dla dzieci do lat 14 =D /widzialam w UK byla przecena slodkich bluzeczek chcialam kupic dla kumpeli nawet a potem zauwazylam ze stoisko dla dziecek lolz

Gość anastazjaalicja
Tez mi ulzylo,ze to tylko prowokacja.

Gość KissMy
Dziewczyno! Przecież tyle ważą anorektyczki! Przy twoim wzroście powinnaś ważyć ok. 60-65 kg!