Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KiSsMyAsS

Mam 180cm wzrostu i waże 35kg. Czy jestem gruba??

Polecane posty

:o Czy są tu jakieś normalne laski, które nie popadły w obsesje odchudzania?! Ludzie! Rozumiem że moda modą no ALE we wszystkim potrzebny jest umiar:P Zreszta to bez roznicy czy wazysz 40kg czy 60! Każda potwora znajdzie swojego adoratora!! :P Albo odwrotnie :P Jesli jestes glupia, chamska, brzydka i jedzie ci z pyska to i tak nikt na Ciebie nie poleci, wiec po co sie odchudzasz?? :P Zapraszam na topik NORMALNE laski :classic_cool:

Gość NOWA CHUDZINKAAA
JESTEM CHUDA I CHCE PRZYTYC WIEC JESTEM NORMALNA CHYBA:) WAZE NIESTETY TYLKO 60 KILO DO 170 CM WZROSTU..I MARZE BY PRZYTYC..

jak czytam ze laski odchudzajac sie jedza jablko i jogurt dziennie to mi rece opadaja! Przeciez jedzenie to sama przyjemnosc ;) Nie mowie zeby wpierniczac wszystko od rana do nocy;) No ale zeby swiadomie sie glodzic :o W imie czego? Czy to wazne kto i ile wazy? Jak laska jest ladna to bedzie mi sie podobac bez wzgledu czy ma 50kg czy 60 ;) Zreszta uwazam ze laski sa do kochania a nie do odchudzania :P To sama przyjemnosc poprzytulac mieciutki brzuszek:P

Gość a mnie jeszcze bardziej śmiesz
ą te, ktore... no właśnie, jak na przykład laska powyżej ważą 60kg przy wzroscie 170cm i udają, że są chudzinkami no litości! nawet baba w wieku 40-tu lat nie byłaby przesadnie chuda z takimi parametrami więc tym bardziej młoda dziewucha

Gość NOWA CHUDZINKAAA
ale ja mam 25 lat dziewczyno wiec jestyem za chuda z tą wagąi już.. chyba wiem lepiej ze chudzina jestem nie??

nie rozśmieszaj mnie, proszę cię ja mam 29 lat, a ważę 50kg przy wzroście 169cm i wyglądam normalnie więc ty z całą pewnością nie jesteś chudziną

To wszystko zalezy od umiejscowienia tluszczu i proporcji ciała, wagi szkieletu ;) Czy tez wielkosci biustu :P Najlepiej powyrzucajcie te wagi ;) Slicznej dziewczynie nawet z dodatkowymi kilogramami jest ladnie;) Całuski dla rozsadnych lasek :*

Gość fifa 2008
ja tez wpieprzam na co mam ochote, czasem jak sie przejem to zwyczajnie mniej jem, ale zeby sobie celowo domawiac W ZYCIU. Dla mnie jedzenie to jedna z najlepszych przyjemnosci , Byly czasy kiedy wazylam 52 kilo, teraz waze 60 i mam to w nosie .

Gość No a ja nie mam w nosie..
Waze 58kg przy wzroscie 170.. i mam uwaga uwaga 56cm w udzie!!!! To nie pomylka!!!! (i tylko tam grubo autentyczne j@#$ne kurze nóżki) Odchudzic musze bo ocierają jak chodze.. żygac mi sie chce na sama mysl o odchudzaniu ale mus to mus bo w spodniach nie mozna wyjsc nigdzie.

Gość faworki i pączki
można ważyc 60 kg przy 170 cm wzrostu i wygladac chudo: - gdy sie ćwiczy, mięśnie są cieższe od tłuszczu - gdy ma się drobne kości - gdy ma się duży biust - gdy ma się grube długie włosy :P (no na pewno nie ważą wtedy parę gramów) - gdy ma się dobre proporcje tzn nie wszystko w udach i pupie tylko wszedzie po troszku;) - " 20:04 a mnie jeszcze bardziej śmiesz nie rozśmieszaj mnie, proszę cię ja mam 29 lat, a ważę 50kg przy wzroście 169cm i wyglądam normalnie więc ty z całą pewnością nie jesteś chudziną" > bo pewnie nie ćwiczysz:P

Nie ma takiej możliwości, żebym odmówiła sobie jedzenia czegoś na co mam ochotę :) Też jak słysze, że ktoś jedzie cały dzień na jogurcie i jabłku najchętniej wysłałabym go do psychologa, uuuu a znam takich od diabła i ciut ciut :) Dobrze, że są tu też normalne dziewczyny, bo już się martwiłam, że wszystkim odbija ;)

faworki i pączki--------> rozczaruję cię - ćwiczę i to regularnie:P

i jeszcze jedno - ktoś kto ma drobne kości na pewno nie będzie wyglądał chudo ważąc 60kg przy wzroście 170cm, a wręcz przeciwnie:)

Gość do a mnie smieszy
pewnie jestes jedna z tych lasek, ktre podniecaja się np wymiarami K Cichopek i czerpią zmysłowa przyjemnosc z nazywaniu jej grubasem wydaje ci sie ze wszystko wiesz, dziecko

dziecko? ja napisałam ile mam lat, zatem dzieciństwo mam dwano za sobą, a ty badź łaskawa nie wkładać mi niczego w usta, bo ja też mogę ci wmówić wiele rzeczy

Gość Angelelele
Smieszne jestescie ;D to co jak dziewczyna sie zle ze soba czuje i marzy aby miec idealne cialko placiutki brzuszek i zgrabne nozki to ma sie nie odchudzac bo wy tak chcecie?::D No ogarnijcie sie glupie dziewuchy ;D kazdy robi co chce :D i to ze pragnie miec idealna figure nie oznacza ze jest stuknieta ;D jasneeee... lepiej miec 3 opony na brzuchu cellulitis i wzbudzac smiech i dziwaczne spojrzenia na plazy czy tez basenie ;) Pozdrawiam wszystkie ogarniczone spaślaki :)

No własnie - śmiech i dziwne spojrzenia - pewnie jestes jedną z tych \"dziewuch\", ktore posyłaja takie spojrzenia. Bardzo często ktoś kto ma tsunami na brzuchu wyglada lepiej niz szczotka na kiju. Poza tym dla mnie osobiście dziewczyny, które mają nieco ciała są atrakcyjniejsze, wydają sie pełne zycia i energii. Jeśli dziewczyna marzy o idealnej figurze to oczywiście nie ma w tym nic złego o ile nie próbuje przetrwać dnia na 1 rogaliczku.

Gość anastazjaalicja
Jak masz 180wzrostu i tylko 35 kilo,to ty jestes strasznaCHUDZINKA.

Gość Quqsell
myślałam, że to forum o anoreksji. Szukam informacji o tej chorobie, ponieważ bliska mi osoba od lat na nią choruje, a tymczasem nie macie o robic i podajecie swoje wymiary... :-(

Gość nie no w tym kraju
problem wagi i wzrostu jest po prostru kolosalny. Mozna sie odchudzac,ale naparwde rozsadnie, nie trzeba jesc samego jablka i jogurtu tylko, by miec super figure. Zreszta mi sie osobiscie podobaja dziewczyny , ktore sa raczej pulchne ,ale nie z tluszczu tylko ze zrrowej amsy ciala. Sa umiesnione, zadbane, ale nie wychudzone. To jest jakas psychoza . Ile tutaj juz p-ojawilo sie topikow na ten temat..... :D

Gość świetny temat
gdy to przeczytałam to szczerze uśmiałam się do łez

Gość fgfgfgfnhbgnbg
60 kilo do tego wzrostu to malutko..

Gość anastazjaalicja
Ja tu czegos nierozumiem zalozycielka pisze,ze ma 180cm i 35 kilo czy dla was to nie jest za mala waga to takiego wzrostu.

piszesz ze przy wzroscie 180 cm wazysz 35 kg - mam nadzieje ze sie pomyliłas albo to jakas prowokacja. Nie rozumiem jak mozna tak mało wazyc . Ja przy wzroscie 167 waze 48 kg i jestem szczupła wiec nie wiem jak jest to mozliewe ze mozesz w ogole tyle wazyc. dodam tez masz wage10 latki i naprawde nie moge sobie wyobrazic jak ty wygladasz Masz wage anorektyczki i nie wiem jak ty w ogole funkcjonujesz. Powinnas wziac sie za siebie bo masz bardzo powazny problem.

Gość BaskaBonAppetit
Akurat ja odzywiam sie bardzo zdrowo bo ogarniczam tluszcze slodycze i fast foody ;d a jasne pieczywo zamieniam na ciemne... do tego duzo cwicze... i nie sadze ze mam male ambicje ;] po prostu chce spojrzec na siebie i moc powiedziec ze mam idealna figure ;]

wygladać jak kosciotrup to nie oznacza miec idealną figurę. wszystko musi byc w normie . bo jak kobieta przy wzroscie 180 cm wazy 35 klg to załoze sie ze nawet biustu juz nie ma .Najlepiej byc szczupłym a nie straszliwie chudym - bo to nie ładnie jak tylko kosci widac.