Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaa*

czy macie wrazenie ze po umyciu pupy niemowlaka.....

Polecane posty

Gość agaaa*

ktore narobiłow pieluche nie smierdza wam rece, choc je umyłyscie? bo ja mam kupa ma to do siebie ze ma strasznie przenikliwy zapach, ktory przesiaka przez skóre, moze macie na to jakis sposób ale bez zartów ktos myje w rekawiczkach?

Gość ma ktos podobne
spostrzezenia, tylko bez obrazania, tu mozna o wszystko pytac

Gość ma ktos podobne
a wiec mamusiu to twoja sprawka z tym usuniecie co juz nie wolno zapytac. myccie swoja drogą, jak i tak zapach pozostaje poprosze o inna rade

temat jak inne,koieta ma problem wiec cos poradzcie moze intenstywnie pachnace mydło w płynie, albo wycieranie tyłka chusteczka odswierzajaca, i dopiero mycie a nie wkładanie bezposrednio reki w ubrudzone kupa dupiatko bo fucktycznie kupa strasznie przenika do skóry

eee no cos ty mamo 3trójeczki a my nie znamy higieny, wiesz co z takim podejsciem widac daleko zaszłas mogłabys sie pokwapic na cos bardziej miłego, a nie wywyzszanie sie tak jakbys z góry zakładała ze autorka jest ułomna i nie myje rak, chyba napisała ze myje mimo arogancji szczesliwego rozwiazania i zycze drącego sie malucha

dara, Twoje niedoczekanie. Nie grozi mi wrzeszczące dziecko :) Ale Twoje życzenie niech wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą:D

cos ty taka opryskliwa, czy napisałam cos złego, to dobrze jak dziecko sobie popłacze bez przesady. dzieci zawsze krzycza jedne mniej inne bardziej jak chciałabym byc niemiła napisałabym zupełnie cos innego i bardziej dosadnie wiec swoje humory zostaw dla meza, na mnie nie działają i nie denerwuj sie tak, bonic nie wskurasz

Ja się nie denerwuję. Żaden anonim nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi i nie sądzę bym Cię źle zrozumiała. Nie ma sensu kontynuować rozmowy:)

Papierowe_Nozyczki z Tobą wogóle nie rozmawiałam, więc nie rozumiem co się wcinasz:) Powiedziałam co miałam do powiedzenia, a inny temat wynika z komentarza dary.

eeee.... chyba sobie \"wkręcasz\"ten utrzymujący sie smrodek ....:D ja rzadko kiedy mam bliskie spotkanie rece-kupa ....a po umyciu rak nigdy smrodek nie towarzyszy mi .... chba jestes przewrazliwiona :O

ale wredna mamuska tej trojeczki. Pewnie dupenki jej dzieciaczkow pachinialy fioleczkami;) Przez takie wlasnie krowy, kafeteryjne (i nie tylko) matki maja zla opinie. Chyba nie ma sie czemu dziwic, po urodzeniu trojki dzieci zmienia sie i cialo i percepcja (zwlaszcza cialo), co moze prowadzic kobiete do frustracji.

LOLa Lu nie wiem co sobie ubzdurałyście. Dziwi mnie problem śmierdzących rąk ale nikogo nie obraziłam. W przeciwieństwie do większości z Was. I kto tu jest krową? Ty jesteś za to wybitnie miła wmawiając mi, że urodzenie większej liczby dzieci jest czymś uwłaczającym. Żal mi Cię

ło matko to sie porobiło mamo trójeczki twoje wypowiedzi nie swiadcza abys była kulturalna osobą, przykro jak spu, a tobie wcale pewnie....