Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdkamalwina

Chłopak a milosc

Polecane posty

Gość gwiazdkamalwina

Zastanawiam sie czy chłopak moze sie szybko odkochac? Zastawaniam sie nad tym bo w tamta niedziele pokłociłam sie ze swoim chłopakiem i prawie przez cały tydzien sie do siebie nie odzywalismy, potem w czwartek zapytałam sie go czy chce zerwac to mi napisała ze nie zerwie bo mnie kocha, a w sobote na dyskotece zachowywał sie tak jak by mnie nie znał. POd koniec imprezy podeszłam do niego i spytałąm co jest czy to juz koniec to mi powiedzial ze tak, ale jak sie go syptała dlaczego to powiedzial tylko ze tak wyszło. Jak było miedzy nami dobzre to mowił ze nie wyobrzaz sobie ze mogłby teraz byc bez mnie i nawet myslał by sie ze mna zareczyc. Juz wczesniej zrywalismy ze soba ale zawsze na drugi dzein powracalismy do siebie. A teraz to nie wiem jak to jest mogł sie tak szybko odkochac, zastanawiam się tez nad tym czy on nie wroci do nie gdy troche ochłonie?

no kochana powiem ci ze w moim poprzednim związku było podobnie mowil ze mnie kocha ,ale niebedziemy ze sobą bo tak wyszlo!a pozniej okazało sie ze wychaczył jaką lalunie no i zeby ja zdobyc musiał byc przeciez wolny!!!nieudalomu sie z tamta ,a wiec próbowal wrocicdo mnie -----wychodze z załozenia ze jesli sie kocha naprawde to niemozna sie nagle odkochac!!!niewrociłam do niego