Mia* 0 Napisano Luty 20, 2007 bez komentarza na ostatnią wypowiedz:o po prostu brak słów:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydaje mi sie.. Napisano Luty 20, 2007 .. ze nalezy pamietac o fakcie spozniania sie owulacji tzn owulacja moze nastapic wczesniej lub pozniej, jesli np kobieta p[rzezyla silny stres, itp. Wiec te obliczenia to tylko przy ustalonym trybie zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizzz Napisano Luty 24, 2007 hej Mia bylam u gina on powiedzial ze jak zaczelam brac 1 opakowanie to powinnam jeszcze sie zabezpieczyc prezerwatywa a na test jest jeszcze za wczesnie i teraz mam w glowie metlik boje sie ze zaszlam w ciaze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znająca się Napisano Luty 24, 2007 POSTINOR jest poronny, gdyż ŻYCIE zaczyna sie od poczecia. Naprawdę, co to za róznica, że zarodek jeszcze się nie wszczepił i odzywia się sam, a juz się wszczepił i odzywia go mama. Dziwne jest to wasze myslenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia-19 0 Napisano Luty 25, 2007 dzis albo jutro mam dostac okres.Jestem dobrej mysli ze dostane.modle sie o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 25, 2007 wizz ginekolog był jakiś ociemniały w takim razie. na ulotce wyraznie pisze ze tabletki działają od pierwszej wziętej i tak jest. to nie jest plotka roznoszona przez jakieś niedoinformowane wariatki. to fakt. nie zaszłaś w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Luty 25, 2007 Mia ma rację.Nic się nie martw jezeli tylko brałas tabletki jak nalezy napewno nie jestes w ciąży.Moje wszystkie kolezanki kochały się odrazu (od pierwszej tabletki)i zadna nie jest w ciąży więc głowa do góry:) Mia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 25, 2007 Śniezynka 19 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizzz Napisano Luty 26, 2007 dzieki MIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizzz Napisano Luty 28, 2007 hej MIA wlasnie skonczyl mi sie okresik jupi:) treraz koncze tabsy i czekam na nastepne krwawienie (mam nadzieje ze przyjdzie )pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilestka Napisano Luty 28, 2007 --->TAKAJAKAJA. Twoja kolezanka mogla przeczytac ulotke,wyraznie jest napisane,ze tabletki zaczynaja działać jak wezmiesz 10-mnie tez powiedzial tak ginekolog!dlatego jak zaczynalam brac,to na poczatku uwazalismy,a teraz to juz same tabletki! jak sie bierze regularnie tabsy,to po co gumka??!! rzeczywiscie, brak słow.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia-19 0 Napisano Luty 28, 2007 mam juz okres 3 dzien wiec jest ok.ale sie ciesze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach