Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa waszej opinii

Co się dzieje z facetami ?

Polecane posty

Zanm pełno chłopaków którzy poprostu nic nie robią aby być z jakąś kobietą. Studiuja a wolnym czasie grają , inni pracują, nie na utrzymanie czy coś tylko na nowe duperele do kopmutera czy wystrój pokoju. Praktycznie zero zainteresowania kobietami ( nie są gejami )Najczesciej tlumacza sie ze sie sparzyli i koniec. Ida na latwizne, zero testosterony.....chyba nie o to walczyly feministki..

Gość Mayyya
wygodnie im tak, ale kiedyś zmienią nastawienie

raczej to pierwsze, nie sa nieudacznicy bo studiuja pracuja itp tylko czy oni chca cale zycie byc sami ? kobiety kroku nie zrobia oni tez. Na calym roku nie powstala ani jedna para , ani nikt nikogo nie poznal!!! Z tego co slyszalem wczesniej na studiach wlasnie najwiecej par sie tworzylo

tylko jkak sobie wypija to mowia mi ze by chcieli kogos miec.....:/

Gość Mądry Roman
Wy jestescie za pewne siebie zwlaszcza przy kolezankach, kobieta moze bardzo osmieszyc faceta..... no i wy nie dajecie zadnych znakow albo te wasze znaki to tylko wy widzice..

Gość Mayyya
wiesz co nie wiem po co to robić-ośmieszać, przeciez zawsze można kulturalnie odmówić, niestety wiem jakie są kobiety.............straszne

Gość Mayyya
nie wszystkie rzecz jasna, tak samo jak-ciagle mam taką nadzieję-nie wszyscy mężczyźni,nie uogólniaj

Gość Mayyya
a może to mężczyźni są zbyt mało pewni siebie, więcej odwagi-chociaż strach i tak jest, ale ta adrenalinka........jak nie teraz to innym razem się uda

Gość Mądry Roman
No właśnie a jak się nie uda 5 razy pod rząd? Spróbujcie podejść w i zrobić pierwszy krok do 5 kolesi , a oni dadzą ci kosza z czego 2 jeszcze wyśmieje to wtedy pogadamy o pewności siebie. Taki wyśmiany praktycznie facet nic nie może zrobić bo co ? On musiał odkryć karty pierwszy... Teraz kobietki nie mają taktu ( nie wszystkie), więc normalny facet się zrazi....

Gość lebedzica
Zeby nie dostac kosza z chamskim postextem 5 rzy pod rzad to podchodzi sie do normalnych dziewczyn, a nie blond bladzir:O

Gość Mądry Roman
Roman, to startuj do takich, które nie wyśmieją Cię Sory nie czytam w myślach :) mnie to nie dotyczy bo już nie podchodze:) A tak zachowują się nie tylko tipsiary itp ale zwykłe studentki czy licealistki, często by się popisać przed koleżankami itp Alkohol i świadomoć przewagii nad facetem w konkretnym momencie budziw was najgorsze instynkty...

Gość Mayyya
no ale jemu chodzi przeciez o nawiązanie kontaktu, czyli pierwsze podejście-więc cieżko rzeczywiście ocenić czasami jaka to panna, ale jedno jest pewne, można popatrzeć, moze sie coś wywnioskuje, ubiór......... jakie miejsce, to może dac jakiś ogląd

Gość łoo rany
Sparzyli się. Boja się. Inna sprawa, ze mnie osobiście drażni taka nadwrażlwiosć. Jeny, odmówiła ci, no to co z tego. Próbuj dalej. A tu ogon podkulony i z chałupy już nie wyjdzie do końca świata.

Gość Mark of Chaoss
lo rany madra w gebie to ty jestes jakby sie role odwrocily to bys taka madra nie byla...:]

Gość kelwin klajn
Chca prawdziwych facetow a same sie zachowuja jak babochlopy stad takie a nie inne zachowanie...

Gość majkaaa222
Tez sie sparzylam, nie raz i nie dwa, ale ciagle probuje.... Niestety trafiam na facetow, ktorzy tlyko narzekaja i nie wyjda z zadna inicjatywa wlasna. Co ja bym dala,zeby ktos z kim pisze na gg od 3 miesiecy i ktorego raz juz spotkalam zaprosil mnie ponownie, chociazby do kina:O Sama juz probowalam robic aluzje w tym kierunku, ale on nie widzi,albo nie chce widziec:O

hmm z tego co obserwuje to kobiety przejeły na siebie walke i zabieganie o facetow..straszne ale prawdziwe. Moj facet byl wielce zdziwiony jak stwierdzilam ze to on ma sie teraz zaczac starac..alo moja drogie panie obawiam sie ze mu troszke do tego doprowadzilysmy(niechcacy) w koncu chcemy byc silnymi niezaleznymi kobietami ktore same steruja zyciem i przy okazji facetami i oni chetnie z tego co widac sie temu poddaja :)

Gość aannoonniimm
wiecie co ja to czytam to mnie to troche osmiela, jak tak czekacie na nas dziewczyny...jakie to urocze...:)

Gość łoo rany
mark....tu się mylisz. Sparzyłam sie i ja. Nie raz. Bolało jak fiks. I dlatego wiem co mówię.

Gość Mark of Chaoss
podeszlas do obcego faceta na imprezie i cos zaproponowalas a ten cie wysmial? bo jesli nie to nie wiesz o czym mowimy!!!

Z tego co zauwazyłem to brak jest kobiet usmiechających się na chocby słówko komplementu. Natomiast jest mnóstwo krzywiących się i wulgarnie plujacych w stronę zalotnika. Inną sprawą jest to, że łatwiej jest was poderwać na słowo \"cipka\", anizeli innymi grzecznościowszymi... a to ogranicza wahlarz mężczyzn.

mark i taki jeden incydent cie zniechecil do poznawania innych dziewczyn..aczkolwiek dyskoteka nie jest moim zdaniem swietnym miejscem na podryw :p wracajac do tematu jak tak zawsze sie poddajesz we wszystkich dziedzinach to nie wroze ci ciekawej przyszlosci...:/ trzeba walczyc,upadac i podnoscic sie :p wiem wiem latwo sie mowi :)

Gość Mayyya
znakiem tego trafiasz na te niewychowane, które nie wiedza jak się zachować, kiedy ktoś prawi im komplementy..........szukaj dalej

mortifer wydaje mi sie ze przesadzasz.. i uogolniasz :p hheheh ja bardzo lubie komplementy mozesz mi cos napisac i na pewno cie nie zbluzgam za to ;p

kalinaa obłoczku zapomnienia... nie uogólniam acz tylko zauważam pieszczoto mych warg ;)

coś w tym jest, z moim popsuło się, bo łyknął trochę większych zarobków i władzy, po czym stwierdził, że to go teraz najbardziej interesuje :/

a u mnie na roku fakt chlopcy jacys tacy niesmiali troszke..niby chca sie do nas zblizyc a boja sie..moze przyzwyczajenia z liceum im pozostaly a moze dlatego ze to dopiero 1 rok :)