Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwowa jestem

WLASNIE poklocilam sie z moim facetem... dlaczego?? o glupote!!

Polecane posty

Gość nerwowa jestem

wpisujcie sie!:(

Ja ostatnio też jestem tak nerwowa, że przez to jestem w \"separacji\" z moim facetem. :( A złość mi dalej nie mija...

Gość hygy
Ja sie poklocilam z kolega, tez o glupote. Ze wszystkimi sie kloce:(

z kolei ja mam tak że uwielbiam mieć nad wszystkim kontrole, dominować i stawiać zawsze na swoim, mój facet już ma tego dość a ja pomimo zapewnień o uwzględnianiu jego zdania nie robie praktycznie żadnych postępów no i non stop mi coś nie pasuje i awantura gotowa; sama mam siebie dość

Gość nerwowa jestem
ejjj musimy to zmienic bo jeszzce stracimy facetow:(

Gość oglądają się za innymi
mam to w dupie

dzień dobry:)wczoraj pokłóciłam się z facetem,teraz siedzimy każdy w innym pokoju ,amay włączone każdy inny telewizor i każdy inny kompóter-po prostu sielanka:niby poszło o głupotę,tak to może wygląda z pozoru,on też twierdzi że przesadzam,ale ja wiem że mam troszkę racji:) mój facet ostatnio odsunął się odemnie,mamy problemy jak każdy związek,ale to nie powód aby facet nie przytulił swojej kobiety i nie powiedział że będzie dobrze tylko się izolował:( a może jednak wyolbrzymiam i się czepiam?:(

Gość prawiczek 24
facet tez nie moze sobie pozwolic zeby mu kobieta na glowe weszla... wyciagnij do niego reke, on na pewno by chcial, ale widac duma mu nie pozwala, wiem cos o tym

Gość nerwowa jestem
BO WLASNIE faceci tacy sa!! duma im nie pozwala!! znowu sie z nim pokocilam , aj troche przsdazilam ale on zupelnie przesadzil!!! nie zamierzam do niego 1 wyciagac reki!!