Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E.T.

zabawne dowody uczuć

Polecane posty

czy Wasze połówki okazują Wam uczucie w jakiś nietypowy sposób? tzn. nie żadne \"kocham cię\", kwiatki, czekoladki, śniadania do łóżka tylko coś zupełnie innego?

Gość frtydg
Wciaganie drazy kokosowych za pomoca odbytu:)

Gość a ja znam przypadek
maskotka Kubusia Puchatka z napisem: "fajnie jest kochać" wyszytym własnoręcznie przez mężczyznę ;)

Gość oglądają się za innymi
to taki specyficzne okazywanie uczuć

Gość lebedzica
ah ta poezja "Duzo, tanio, TESCO":)

Gość lebedzica
Jestem pojebana:)

Gość całe mnóstwo
no wiec: kupowanie róznych ziół i zmuszanie mnie do "leczenia się" , zakładanie mi skarpetek na noc, przyklejanie plastra z gorczycy na plery, pranie majtek .. to było tak dawno temu.... a teraz- składanie zyczeń urodzinowych minutę po pólnocy- zeby był pierwszy ;-) zawsze go będę kochać, zawsze będzie miał miejsce w moim sercu.

W zimę (3 lata temu) ułożył na śniegu piasek tak że powstał napis \"Kocham Cię Aniesiu\" ... Napis ukazał mi się rano gdy podeszłam do okna ❤️ ... Biedaczek pracował nad tym całą noc w mrozie .

Gość cccdddd
Papierowe_Nozyczki-----------> Zeby ktos kiedys zrobil cos takiego dla mnie, ehhhhh. Moze kiedys....;)

Gość NIE OSZUKUJ SIE KOCHANA
Papierowe_Nozyczki-----------> Zeby ktos kiedys zrobil cos takiego dla mnie, ehhhhh. Moze kiedys.... Jestesmy skazane na samotnosc. 😭

Gość do E.T.
jestes z polski?

Gość ET.
nie, z Marsa

Gość NIE OSZUKUJ SIE KOCHANA
Na co dzien jestem optymistką, wciaz samotną. Po prostu mam juz dosc i wsio. No dobra, troche dramatyzowałam. 🖐️

Gość cccdddd
Ja tez optymistka (od niedawna, ale zawsze:P) i tez czekam i czekam na kogos kto mnie pokocha;) i zaskoczy czyms pozytywnym;)

Moj tez zaklada mi skarpetki na noc jak spie i mam zimne stopy, w weekendy wstaje ze mna o 7 rano zeby mnie podwiezc do pracy (choc moglby sie wyspac), regularnie dzwoni do mnie z pracy, zostawia mi w domu drobne prezenciki (najczesciej slodycze), jest pelno takich szczegolikow, ktore swiadcza o uczuciu :)

Gość o wlasnie
jak ja wam zazdroszcze ,moj ostatnio powedzial ze nie wie czemu ale mnie nie kocha

Gość 3242323432432
ale laski jestescie leniwe :o

Ja tez kiedys nie pomyslalabym, ze moze byc tak fajnie, a jednak jest :) Przedtem nic mi nie wychodzilo, a troche tego bylo, tych zwiazkow i mini-zwiazkow, w ktorych mnie nie kochano.

Gość nie wiem czy to dowody
jezdzenie w nocy do nocnego po ogorki konserwowe i jogurty bo mialam taka zachcianke ( nie bylam w ciazy) wstawanie o 6:00 rano zeby mnie zawieźć do pracy ,co pare dni dostawałam kilka różyczek (to moje ulubione kwiatki ;) ) opiekowanie sie mna gdy jestem chora ...duzo takich drobnostek....

Gość pewnie ze dowody
:)