Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr24

czy umycie rąk i wytarcie usuwa plemniki??

Polecane posty

Gość piotr24

mam pytanie i naprawde powaznie sie martwie.wczoraj broilismy z dziewczyna no i bawiła sie moim penisem do tego stopnia ze nastapił wytrysk tyle ze wszystko poleciało mi na brzuch.chwile potem poszedłem sie umyc czyli wziałem mydło w płynie i ciepła wode i zmyłem to z siebie. wytarłem rece i polozłyem sie kolo Niej, z taz roznica ze teraz to ja Jej wkładałem palce do pochwy.wiem ze brzmi to głupio ale boje sie ze moze zajsc w ciaże..:((((czy to mozliwe ze po umyciu rak mydłem i wytarciu ich w recznik mogły byc jeszcze plemniki???NAPRAWDE PROSZE O FACHOWA RADE A NIE GŁUPIE I ZŁOSLIWE WYPOWIEDZI...

Gość kunuska
znawcą nie jestem ale na 98% nie jest to możliwe, a nawet na 99%

Gość Angelelele
nie jest to mozliwe

Gość ...masz
jak w niku 24 lata? czy jak w mailu 14?? :-D hehee, napewno im sie uda...

Gość ale pytanie
niema szans plemnik pzrezywa na powietzru ok 10 min to raz 2 potraktowales go mydlem i ciepla woda niedales im szansy na przezycie

Gość piotr24
a mozecie dokładniej lub cos wiecej o tym napisac??dlaczego tak twierdzicie??

ojej zmyłeś to mydłem w płynie??? to niedobrze! trzeba było użyć takiego w kostce, bo w płynie plemników nie zmywa!!!

no dobra musiałam sie na kimś wyżyć przepraszam ale padło na ciebie! a na poważne to ty naprawdę sądzisz że one mogły przeżyć? jakby któryś przeżył to musiałbyś mieć terminatory zamiast plemników. po pierwsze ona na powietrzu szybko giną. po drugie potraktowałeś je wodą, mydłem i ręcznikiem. przecież to tylko maleństwa są!!!nie mają żadnych szans żeby coś takiego przetrwać, dostać się do pochwy i jeszcze zapier... zeby szukać komóreczki jajowej! śpijcie spokojnie o żadnej ciąży nie może być mowy!!!

Gość piotr24
no umyłem w mydle w płynie....czyli moze byc w ciaży nawet jak wytarłem rece???

Gość piotr24
kurde nie robcie sobie jaj ok???ja mam24 lata a ona ma 16 wiec nie che Jej spieprzyc zycia tak trudno to zrozumiec??

no przecież cie przeprosiłam!!!dlatego tak szybko kolejnego napisałam. jeszcze raz ci powtórze - nie ma żadnych szans żebyś jej spierszył coś!!!!!!! pod warunkiem że seksu nie ma, bo jak jest to dzidzia zawsze może być. ale przy takich zabawach to 0 szans!!!!

Gość gość
Dzień Dobry.. mam pytanie. mam niereguralny okres i chciałam spytać się, jeżeli po stosunku chłopak wytrze spermę na penisie o chusteczkę i włoży penisa spowrotem do mokrej od śluzu pochwy to można zajść w ciążę?

Gość gość
lecz chodziło mi o to czy po tym co napisałam powyżej, po 15/20min zanim włożył ponownie to czy da się jeszcze zapłodnić ??

Gość kiecaaaaaa
Oczywiście w takim wypadku mogło dojśc do zapłodnienia, plemniki mogły pozostać.

Gość gość
jak sie pozbyc niechcianej ciąży ????

Gość ginekolog 15567732485456464
gościu niechcianej ciąży najlepiej pozbyć się w naturalny sposób-po 9 m-cach jest z głowy a dziecko zawsza możesz w oknie życia oddać.ps a pomyślałeś przed ciąża żeby jej nie było...wygląda na to że jesteś niedojrzały/a skoro masz taki problem.Ktoś normalny to cieszyłby się z ciąży i tegoże będzie mieć dziecko...czyli coś z tobą jest nie tak .Polecam psychiatrę na rozwiązanie tego problemu....

Gość gość
robiłam laskę chłopakowi a on mi się nieco spuścił, ale dokończył to co zaczęłam w łazience później się całowaliśmy. po pewnym czasie on mi się odwdzięczył i zrobił mi minetkę i dogadzał palcem czy mogę zajść po tym w ciąże???

Gość gość
Nie. Nie znajdziesz w ciążę. Plemniki w układzie pokarmowym nie maj szans na przeżycie