Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IQ

Jakie macie IQ?

Polecane posty

Gość wiecie coooooooo
międzynarodowy, serio był ciężko jedna rzecz godna uwagi - jakieś 65% owego testu składało się z zadań matematycznych :O. Nie uważaj, aby jedynie zdolności z tejże dziedziny określały IQ tym bardziej, że poszłam w język obcy :O i zwyczajnie nie nauczają nas już jakiśTam wzorów matematyczno-bzdetno-bezużytecznych :O

Gość iopt
ja tylko zadałam ci grzecznie pytanie a ty od razu mnie wyzywasz! po co ci wysokie IQ skoro za grosz w tobie dobrych manier?

Gość War_
wiem wiem. widziałem takie poważne testy i wiem, że nie składają się z jednego rodzaju łamigłówek, że tak to ujmę, dlatego póki co nie podchodzę bo dawno nie ćwiczyłem rozumku :P

Gość War_
iopt - oj, akurat trafiłaś.... dobrych manier Ci u mnie naddatek. Właściwie to chyba moja wada, bo przypominam momentami ciepłe kluchy, chciałbym być bardziej chamski czasami, ale nie potrafie. A jak to bylo grzecznie "War_ a nie odwrotnie? 25 IQ BMI 150" to ja mam IQ 500 :D Nie umiesz sie nawet przyznac do bledu wiec nie trac mojego czasu.

Gość wiecie coooooooo
kurna, i później stoję taka sierotka niepocieszona. Wchodzi na forume jakaś szarówka który nie zna zasad pisowni (z tego miejsca przepraszam, za literówki :D ) i mi wyskakuję ze swoim IQ 130. To ja automatycznie maleję do 5 cm :D. Muszę poszukać jakiegoś łatwego testu :O. Co tam :D War - a ja Tobie nie mam nic do zarzucenia, generalnie zgadzam się z ogólno-obiegową opinią, że mężczyźni są jednak bystrzejsi niż kobiety.

Gość War_
wiecie cooooo - mam nadzieję, że jeszcze na siebie wpadniemy kiedyś jak będę miał takie naprawde miarodajne wyniki. To 150 było robione ładnych kilka lat temu, a pierwszy test jaki w ogóle zrobiłem był bodajże pod koniec podstawówki i miałem wynik 134. Pierwszy więc można uważać, że był w miarę miarodajny, prawda? Nie był z neta (nie miałem neta wtedy) i nie z TV - taka książeczka, w kiosku kupiłem.

Gość wiecie coooooooo
war szukaj na o2 f121 22letniej cnotki niewydymki o zboczonych fantazjach :D. Po awatarku na pewno poznasz ;). Lubię uciekam w pomarańczowe podziemia, bo ogólnie, strasznie wrażliwa jestem i cierpię na zaniżone poczucie wartości jak po mnie jadą :O :D

Gość wiecie coooooooo
hłe hłe, War_ widzę że historia lubi się powtarzać ;) Mnie bodajże, także srogo musiałeś się tłumaczyć z takich rewelacyjnych wyników;).

Gość War_
Ja też w pewnym sensie jestem cnotkiem niewydymkiem o zboczonych fantazjach :) Niestety nie mam stałego zameldowania tu i tam. Co krok nowa twarz.

Gość iopt
"nie trac mojego czasu" - nie dość, że cham to jeszcze ma się za lepszego! coś ci powiem: ja jestem ze wsi i dlatego tak mówię. tamto pytanie było żartem, ale ludzie z IQ 500 czy 150 nie mają poczucia humoru

Gość War_
Dobre sprostowanie nie jest złe :) Zresztą pisałem Ci już, że ja te numerki mam głęboko w poważaniu. Jakby coś z tego miało znaczenie to bym chyba już był prezesem jakiejś korporacji czy coś takiego... więc imho najlepiej to olać, ja tak dawno zrobiłem...

Gość War_
iopt - cokolwiek Ci poprawi samopoczucie skarbie. Jak nie mam poczucia humoru to Was tu nie ma w ogóle i jestem królem Szkocji :P Albatros!!

Gość wiecie coooooooo
no i dobrze, tak bezpieczniej. A wielotwarzowcy mają u mnie przody. Od dawna jesteś tutaj :) ?

Gość War_
Niedawno to forum odkryłem, wpadam czasami jak mam wolną chwilkę. Skąd jesteś tak ogólnie? :P Ja z południa.

Gość iopt
do końca to nie rozumiem o co ci chodzi, ale bądź tak dobry i nie mów tak do mnie

Gość wiecie coooooooo
To uciekaj póki możesz :D :O. Na chwilę obecna jestem uzależniona od 3 for, paranoja & szoke 100% - chociaż od tego to jeszcze najmniej, ufff. podrywasza mnie :classic_cool: ?

Gość War_
Mua?? Nein nein... never ;) To skąd? :P

Gość wiecie coooooooo
niestety nie południe, tak trochę po środku i na zachów, więc generalnie to na 4 strony Polski mam mniej więcej po tyle samo, znaczy na zachód - to jak rzut beretem. Lubisz podróże :classic_cool: :D ? i ile masz lat, skoro juz się podrywamy ;) :P

Gość War_
24,5 :) Za podróżami średnio przepadam, ale to dlatego, że nie mam z kim podróżować... Poznań? :)

Gość wiecie coooooooo
eeee tak prawie, ale od wakacji się tam przeprowadzam, ewe. Śląsk - chociaż P-ń mnie bardziej kusi. A Ty Górny czy Dolny ?

Gość War_
Górny.

Gość wiecie coooooooo
daleko, ale dbajmy o dalsze pozory. Napisz mi jak wyglądasz :D ;)

Gość War_
Niestety tu już więcej pary z ust nie puszczę bo wtedy moja wielotwarzowość nie miała by celu :P Część wymiarów już masz podanych :) Tylko IQ jest mierzone w sposób wątpliwy, reszta - honest.

Gość wiecie coooooooo
Z tego co wiem... to ludzie inteligenti, a takim musi być niewątpliwie posiadacz IQ 150, unikają skrajnych uczuć/odczuć :P np. skrajnej tajemniczości. Owe dane znam z poprzedniego pisania więc popychając sprawy do przodu, powinniśmy coś więcej napisać :P

Gość wiecie coooooooo
a co to jest 17/16 cm :D:D:D plis napisz, jakiem niewydymka :D

Gość War_
Może ja mam powód by się nie rozpisywać akurat... :)

Gość War_
Jak chcesz mnie poznać to nie pytaj o to bo jak Ci napisze to juz nic wiecej nie dowiesz sie o mnie :P Jestem wstydliwy, a dopóki nikt mnie nie zna to moge pisać otwarcie :)

Gość wiecie coooooooo
to pewnie też introwertk z Ciebie :) no właśnie, jest na to sposób - wyciągasz inne pomarańczowe ubranko z szafy i już ;). Ja tak robię i na razie efekt wart zachodu, a może śląska :D

Gość wiecie coooooooo
p.s. nie będę ;) netowy flirt wychodzi mi znakomicie, nie narzekam...i jednak to ja wolę być goniona ;).

Gość War_
Zgadłaś...