Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenia6

bol podczas wspolzycia!!!POMOZCIE

Polecane posty

Gość marlenia6

czesc kochane sluchajcie mam taki proble otorz: od pewnego czasu kiedy kocham sie ze swoim chlopakiem czuje taki tepy,silny bol...zauwazylam do calkiem niedawno, ostatnio zauwazylam nawet to ze kiedy chcialam wlozyc tempon poprostu nie dalam rady, ale jakos sie udalo w koncu...prosze pomozcie i napiszcie co sadzicie na ten temat? bylam wczesniej u gina i powiedzia;l mi ze mam tylozgiecie macicy i ze kiedy mnie boli podczas stosunku to powinnam sie polozyc na brzuch, ale to nic nie pomaga to napewno nie od tego.. balgam pomozcie jesli macie ten sam problem co ja:(

Gość _a
tez mam podobny problem ale wciaz nie rozwiazany.. to trwa juz przeszlo miesiac i jest straszne. wybieram sie wkrotce ponownie do ginekologa, bo dotychczasowe leczenie nic nie dalo :( ten bol jest tak wielki, ze w ogole uniemozliwia wspolzycie ale co to jest nadal nie wiem nic wiecej Ci nie pomoge.. moge sie jedynie polaczyc z Toba w bolu :o

Gość anastazjaalicja
Z tego co napisalas to ten bol czujesz od pewnego czasu czyli nie zawsze tak bylo dlatego ja bym na twoim miejscu poszla do innego ginekologa,moze masz jakis stan zapalny,zrob to jak najszybciej,bo szkoda zebys tak sie meczyla.napisz kiedys jeszcze jak uda ci sie rozwiazac ten problem,mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok.pozdrawiam.