Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

po jakim czasie uslyszeliscie....

Polecane posty

po jakim czasie bycia z kims uslyszeliscie od tej osoby KOCHAM CIE ? i kto z Was pierwszy powiedzial Ty czy on(a) ? jak uslyszeliscie te slowa co powiedzieliscie?

Gość route66
ja usłyszałam po tygodniu i to on pierwszy to powiedział,mnie zamurowało

jakos nie mam nastroju na takie wyznania i zalezy w ktorym związku ;) pierwsza nie mowilam kocham nigdy tzn. na początku ale mam nadzieje ze tak mi zostanie :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Bo ludzie mylą "Kocham"od zauroczenia.I po tygodniu są takie j a j a!!!!!!!!Kto się ze mną zgadza???????

ja się z tobą zgadzam>>> o milosci mozna powiedziec po jakimś czasie, ale nie po tygodniu zauroczenie a zakochanie to coś zupelnie innego

Gość my powiedzielismy
sobie po 6 miesiacach:P

tez uwazam ze na poczatku jest zauroczenie,szczerze to nie wiem w ktorym momencie zmienia sie to w milosc.czasem trudno jest odroznic zauroczenie od milosci.ja tez nigdy pierwsza nie powiedzialam \"kocham cie\".

kiedys po 2 miesiacach uslyszalam te slowa od niego.nic mu nie powiedzialam na to.zamurowalo mnie.

Gość Anniee
Ja powiedzial po tygodniu i dzis po 2,5 roku bycia razem czuje to samo, wiec jednak mozna powiedziec

przed slowami \"kocham cie\" na etapie zauroczenia ciagle slyszalam \"uwielbiam cie\"

Gość Uslyszalam
Po 5 minutach rozmowy ,ale on jest Wlochem wiec chyba normalka ;)

Gość Uslyszalam
Chodzilas z murzynem ?:D:D:D Opowiadaj

nie,ale kiedys bylam w anglii i poznalam murzyna.byl moim sasiadem.ciagle mi mowil ze mnie kocha a jak zapytalam dlaczego ? odpowiadal bo jestes ladna i sexy hehe .tlumaczylam mu jakie u nas ma znaczenie slowo kocham cie.nauczylam go mowic \"lubie cie\" zamiast \"kocham cie\"

ale poznalam dziewczyny (polki)ktore spotykaly sie z murzynami.wszystkie mowily ze odrazu uslyszaly kocham sie od tych murzynow.

Gość Uslyszalam
Jasne .Dzieki. U mnie to jest troche inaczej.Juz jestem w polsce ,ale sa nieustajace smsy i tel od niego. Blagania o powrot. Dodam tylko ze to juz nie chlopak tylko dorosly meczyzna .Ja zreszta tez dziewczynka nie jestem. ;)

moj sasiad (murzyn) po 2 tyg znajomosci chcial brac slub ze mna.do dzis czasem wydzwania i pisze ze kocha.dziewczyny ktore spotykaly sie z murzynami mialy to samo!!! nie wiem jak to odbierac.bardzo szybko zakochuja sie i to w kazdej.

Gość taka sobie.....
a ja po imprezie :)

Gość taka sobie.....
a po drugiej inny powiedzial: ZAKOCHAŁEM SIĘ! ani jednemu ani drugiemu nie uwierzylam ;)

Gość abg
u nas, to trwało dość sporo po około roku, ale przez pierwsze pół roku związku, to nawet trudno to nazwać związkiem, rzadko sie spotykaliśmy, to ja pierwsza powiedziałam Kocham Cię.