Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnka20lat

Petting .. cudowna chwila.. i nagle ze mna dzieje sie cos nie tak! Ratunku!!

Polecane posty

Rozbawiło mnie określenie \"zmarszczyć freda\", jakie to fajne...!

Gość Annnnnka20lat
Alre ktos jest HAMSKI z tym postem wyzej! ja go nie pisałam!! ide spac bpo załosnie sie tu robi1 dzieki tym co napiali dobre słowo!!

np. z obecną dziewczyna niecałe 3 miesiące, po 2 był oral bo była dziewica i chciała poczekac na odpowiedni moment :P teraz jestesmy juz prawie rok ze sabą i stwierdzam ze gdybysmy bzykneli sie na drugiej randce nic miedzy nami (relacje) by sie nie zmieniło!!! po co czekac??? przeciez seks jest BAAAARDZO wazny w zwiazku!! trzeba sie dopasowac rowniez pod tym względem!!!!

Gość agatkapsychopatkaD
gdzie ja bylam kiedy mialam takie problemy i czemu nie pomyslalam o kafeterii - hehehe :)

Gość agatkapsychopatkaD
Figo fago, ale ty cwaniak troche jestes. ciekawe czy bedac prawiczkiem tez tak cwaniakowales i byles wszystkowiedzacym bzykaczem ;)

Gość Annnnnka20lat
_FIGO-FAGO_ nie watpie ze jest wazny !! ... ale jedni maja na iego ovchote bedac 21 dni wziakia inny po dluzszym czasie !! Ja nie mysle tylko o SUPER EXTRA przyjemnosci tylko o KONSEKWENCJACH ktore to niesie... !! ... bo chce sie wykjsztalcic abyc moc zapewnic mojemu dziecku przyszlosc !

Gość Annnnnka20lat
agatkapsychopatka BRAWO !!

pewnie ze jestem!! :D no wiesz zdaje sobie sprawe ze dziewczyna moze byc niesmiała i w ogole ale ona tym co pisze zaprzecza troche sobie!!!

Gość Annnnnka20lat
CO ZA debil pisze to za mnie?? jakies dziecko i tyle. astanow sie człowieku nad swoja psychika i dojżałością a poznijewchodz na fora dla dorosłych !!

Gość agatkapsychopatkaD
no ale jak do tego dochodzi jeszcze schiza z ciaza to nie bedzie tak hop siup. ja mialam wkreta i to ostrego - bo oprocz tabletek moje slonce musialo przybierac kubrak i to przez dluuuuuuuuugi czas. dobrze jakbys poszla do jakiegos madrego lekarza ktory by ci wytlumaczyl ze tabletki naprawde dzialaja ;)

Gość Aniu
Aniu no i znow moge sie rekami inogami podpisac pod tym co napisalas, ludzie myla milosc z seksem, znaczy mysla ze seks to milosc lub jego podstawowy skladnik bez ktorego milosci nie ma, moglby byc problem gdybys mu powiedziala ze nie jestes pewn czy seks to dla ciebie ale taka mozliwosc wyrzucamy ;) a to ze sie na kogos czeka czy do slubu czy do czasu az sie bedzie gotowym to nie jest brak milosci tylko wlasnie jej dowod, bo milosc powinna byc w wolnosci i szczerosci a nie w oddawaniu sobie przyslg seksulanych jak tu niektorzy uwazaja, ale takimi ludzmi nie ma sie co przejmowac ...tylko im wspolczuc... bo jak napisalas prawdziwa milosc ich chyba ominela... dowodem jest nawet to w jaki sposb o niej mowia ,jakich okreslen uzywaja.... smutne

Gość agatkapsychopatkaD
nie zaprzecza ! ja rozumiem akurat doskonale bo bylam taka sama. tera zdopiero wiem ze to strata czasu byla ;) ale to kazdy ma swoj czas na dojscie do tego.

Gość agatkapsychopatkaD
no litosci!!!! czlowiek ktory ma dystans do siebie, zwiazku i sexu umie z niego zartowac. mozna mowic o milosci niepowaznie. bo milosc oprocz tego ze jest powazna i dystyngowana jest jeszcze szalencza i namietna. co w tym romantycznego jak parka sie hmm wybaczcie rucha jak dwa zajace i nie wychodzi z lozka przez dwa dni? ;)) to fizjologia i nasze popedy na ktore czasem nie mamy wplywu

agatkapsychopatak uwierz ze nie kazdy dochodzi do wniosku ze seks jest podstawa udanego zwiazku, ze daje mage przyjemnosc i takie tam..... sa po prostu osoby dla ktorych seks nie jest az tak wazny i trzeba to zrozumiec!!! i dlatego dziwi mnie troche fakt, gdzie Ty znalazłas takiego chłopaka ktory tak cierpliwie czeka, w dodatku nie namawia.... jakies wyjatkowy egzemplarz :P

Gość Ania- ktos mi zastrzegł login
To ja Anka ... Kamilko idziemy spac? Ktos hamsko zastrzegł mi login,.. szkoda słów !! :) Zycze Ci szczescia w milosci :) i wszytskiego naj1 jestes tutaj chyba 1 normalna.. :)

Gość agatkapsychopatkaD
Figo Fago ja nie znam osoby ktorej sexik by nie sprawial przyjemnosci. no chyba ze sie jest niedobranym.ale to jak sie jest niedobranym to jak mozna z takim kims juz na zawsze byc? no nie da sie ;P

To ja Anka ... Kamilko idziemy spac? Ktos hamsko zastrzegł mi login,.. szkoda słów !! :) Zycze Ci szczescia w milosci :) i wszytskiego naj1 jestes tutaj chyba 1 normalna.. :) PS. JA TEGO NIE PISZE CO TEN HAMNSKI FIGO FAGO ZA MNIE !!

Gość agatkapsychopatkaD
jaka zas normalna! romantyczne brednie ;D a to ze ma chlopaka ktory czeka i rozumie to nie taka rzadkosc znowu! ja tez na takiego trafilam. oczywiscie do czasu ;)

RETY!! Z TAKIM HAMSTWEM JESZCZE SIE NIE SPOTKALAM!! WIECIE JA JUZ Z TAD IDE BO LEPIEJZROBIE JAK POJDE SPAC.. !! DZIEKI KOMUS KTO ZASTRZEGL MOJ LOGIN I PISZE TERAZ PIERGOLY :/ DOBRANOC I DZIEKI DLA ALL!! DZIEKI ZA WSPARCIE ( NIEKTÓRYM1)

Gość Aniu
no tez mysle ze pora juz do spanka :) sciskam Cie tez na dobranoc, nie przejmuj sie tymi co nie rozumieja ;) , duzo szczescia i milosci zycze i radosci z seksu ktory wynika z tej milosci Dobranoc :) Kamila

wiesz co Ci powiem.... bujaj sie!!! ja Ci tu chce pomoc ze szczerego serca a Ty mi wrzucasz ze sie podszywam!!! ech..szkoda słow!

Gość agatkapsychopatkaD
"dobre kłamstwo jest jak magiczne zaklęcie.." - niezle :)

Gość Gdański chłop
Mi nieprzeszkadza!!!

moje podsumowanie do tego tematu wyglada nastepujaco!: moim zdaniem autorka nie doraosła nawet do uprawiania peetingu!!! skoro ma takie wielki problemy by zwalic konia!! swoja droga ona chyba lubi jak on jej strzela palcówke bo z tego co pamietam miała juz orgazmy...i sie zachwycała :) jakie te baby są.... sama to by chciała czerpac przyjemnosc ale zeby sprawic ja chłopakowi (ktorego podobno kocha) to juz nie...

tez mam ratlerka i wiem jakie ogromne potrzeby ma ta rasa! wiec wsołczuje Ci jesli na kazde zawołanie musisz mu obciągac! :D hm.. nie wole gdy obciaga mi moja ukochana :D

Gość kucik
no przecież pisała, że robiera sie tylko u góry, bo dół jeszcze ukrywa... wiec chyba palcówki nie było.... pozatym jest dziewicą...

matko... to jak oni ten peeting uprawiaja ze nawet palcówy nie było???? poza tym co ma fakt ze jest dziewica do robienia palcówki????

Gość ja wiem chyba
moze boi sie ze z palcem w ciąze zajdzie