Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam męża ale tęsknie za

mam męża ale tęsknie za

Polecane posty

no właśnie tesknie za kimś z kim byłam przed tym jak poznałam męża.Tamten facet był wiele lat moim najlepszym przyjacielem, z czasem staliśmy się dla siebie kimś wiecej i nagle nie wiadomo co sie stało on wyjechał na kilka miesięcy ja poznałam obecnego męża.Kocham mojego miśka ale wciaż myśle o tamtym.Minęło już prawie 10 lat a ja myśle co u niego czy jest szczęsliwy, widze go w snach i cierpie...Czy to minie kiedyś?To tak strasznie boli...Co robi bo sama nie daje z tym rady

jwstes w niemiłej sytuacji ale jeszcze gorzej ma twój miś :( wspolczuje facetowi :( zastanow sie nad sobą albo w lewo albo w prawo:(

ale ja tamtego nie widzialam od dobrych 5 lat wogole i ja go nie kocham poprostu tesknie i tak naprawde nie wiem za czym...za widokiem za zapachem za glosem nie wiem nie potrafie tego logicznie wytlumaczyc!!!a odejsc od meża?po co skoro go kocham i kiedy jestem z nim jestem szczesliwa, ale wciaz gdzies siedzi jakis chochlik i pyta a co robi tamten a gdzie jest a czy tez pamieta...ech :(

Gość czarne opetanie
tęsknisz za czymś czego nie ma -co dawno mineło... to normalka w małżenstwie,mamy swoje szczeście a szukamy..trudno określic czego Jestem pewna że po spotkaniu z tamtym facetem przeszło by wszystko-złapałabyś doła Cen męza swego mogłaś mieć gorszego:-p ale mam dzis dobry humor

Gość figielek 24
glupoty opowiadacie ! Jakie rozwiedź się ? Niesłuchaj ich , nie jesteś sama wiele kobiet czy mężczyzn, którzy bywaja w związkach tęsknią za kimś z przeszłości.Za kimś kto wywarł na naszym doczesnym życiu , kto był dla nas podporą i pewnym spełnieniem marzeń. Mówi , się że prawdziwa miłość jest jedna i niepowtarzalna i zawsze bedzie w naszym sercu , ale mimo tego trzeba iść do przodu bo kazda jest inna . Ja tez mam męża , którego bardzo kocham , mam z nim cudowna córkę , ale nie zapomniałam o kimś kto zawsze gdzieś tam bedzie ale to juz tylko miłe wspomnienie .

dzieki figielekza dobre słowo!dwa lata temu on spotkał moja siostre pytał wtedy o mnie i powiedział jej że stracił najważniejszą osobę w swoim życiu i że z nikim nie może ułożyc sobie życia bo żadna to nie ja:( to dlaczego nie wlaczył o mnie dlaczego sobie odpuścił dlaczego jest własnie tak jak jest. O rety oszaleje chyba zagryze sie własnymi pytaniami na które wciaż mi brak odpowiedzi!Teraz za żadne skarby nie zostawie człowieka ktorego kocham i z ktorym naprawde jestem szczesliwa...jestem kiedy nie wspominam tego co było...życie człowieka jest zbyt zagmatwane a czy nie może byc tak prosto i normalnie?

Gość gość
Nie jesteś sama ja mam podobnie. najgorsze że to kuzyn mojej przyjaciółki

Gość Jakie to żenujące
Nie mogę zrozumieć takich kobiet.Skoro byłaś taka zakochana w poprzednim, to po co jesteś z obecnym?! O czym mówisz,że powinien walczyć o Ciebie? Nie kumam niczego o czym piszesz.Wyszłam za mąż z wielkiej miłości i jestem z mężem na dobre i na złe ponad 20 lat.Mamy dwójkę udanych dzieci i czego można chcieć więcej? Sama komplikujesz sobie życie i zakładasz durny post.Ogarnij się😡

Gość gość
Kocha go. Proste

Gość gość
tez tak mialam dopoki nie odpowiedzialam sobie na kilka pytan...czy byly wspieral mnie? NIE, czy byly byl przy mnie zawsze gdy tego potrzebowalam? NIE czy moglabym miec z nim dziecko wiedzac ze bedzie dobrym ojcem? NIE czy dawal mi poczcie bezpieczenstwa i stabilnosci? NIE. Co z tego ze byl przystojny i mnie krecil skoro nie dawal mi fundamentalnych podstaw by z nim byc? A moj maz daje mi wszystko. I w dodatku jest przystojny :)

Gość żenibytu
no tak jest mam męża a tęsknię za kochankiem, który mnie olał bo sporządniał i trzyma na wodzy

Gość gość
w zależności od widzimisię lejce popuści lub ściągnie a czasem batem potraktuje

Gość żenibytu
to wyżej też ja a teraz papa

Gość gość
spotkaj sie z nm i zobaczysz jak bedzie

Gość gość
i proszę teraz to rady sie udziela i ogólne zrozumienie dla żonki a niech któraś napisze że spotyka sie z żonatym to od razu do gardła skaczecie - fałsz fałsz i jeszcze raz fałsz

Gość gość
jakby się spotkała to by jej dokopali :D